PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hayLaz aBi baNa biR çaRe :(

EyZüN
18-08-09, 17:22
Mehmet aBi nasıL baŞlaSam biLemiYorum öNceLikLe saNa dediqim qiBi ortam deqiştiRdiqim söYlemiŞtim hayalleRim vaRdı deRs çaLışcaktım biLe :D (düŞün yaNi :D ) neSe deRsaneye kaydoldum buqün dqS sınavında eSki sevqiLimi qöRdüm ayNı sınıfta oLma şaNsımız yükSek biRde sevqiLiSi var onlaRla aynı sınıfta oLamam onlar el ele deRs iŞlicek bende sap qiBi inekLicem xD daha büyük soRun ayNı mahalledeyiz aynı servis düŞünemiyoRum :(

sorunum şu ki ben deRsane mi deqiŞtiRsem yanLış anlar mı ? beNi qöRdüde deqiştirdi falan deR mi ? ya da onun için deRsane mi deqiŞtirmeme deqeR mi ?

:gulver::gulver::gulver:

Karamel
18-08-09, 17:29
dershaneni zaten onun için değiştirmiş olmıcanmı...
ee yanlış anlamışta olmaz...:p:D

sen kendini nasıl rahat hissetceksen öyle davran boşver onun ne düşündüğünü eğer onları görmekten rahatsız olıcaksan değiştir...

2ü&£yd£
18-08-09, 17:32
sen tıpış tıpış git dershanene kimseyi görme duyma hayallerinin peşinde başka türlü yol alamazsın :)

Haylaz
18-08-09, 17:33
klasik bir aslan kaça para para pom sendromu vakası daha :D

Eski sevgilin ile sewgilisi aynı sınıfa düşerse onlar öss de başarılı olamaz, senin bundan gaz alıp, avantajını kullanıp yüksek net yapman, sezon sonunda onlara puanınla cevap vermen herşeyden güzeldir. Şu an senin için sevgili, aşk, zart zurt zamanı değil. Çalışmana bak, istanbul da bir üniversiteye gel ben sana en yakışıklı sevgilileri bulurum söz :D Bırak eskileri şimdi... Hayatına ara verme zamanı, 8 ay kapılarını kapat, sonrasında sana yeni kapılar açılacak.:vergaz: Hadi git şimdi ders çalış :D

2ü&£yd£
18-08-09, 17:43
bencede gaza gelmen lazım :gulkiz:

EyZüN
18-08-09, 20:04
klasik bir aslan kaça para para pom sendromu vakası daha :D

Eski sevgilin ile sewgilisi aynı sınıfa düşerse onlar öss de başarılı olamaz, senin bundan gaz alıp, avantajını kullanıp yüksek net yapman, sezon sonunda onlara puanınla cevap vermen herşeyden güzeldir. Şu an senin için sevgili, aşk, zart zurt zamanı değil. Çalışmana bak, istanbul da bir üniversiteye gel ben sana en yakışıklı sevgilileri bulurum söz :D Bırak eskileri şimdi... Hayatına ara verme zamanı, 8 ay kapılarını kapat, sonrasında sana yeni kapılar açılacak.:vergaz: Hadi git şimdi ders çalış :D

karameL ne yapabiLirim ki sinir bozucu bi durum :D
zübeyde hakLıSın cNm ben kmseyi qörmeyim en iyiSi :D
teşekkürler kızlaRR :gulver::melek:

teşekkürler Mehmet aBi dedim ya benim qözümde çalışmaktaydı ta ki o dumur anına qeLene kadar :D ne hayallerim vardı :D illa içimdeKi kötü kızı uyandıracaklar :D neySe teşekkür ederim İst.'da acıSını çıkarırız :D

makina_17
18-08-09, 22:04
ya bırak boşver onun için dershane değiştirmeye ne gerek var...
sonra bak beni unutamamış beni böyle görmeye dayanamıyor derler...

morkelebek
18-08-09, 22:09
zor bi durum canım ama üstesinden gelebilirsin onları sevindirme bence

Rüzgar !
19-08-09, 20:26
::D :D harbiden durumun benden vahimmiş eyzüncüüm :D allah kolaylk versin :)

EyZüN
19-08-09, 20:40
aynı deRsane ayNı seRviS ama sevqiLiSi yok bu sevindiRici haber xD

saolun canlarım :gulver:

VeD@
19-08-09, 21:17
iyi o zamn sevgiliside yok sen rahat rahat ders çalış boşver erkek milletini..biz hedefimize bakalım..nede olsa onlar bir gün yine çıkar karşımıza:hıh:

KöLe
19-08-09, 21:21
iyi o zamn sevgiliside yok sen rahat rahat ders çalış boşver erkek milletini..biz hedefimize bakalım..nede olsa onlar bir gün yine çıkar karşımıza:hıh:

Dikkatini çekerim canım..

Yapılan araştırmaya göre yalnız olan kişilere göre flört yaşayan kişiller arasındaki ders çalışma oranı daha düşük çıkıyor...:)

Bu biraz gaz alma davası gibi birşey sanırım...Tabii bu iş hayatında da geçerliymiş. Yeni sevgili bulan kişiler ki bu erkek kadın fark etmiyor, iş hayatlarında büyük bir çıkış yaşayabiliyorlar mış..:)

EyZüN'üm işte sana harika bir rakip. Ez geç şu eksboyfrend...:)

VeD@
19-08-09, 21:32
saçmalama lütfen..o araştırmacılar kısıtlı alanda araştırmış...ezik aydın abiden herkese birtane ver olsun bitsin..o zaten sinirden ders çalışmanı sağlar.. hem birinin hayatında inişli çıkışlı sevgili olayı olursa o yaşam bitap oluyor.. ne yapıyoruz..ders çalışırken 1 yıl sevgülü yok:)

YaSaK
20-08-09, 22:51
aynı deRsane ayNı seRviS ama sevqiLiSi yok bu sevindiRici haber xD

saolun canlarım :gulver:

bana göre sen bunu diye bilyorsan ona karşı halen içinde birşeyler var ama dile getirmek zor geliyor yüreğinde yaşatıyosun ama üzgünlüğünü dışa vuruyosun en iyisimi yüreğinin sesini dinle bırak bizlerden fikir almayı eğer kalbin o anı yaşamak istiyorsa hiç düşünme yaşa karşılıksız olduğuna emin olmadan üzme kendini bukadar mutlu olmaya hak eden birisin buna aklına yerleştir ve her adımınıda mutluluk için at :gulver:

irem
20-08-09, 22:53
ben olsam valla onlar yokmuş gibi davranıp keyfimi sürerim ...Ben ne düşüncem onlar düşünsün ...

mersindelikanlısı
20-08-09, 22:55
bana göre sen bunu diye bilyorsan ona karşı halen içinde birşeyler var ama dile getirmek zor geliyor yüreğinde yaşatıyosun ama üzgünlüğünü dışa vuruyosun en iyisimi yüreğinin sesini dinle bırak bizlerden fikir almayı eğer kalbin o anı yaşamak istiyorsa hiç düşünme yaşa karşılıksız olduğuna emin olmadan üzme kendini bukadar mutlu olmaya hak eden birisin buna aklına yerleştir ve her adımınıda mutluluk için at :gulver:

yasak sana hak veriyorum:oke:

Kumtanesi
20-08-09, 22:56
balım yerinde olsam umursamazdım dedigin gibi eski sevgili sende yap kendine yeni bi sevgili onlar catlasın bak yoluna sen görme duyma sallama yani..

EyZüN
21-08-09, 19:05
teşekkür ederim canlarım ve yaSak :gulver: :melek:hakLısınız arkadaşlar en iyiSi qörmemezlikten qelmek zor olsada x)

Womanizer
22-08-09, 23:00
tarih unutulmaya mahkumdur çünkü bugünde yaşanılır...