Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasta çıldırdı, hemşireyi dövdü
VuSlAt ZaMaNı
23-08-09, 21:45
Önceki gece rahatsızlanan Mehmet Demez, geldiği Osmaniye Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde terör estirdi. Kendisiyle ilgilenilmediği iddiası ile 5 yıllık hemşire Serap Kırıktaş'ın üzerine yürüyen Demez, yumruk attığı 27 yaşındaki hemşirenin burnunu kırdı. Bu arada Demez'in yakınları da diğer görevliler ile tartıştı ve bu sırada sağlık memuru 28 yaşındaki Mehmet Gürsoy da tartaklandı. Sağlık memuru Gürsoy ayakta tedavi edilirken, burnu kırılan hemşire Kırıktaş, ameliyata alındı. Dayakçı hasta Mehmet Demez ise gözaltına alındı.
Kalpsiz Güzel
23-08-09, 21:47
oluyor öle şeyler .bende hastanede çalışacam korkuyorum ya.:D.sağol
Bu mu hasta.. Biri erkek biri bayan olmak üzere 2 yaralı bırakıyor..
valla cok iyi yapmis eline saglik:gulkiz:bizim türkiyedeki hemsireler kendini bashekim saniyorlar cok havalilar genelleme yapmak istemiyorum ama bu böyle yada bana hep bu gibi kisiler denk geldi...ben almanyada yasiyorum hemsireler hicde öyle degiller görevlerini biliyorlar burunlari kaf daginda degiller en azindan........
valla cok iyi yapmis eline saglik:gulkiz:bizim türkiyedeki hemsireler kendini bashekim saniyorlar cok havalilar genelleme yapmak istemiyorum ama bu böyle yada bana hep bu gibi kisiler denk geldi...ben almanyada yasiyorum hemsireler hicde öyle degiller görevlerini biliyorlar burunlari kaf daginda degiller en azindan........
dogru söylüyosun valla:)
kendisiyle ilgilenilmedi diye bayana yumruk atıyor ve siz bunu savunuyosunuz, iyi olmuş diyosunuz... oda güzel...
Savunulacak bir tarafı yok bu işin
Tamamen adamın öküzlüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
kesinlikle; nesini savunucan be onun...
bayana vurulurmu hiç?
yahu bu fazla olmuş ama bazı hemşire ayrıca dr lar istio :kac:
hastaneye gittiğinde artis artis davranıyolşar bişey soramıyosun sorsan bile kendine göre cvp veriyo hastayı yönlendirecek yada bilgilendirecek bi cvp vermiyolar ve insanları sürekli aşağılamaktan başka bi halt yaptıkları yok, bu söylediklerim devlet hastanesinde çalışanlar için geçerli tabii ve istisnalar vardır
ellerine sağlık iyi yapmış... :oke: :claps:
burnu havada gezen hemşireler umarım bu haberi okumuşlardır. umarım burunlarını indirecek birisi çıkmaz karşılarına:hıh:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.