PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Haylaz
15-02-07, 21:01
lütfen anketimize katılınız...

Geniouss
15-02-07, 21:04
Kaldırılması çok kötü oldu, çok üzüldüm. Protesto ediyorum.

Böyle ilk bölümden pes etmesini Show tv'ye yakıştıramadım.

halaluya
15-02-07, 21:04
yasakçı bi zihniyet olduğumuzun kanıtı isteyen izler istemeyende benim gibi izlemez bu burda biter ne sen izleyene karışırsın nede izlemeyen sana niye izlioyosun der saçmalık gerçekten özeliikle azınklıkları sevindirmek için alınmış irenç bi karar. -rep rtük:D

Haylaz
15-02-07, 21:08

Böyle ilk bölümden pes etmesini Show tv'ye yakıştıramadım.

Show Tv napsın ki? Rtük ün kararı...

periliçe
15-02-07, 21:11
tabiki protesto ediyorum

Byminik
15-02-07, 21:27
Kaldırılması kötü oldu çümkü her zamanki gibi yasakçi zihniyete karşı olduğum için. Elbette kendi kanallarında vede burumlarında yayınlanmadığı için linç kampanyası paşlatıldı vede yasaklandı . Sanki başka bir kanalda yayınlanan bizim dinizmizdede milletimizde kutsal olarak gördüğüm analık vasfını bir fahişelikle bir tutan dizler çokmu masum . Neymiş çocuklara kötü örnek oluyormuş kardeşim izletmezsin olur biter çocuğuna sözün geçmiyormu eher geçiremiyorsan demekki senin aile kavramın çoktan bitmiştir demektir . Yapmasınlar nereye kadar yasak hemşerim zihniyeti .

El_Lobo
15-02-07, 21:28
bazı kansızlara dokunacaktı dizi devam etseydi... yapılan büyük bir terbiyesizliktir... eğer o baştakiler devletin kurumlarını yönetemiyosalar... bişey derdim ama... üzüldüm...

CinGeNe
15-02-07, 21:51
süpper oldu süpperrrr :ponpon: iykide kaldırıldı ohh çok mutlu oldum yaa ben kaldırılmasından dolayı :hiop: :hiop: :hiop:

psycho
15-02-07, 21:52
film geliyor nasılsa, ağzının payını alacak bunu yapmaya çalışan sığ beyinliler.

Geniouss
15-02-07, 21:54
süpper oldu süpperrrr :ponpon: iykide kaldırıldı ohh çok mutlu oldum yaa ben kaldırılmasından dolayı :hiop: :hiop: :hiop:

Arkadaşım seni şiddetli bir şekilde kınıyorum:idam:

CinGeNe
15-02-07, 21:56
Arkadaşım seni şiddetli bir şekilde kınıyorum:idam:

kına canım hiç önemli değil böle saçma sapan bişey için kınanmak :haha:

Haylaz
15-02-07, 22:00

şu yorumunu açıkla, millet yanlış anlıyacak düşüncelerini...

CinGeNe
15-02-07, 22:02
yanlış anlaşılacak bişey yok memet kurtlar vadisinden nefret ediorum yayından kaldırılmasından dolayıda çok mutlu oldum.

Haylaz
15-02-07, 22:17
yanlış anlasılcak o kadar çok şey var ki... Sadece dizide şiddet var diye sevmiyorsun sen, bu yorumunu seni tanımayan kaç kişi okuyacak bence düşünmelisin...

KaRDeLeN
16-02-07, 09:09
Kaldırılması çok kötü oldu, çok üzüldüm. Protesto ediyorum. :agla:

Le mans
16-02-07, 13:50
kaldırılması bana evlat acısı gibi koydu ... oooffff ulann ooofff

Şirine
17-02-07, 11:26
ya eski cünayt arkın filimleri gibi kurtlar vadisi..bencede kaldırılması iyi oldu zaten izlemiyorum ama izleyenlere yazık oldu

incitanem
17-02-07, 21:39

türkiyenin gerçeklerini anlatan bi filmi neden kaldırıyolar hiç anlamış değilim okadar saçma sapan filmler varki rtük onlara neden izin veriyo...şu salak perili filmlerin kaldırılması gerekirken rekorlar kıran bi film kaldırıldı çok üzüldüm...:(:(

onur194
19-02-07, 09:29
birilerinin işine gelmediği için baştan bitirdiler işi :( :(

zehracan
19-02-07, 12:08
pek net bişi diyemiyorum bazı yönlerden sınırlama geltirilse olurdu kaldırmak doğru olmadı diye düşnüüyorum

..yuppo..
10-03-07, 14:50
çok üzüldüm ya bari 2. bölümü izleseydik merak ettim lütfen forum haylaz olarak sesimizi duyuralım

chairman
10-03-07, 15:08
kalkması cok kötü oldu şiddetle protesto ediyorum

incitanem
10-03-07, 15:12
pana film'in yakında ekran karışında olmaya hazırlana AYRILIK adlı filmini perşembe günü ekranlarımızda görücez kurtlar vadisi kadar beğeni toplayacağına eminin...sabırsızlıkla bekliyorum:D