PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öldürdün beni!..

darkwenom
22-10-06, 20:15
Öldürdün Beni!

Hadi çok geç olmadan git, kendine yazık etmeden kop tenimden. Hadi git, sen bıraktın evet artık tatmin etmen gereken bir egon yok. Gitsene, beni merak etme, nasıl olsa bende bana yetecek kadar ben bırakmadın giderken. Hadi git, sevmelerim sana değil artık. Hatalarımdan bıkmıştın ya hani, pişmanlıklarım da sana değil artık. Seninle ilgili tek pişmanlık bıraktın bende; sadece seni sevmek ve sadece senin olmak adına bir pişmanlık. Pişmanlığım yalanlarla kurulu aşkına inanmış olmak. Boşver o pişmanlığımı da unuturum ben, aldırma. Merak etme yaşamazsın bir daha böylesi bir hikaye, yaşayamazsın benim gibi bir sevenin yokken. Korkuyordun ya bir gün biterse diye, rahatla artık korkuların yok, ben yokum artık tenine işleyen. Hadi git, korkularından arındın sen, vicdanını düşünmene gerek yok hiç sahip olmadın zaten, kendini kandırma. Bana yapabileceğin en büyük kötülüğü yaptın, git hadi aldırma, benim içinde sen yoksun artık. Merak etme heyecanlanmam artık seni gördüğümde, ağlamam öyle bıraktığındaki gibi, ıslansa da gözlerim içime akıtırım gözyaşlarımı, sana göstermem merak etme. Yaşanmışlığına, yitikliğime aldırmam artık, benim hiç senim olmamış gibi yürürüm o yolda, elimden tutup destek olmasan da ne fark eder artık. Zaten hep şikayet ederdin ellerin çok terliyor diye, yok artık ellerim umursama. Ben yokum artık, beni bıraktın sen. Ne ellerim, ne gözlerim, ne sıcaklığım, ne sevmelerim, ne öpmelerim, ne kendimi beğenmişliklerim, ne de hatalarım, hiçbiri yok istediğin gibi. Unutma sen istedin bu sonu. Git hadi, sıkıldım artık. Hep sorardın sıkıldın galiba diye, evet sıkıldım artık, ne gidiyorsun ne kalıyorsun, bırak artık. Aldın bende ne varsa, git artık. Gecelerimi bana bıraktın, hani hep hüzünlenmek için beklediğim terapi vakitlerimi, şimdi yokluğunu iyileştirmeye çalışıyorum. Benden çaldığın masumluğumu bulmaya çabalıyorum. Ama git artık, gitmezsen başaramam bunu. Çok geç olmadan git, bekleyenin var biliyorum. Ben hep beklerim zaten aldırma, güzelliklerimi çaldın gittin, merak etme geriye bıraktıklarını da yokluğuna adadım. Hadi git, verdiğin sözleri unut umursama, yeminlerini yok sayıyorum rahat ol. Sevdim seni, her şeye değerdin, ama yeter git artık. Öldürdün beni!

by darkwenom

psycho
22-10-06, 20:20
tebrikler sinem.. güzel cümleler, bütünlük içinde. teşekkür ederim :)

Geniouss
22-10-06, 20:26
Güzeldi teşekkürler sinem..

darkwenom
22-10-06, 20:36
ben teşekkür edermmm ;)

El_Lobo
22-10-06, 21:02
ellerine sağlık, yüreğine sağlık... sağolasın...

kristalin
22-10-06, 23:12
gideni gittigine pismanlik yarattirabilecek bir yazi .. tskler cok guzeldi

incitanem
23-10-06, 03:11
saol sinemcim..

darkwenom
25-10-06, 21:14
ben teşekkür ederm tekrardannnn ;)

Darkblue&blue
25-10-06, 21:35
yüregine saglk