PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizler " Boş Zamanlarda Ne Yaparsınız ? " Sorusuna "Kitap Okurum" Cevabı Veriyoruz.

Kalpsiz Güzel
25-08-09, 12:05
Bizler " Boş Zamanlarda Ne Yaparsınız ? " Sorusuna "Kitap Okurum" Cevabı Veriyoruz.

Kitap Okuma Sıralamasında Malezyadan Sonra Geliyoruz.Bu İstatistlikler Sonucunda Anketlerde Veya Eş Dost Arası Muhabbetlerde ;

- BOŞ ZAMANLARINDA NE YAPARSIN?
- KİTAP OKURUM MÜZİK DİNLERİM

Aslında Bu Hep Böyledir.Kitap Felan okuduğu Yok Laf Olsun Diye Söyler

Peki Ya Siz " Boş Zamanlarınızda Ne Yaparsınsınız ? " Sorusuna Gerçekden Yaptıgınız Olayın Yanıtı Veriyormusunuz ? Yoksa Kitap Okurum Diyip Aslında Okumuyormusunuz :utan:

VeD@
25-08-09, 12:34
valla ben kitap okuyorum, boş oturduğumda ders çalışıyorum, makale okuyorumm,canım çok sıkkınsa eğer televizyon ya da film izliyorum:) :music::music: müziği yatarken ya da kitap okurken dinlemeyi severim:) kitaba aksiyon katıyor:gulkiz:

Sassy
25-08-09, 12:43
Veriliyor doğru cevap ya sallamaya gerek yokki ben boş zamanımda kitap okumuşum sanane okumamışm sanane...

durum da böyleyken yalana gerek yok ben bu aralar çok fazla okuyorum Diyet konularını bi milyon oldu kafam...

Kalpsiz Güzel
25-08-09, 18:26
ben eskiden derdim ama kitap okumkatan sıklıyorum artık

By_MotoBike
02-09-09, 05:33
Hiç demedim okursam okurum oda ablamın kitaplarından bazen arasıra ve nadiren dir :D

Lilith
26-12-10, 01:05
boş zamanlarımda kitap okumam. kitap okumak için zaman ayırırım bu bir.

müzik hayatımın her anında var boş zaman doldurmaz pek.