halaluya
08-08-09, 00:21
Msni acamıyorum burdan sorayım bari bende :p Sürekli kafanı sisirdigimi hissediyorum, bir cok konuda taktik vermiş olman beni ben yapan şeylerden birisidir gerçekten, nasıl desem sanırım ben bu siteye girmesem, seninle kadir abi ile falan tanısmasam gercekten bu kadar kendime güvenim olmayacaktı, belki hiç bir zaman gercekleri göremiyecektim, belki de sadece p.no sitelerine giren bir abazan olacaktım, fakat chat ile baslayan "sen ve kadirin, şeymanın 105 likleri hakkında ki espirilerinizden tutun, byminikin çin işi b.k gibi espirilerine kadar herşeyiyle kendime empoze ettim tüm üyelerini" Bugün sana soru sormustum, birileri bana istemeyerek zarar veriyor ama zarar verenleri korumak mecburiyetindeyim diye sende 3 gün uzaklastır kendinden demiştin.Farkettim de aslında kendime zarar veren benim, eger ben karakterimle orda olmasam uzaktan izlesem daha çok para kazanırım, daha cok ilerlerim işim konusunda hem de sacma sapan geyiksel şeylerle vakit de gecirmemiş olurum.Diyorum ki sence tamamen uzaktan mı seyretmeliyim ? Ceplerimi doldurmak mı yoksa kendi capımda isim yapmak mı ? hangisini secmeliyim? ikisini bir yapamıyorum maalesef.
Sanırım anlamışsındır muhabbetimi.
Sanırım anlamışsındır muhabbetimi.