PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azerbaycan'da bir garip travesti düğünü!..

irem
02-09-09, 00:15
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Azerbaycan'da yapılan bir tarvesti düğünün görüntüleri internete düştü.

Komşumuz Azerbaycan'da bir otelde yapılan travesti düğünündeki ilginç tipler görenlerin aızını açıkta bıraktı.

Azerbaycan yasalarının tam olarak böyle bir evliliğe müsade edip etmediğini bilmiyoruz ama iki travesti bu otelde birbiriyle evlendi.

Düğün için otele gelen travestilerin arkadaşları kadınlar gibi süslenip en gözde elbiselerini giydiler. Ramazan olmasına rağmen düğünde su gibi alkol alan travestiler gece boyunca dans edip eğlendi.

Evlenenlerin yakınlarının bulunmadığı düğünde salonda tek erkekler yemek servisi yapan garsonlardı.HABERVİTRİNİ/ÖZEL

İŞTE O ACAİP DÜĞÜNDEN GÖRÜNTÜLER..

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

günes
02-09-09, 00:17
Aman Allahım Ne diyeceğimi şaşırdım

Yusufcan
02-09-09, 00:19
Korkuluk gibi hepsi

Sassy
02-09-09, 00:19
Şaka demi bu ŞAKA...... heehehehe bak gülüorum kameralar nerde el sallıcam :D

irem
02-09-09, 00:20

sana davetiye gelmedimi :kopar::kopar:

bahtsiz_guzel
02-09-09, 00:22
igrenc yaratiklar migdem bulandi :kac:

LoRaSiMa
02-09-09, 00:23
tiplere bak gece görsem bayılırım korkudan Allah akıl fikir versin bu insancıklara

lazkızıı
02-09-09, 00:23

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZ :kopar:

miğdem bulandı gece gece:eek:

SimLa
02-09-09, 00:25
bunlari baga bahceye korkuluk diksen ancak ise yarar :

irem
02-09-09, 00:25
tiplere bak gece görsem bayılırım korkudan Allah akıl fikir versin bu insancıklara

korkma loracım onlar bize benzemeye çalışıyor erkekler düşünsün :kopar::kopar:

Gunusu
02-09-09, 13:02
Bu iğrenc yaratiklara nasil izin veriyorlar restorant sahipleri anliyamiyorum

mersindelikanlısı
02-09-09, 13:05
anne bu ne irem abla öğlen öğlen mide bulandırcak haber yani testere izlerken bile bu kadar çok korkmamıştım:D

-VOLKAN-
02-09-09, 13:06
anne bu ne irem abla öğlen öğlen mide bulandırcak haber yani testere izlerken bile bu kadar çok korkmamıştım:D

:kopar::kopar::kopar::kopar: aynen..:skln: :D

irem
02-09-09, 13:08
Çirkin gelin olmazmış :kopar::kopar:

emir
03-09-09, 01:33
tiplerde süper ...

maşallah; nazar değmez inşallah:D

miss california
03-09-09, 02:08
ya gidin atın kendinizi bi köprüden beni uğraştırmayın ya alah aşkına tiplere bak ya bide fotoğraf çekilmişler ya yaa..... neyse susim ben::bunelaaa:

İlteriş
03-09-09, 04:03
Masalardaki yiyecekler sağlam duruyor :):)

gokmeen
03-09-09, 07:48
bu ne beaaa bildiğin ip...e işte bunun garibimi olurmuş :D

Rüzgar !
03-09-09, 07:57
allah bi yastıkta kocatsın dicemde nese

happy123
14-06-11, 22:53
gerçekten hepsi korkuluk gibi