PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : neredeyim ki ben

Kalpsiz Güzel
16-08-09, 18:14
aslında böle şeyleri .hani ne bilim yazmam çünkü duygusal değilimdir çok

biliyorsunuz babamı yakın zamanda kaybetim:(
ondan önce ameliyat olmuştum ameliyattan önce sözlüydüm yani nişanlı nişanlımdan ayrıldım

biliyormusunuz evde kimse benim ruh halimi bile sormuyor..6 da uyanıyorum tüm işi yemeği,evle ilgili ne varsa ben yapıyorum
buna rağmen şükrediyorum 3 ay olcak evden çıkmayalı bunaldım aslında biyerede gidemiyorum

bunlar olurken bi tarftan özel hayattım beni yoruyor..
birini hayatıma tam anlamıyla almak istiyorum ama sadece sığınacağım liman olmasın diyorum sevim,sayim ve aşık olim
ama olmaıyorum kimseye aşık bağlanamıyorum
gerçekten bu yaşıma dar hayat beni yordu..ailede ameliyat olanalr vardı .hastane odaalrında yerde yatrdım ..ama ne bilim mıtluydum ozmanalr ama şimdi sanki herbişey durmuş

silkelen ,kendine gel filiz diyorum ama olmuyor.
peki ben neden aşık olmıyorum neden bağlanamıyorum ki...sorun benmiyim ..hani böle takıldığım bişeyde yok..,

karar vermeye çalışırken karşıdaki kişiyi da kandırdığımı hissediyorum bazen..

ilhan iremin şarkısı gibi''konuşamıyorum konuşamıyorum.....
konuşursam göz yaşlarım beni boğacak biliyorum duyuyorum görüyorum konuşamıyorum..

psikolağa da gittim ama tık yok beliki böle gidecek ama sıklıldım ben ya gerçekten herşeyden herbişeyden

çocukluğumu istiyorum ama gelmezki geri :(

bi aan içimden yazmak geldi

bahtsiz_guzel
16-08-09, 18:24
once ben senden daha beterdim diye baslim soze, hayat zorluklarla dolu onemli olan bu zorluklara karsi yilmadan mucadele edebilmek.

asik olmak istiyorum dedigin zaman asik olamazsin askin ne zaman gelip seni bulacagi belli olmaz birilerine baglanamaman belkide nisanlindan ayrilman olabilir hani eger gercekten sevdigin ve neticesinde ayrildigin biriyse onun yerine bir baskasini koyman cok zor olacaktir diye dusunuyorum ben

Kalpsiz Güzel
16-08-09, 18:25
once ben senden daha beterdim diye baslim soze, hayat zorluklarla dolu onemli olan bu zorluklara karsi yilmadan mucadele edebilmek.

asik olmak istiyorum dedigin zaman asik olamazsin askin ne zaman gelip seni bulacagi belli olmaz birilerine baglanamaman belkide nisanlindan ayrilman olabilir hani eger gercekten sevdigin ve neticesinde ayrildigin biriyse onun yerine bir baskasini koyman cok zor olacaktir diye dusunuyorum ben

yok sözlümü sevmiyordum kiii...

bahtsiz_guzel
16-08-09, 18:35
asik olacagin biri karsina cikmamis demektir, veya kafanda cizdigin belirli kriterler vardir ben boyle birini sevebilirim dedigin ve karsina cikan insanlar kendi kafanda yarattigindan cok farklidir bunun neticesinde baglanamiyo olabilirsin, ask dogru zamanda cikar senin karsinada dert etme bunu, ama ben olsam asik olmak istemezdim dertten baska birsey degil :)

Kalpsiz Güzel
16-08-09, 18:57
asik olacagin biri karsina cikmamis demektir, veya kafanda cizdigin belirli kriterler vardir ben boyle birini sevebilirim dedigin ve karsina cikan insanlar kendi kafanda yarattigindan cok farklidir bunun neticesinde baglanamiyo olabilirsin, ask dogru zamanda cikar senin karsinada dert etme bunu, ama ben olsam asik olmak istemezdim dertten baska birsey degil :)

olabilir..çok çok sağol canımmmm:gulver:

Womanizer
08-09-09, 04:23
kısa ve öz: üzgün karamsar modda makbule gibi yaşama...KEŞFET kendini:oke:

suskunn
08-09-09, 06:34
SAKIN PSKOLOĞA GİTME BENİM AİLEDE VAR BİR PSKOLOK YOK YA ONUN TEDAVİYE İHTİYACI VAR AMAN KARDEŞ GENÇLİĞİNİ HEBA ETME :salla: BOŞVER AŞK DEDİĞİN NEDİRKİ AŞIK OLANA KADAR CANIN ÇIKAR OLURSUN BU SEFER UNUTANA KADAR ANAN AĞLAR :oke:

Edit:forumda büyük harfle mesaj yazmak yasaktır,lütfen bu kuralı göz ardı etmeyin....

mersindelikanlısı
08-09-09, 09:51
öncelikle geçirdiğin şeyler çok zor bende ameliyat olmuş biriyim ordan biliyorum,sonra babanı kaybetmen neden yazdım bende bilmiyorum cevabı üzgün kişilere pek fazla dayanamam burdaki tüm site üyeleri bilir blki bu halimi ama senin yaşadığının bir kısmını yaşadım bnde,psikologlara bnimde bir zamanlar uğradığım olmuştu ama bnce onlar hiçbi işe yaramıyor neden dersen herşey zamana göre bitiyor onlarda,şimdi gelelim bağlanmaya aşık olmak güzeldir fakat bağlandıktan sonra iş biter ki sen bağlanamıorum diorsun bence o kader,kısmet işi böyle konuları takmaya değmez,forumdaki kişilerden bazıları hep bana öle diordu ama gerçektende haklılar onarada saygım vr şöyle bi söz üretim aşık olabilirsin ama bağlandıktan sonra unutman zorlaşır

not:şu ana kadar hiç ciddi konuşmamıştım:)

derindeniz
08-09-09, 10:29
aşk zaten istediğin an karşına çıkmazki..yani sen diyemezsin aşka,'hadi hazırım bağlanmaya gel beni bul aşk' diye...
tesadüfen olur herşey..
yaşadıgın sorunlar gerçekten çok üzücü...
ve bu yaşadıklarından sonra sen kendini düzeltmekte zorlanırsın.
kendine istediğin kadar,'filiz kendine gel' desende tek başına kalkacagın bir durum değil bu.

umarım bu sorunları kısa zamanda atlatırsın.

Kelebek
08-09-09, 17:53
bahtsıza okudm üfledim düzeldi:) bu işler piskulakla falan çözülmez kalpsiz.senin aşka değil iyi bir rehbere ihtiyacın var öncelikle.

Toprak_erkan
08-09-09, 18:03
bı de bencesı varr ... dınlenırmı kaide alınırmıyımm bilmem ... sen başta bunalımı derdı kabullenmişsinn ...ılk raund yenıksınn ...1-0 ...bu maçtan hayır gılırmı evet gelırr ... çünki yaşıyosunn ... ama sadece bır ayrılıgı erken yaşamıssınn ...aşk konsuna gelırsekk olmuyor olmayacakk .. olamaz .. bu kavramlar senın elınde olan ve kaderıne işleye bılecegınn kesın kurallar deıll... sen sadece sana veren ve senden alan Allahtan hayırlısını dıle er geç senı bulacaktırr sonun........

LoRaSiMa
08-09-09, 18:14
filizcim öncelikle benimde babam vefat etti yakın zamanda inanılmaz zor bir durum zor bir piskoloji başınsağolsun, arkadaşlarında dediği gibi aşk zamanı olan çağırınca gelen bi şey diil zamansız aniden küt die önüne çıkar sen hayatını yaşamana bak eve kapatma kendini arkadaşlarınla muhabet et yeni arkadaşlıklar kurmaya çalış sosyalleş güzelim haytın düzene girer zamanla :)

evliyya
20-09-09, 20:24
filiz ablam..öncelikle başımız sağolsun..allah mekanını cennet kabrini geniş etsin..
haddim olmayarak bir iki çizdirmek istedim ben de..
aşk istemekle olacak bir şey değil..ne kadar seversen sev birini , olmuyorsa aşık olamazsın..ya da nefret etsen bile ondan uzak duramazsın..aşık olmak içinse sosyal çevreni geniş tutmanı , arkadaşların , akrabaların ve değer verdiğin insanlarla hayattan zevk almaya çalış..şimdi ne desem saçma olacak ama hayat devam ediyor..baba(m)ndan sonra da..kendine dikkat et..aşık olacam derken yanlış bir şey yapma..etrafta her gün olanları duyuyoruz..sen bizim biricik ablamızsın..her zaman arkanda bu tayfanın bulunduğunu unutma..