PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Byminik bir kızı nasıl tavlar?

Haylaz
15-02-07, 13:35
Sevgili arkadaşlar, çok aşırı, berbat düzeyde çapkın olan S-mod kardeşimiz Byminik`ten bayan üyelerimizi kollamayı bir borç biliyorum ve bunun için bir önlem paketi hazırladım sizlere...

İlk adım: Byminik hedefine nasıl yaklaşır?
- Bu aslında çoğu kızın bildiği, tipik bir "iş atma" metodudur, henüz kendisini bu konuda geliştiremeyen minik, "her zaman klasik yöntem" diyenlerdendir.
Hedefindeki kızın, forumda açtığı tüm konuları itina ile takip eder, her birinin altında bir teşekkürü ve bir yorumu bulunur, ta ki o savunmasız, körpecik bayan arkadaşımız, Byminik'in istediği türde bir konu açana kadar. O istenilen konu açıldığında Miniğin vereceği cevap çoktan hazırdır.

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar,
Ne de şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Bu Necip Fazıl şiirini yazar ve avının tuzağa düşmesini bekler. Herşeyden habersiz olarak, "Şeker Kız Candy" psikolojisindeki bayan arkadaşımız, yanlışlıklada olsa,
- Çok teşekkür ederim, çok güzel bir şiir, çok severim NF şiirlerini...

dediği an işte herşey için çok geç kalınmıştır. Çünkü Byminik çoktan google'a girmiş ve Necip usta nın tüm şiirlerini bilgisayarına kaydetmiştir ve kurbana bir özel mesaj atar:

- Necip Fazıl seviyor olman ortak noktamız olduğunu gösteriyor, bende çok severim, çoğu şiiri ezberimdedir, mesela şu şiir nasıl ? diyerekten bir diğer N.F. şiirini göndermiştir.

Kısa bir özel mesaj trafiğinden sonra,
- istersen msn den devam edelim diyerek, işte msn adresim : ...@...com (msn adresini vermiştir.)

Kurbanımız, şiir ve sanat dostu bir arkadaş edinmenin kendisine verdiği şaşkınlıkla msn'e ekler S-mod umuzu :D

Ondan sonra ciddi muhabbetler başlar, ama çok kötü bir durum vardır, Byminik espri yapmaya başlar, kurbanımız yavaş yavaş o pembe düşten uyanmaya, gerçekleri görmeye başlar.

Birkaç msn sohbetinden sonra artık msn e girildiğinde slm vermeler kesilir. Foruma yönelir 2 arkadaşımızda... Ve Byminik kurbanının tekrardan kendi kötü düşüncelerine uygun bir mesaj daha yazmasını beklemektedir.
Buna inanamıyorum, bayan arkadaşımız, daha sonradan düşündükçe rüyalarına girecek olan o mesajı yazmıştır, sanki Byminik'in içine doğmuştur o mesajı yazacağı ve 12sn. sonra, o mesaja cevap gelir.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl

Bu şiiri yazdıktan sonra çok sewdiğim bir şiirin son kıtasıdır demeyi eksik etmez. Kurbanımız bunu yer :) Ve mutlu ve mesut olarak paylaşıma devam ederler.

Onlar erer muradlarına biz çıkalım kerevetine...

Gökten 3-5 tane elma düşmüş diyecektim ama elma mevsimi değil :D

Byminik kardeşimizin hoşgörüsüne sığınarak yazdım...:oke::gitar::hoop::kopar:

KRONİK öğRENci
15-02-07, 13:43
güzeldi abi ellerine sağlık

periliçe
15-02-07, 13:47
:kopar::kopar::kopar:çok hoş olmuş ya eline sağlık haylaz ....Byminik tehlikeliymiş he:kopar: çapkın byminik:gitar:

Simsiyah
15-02-07, 13:57
minik bunlara kızmaz :D:D:D kızarsa vay haline haylaz :D:D:D

MaI\IYaK
15-02-07, 14:06
Bir an o tuzağa düşeceğimi felan sandım.. ama erkek olmamın verdiği rahatlık bulaşınca rahatladım... aman dikakt ne diyelim... kızlar dikkat etsin..

KaRDeLeN
15-02-07, 14:19
süpersin haylaz :claps: :claps: çok üretici fikirlerin var ellerine sağlık...bakalım s-mod byminik buna nasıl bi tepki verecek...

Haylaz
15-02-07, 14:21
siz böyle yazın, adamı gazlayın, sonra ewimi bombalasın :D üretkenliğin ne anlamı kaldı ? :kopar:

Haylaz
15-02-07, 14:30
Arkadaşlar bir de şunu unuttum :)
Eğer bir kız kokoreç yemeyi seviyorsa; minik taktik değiştirir, kokoreç ısmarlıyımdan girer, bulusma teklif eder :)

MaI\IYaK
15-02-07, 14:34
Şu Kokoreçi bi ben sevemedim sanıyorum yaa hiç yiyemiyorum.. :D

halaluya
15-02-07, 16:25
abi süpersin ya tek kelime ile harika :D

Geniouss
15-02-07, 19:03
Mükemmel olmuş tek kelimeyle... Ellerine sağlık memet :D :D

Darkblue&blue
15-02-07, 20:16
Abi sen bu konularda dahisin :) tebrikler..

HaYaL
15-02-07, 20:47
:kopar: :kopar: süpersin ağbiya emeğine sağlık harika olmuş :claps: minik ağbi bu yazıyı okuduktan snra başına bir iş gelmesin ağbimönlemlerini al ;)

Byminik
15-02-07, 21:39
Eh ne yapalın sevgili HaylaZ arkadaşım sen diyorsan hadi öyle olsun ona görede yorum yapayım . Olucak o kadar kusurumuz delikanlı adamın bir kusuruda olmalı dimi .

Ama şunuda diyeyim N.F.K. üstadın şiirini kullandığım kız sayısı hayatım boyunca ikidir onlarda kendilerini biliyorlar zaten . Ama ben N.F.K. Üstadın şiirlerini hiç bir zaman o niyetle kullanmadım beğendiğim için belkide hislerime tercüman olduğu için yazmışımdır bencillik yaparak şiiri tam manasıyla kullanmayarak . Ama N.F.K. üstadın o şiirdeki bekleyeni gibi aşk olunmayacağını biliyorum elbet . N.F.K. üstad gibi keşke o şekilde aşkla yanabilsek . Nerde ne o şiirdeki gibi sevebiliriz nede o şirdeki sevilen biri olabilir . Kusura bakmayın aslında gır gır olsun diye bir konuya ciddi bir şeyler gene yazdım ama nede olsa her şakanında bir ciddi tarafı vardır dimi .

Ama HaylaZ süpersin güzel bir kurgu bence sen ilerde mesleğini iyi seçmelisin .

Haylaz
15-02-07, 21:51
ohh be kurtardık :D En az hasarla :)

hakanbest
15-02-07, 22:26
yaw paylasım superr bea tşkler haylazzzz :p

CinGeNe
15-02-07, 22:31
minik memetten çektiği kadar kız arkadaşından çekmiyodur he.. :kopar:

psycho
15-02-07, 22:45
abi üretkenliğine hayranım :D

FeaRLeSs
16-02-07, 08:33
İkinizde müthiş insanlarsınız... Bittim yaw cok güzel memet abi ellerine sağlık... Sizi seviyorum yahuuu :D

Simsiyah
16-02-07, 08:36
Miniği anlamak bi sanat mehmette sanatçı nidasında anlatmış :D:D:D

KaRDeLeN
16-02-07, 08:40
tek kelimeyle hayranım haylaz'ın üretkenliğine, fikirlerine...byminik zaten süper yerli yerinde senaristin verdiği rollere maruz kalmış rolunü oynayan aktör gibi...harikasınız yaaa :claps: :claps:

Byminik
16-02-07, 22:18
Miniği anlamak bi sanat mehmette sanatçı nidasında anlatmış :D:D:D

İşte en açıklayıcı vede net bir laf ne diyeyim .

tek kelimeyle hayranım haylaz'ın üretkenliğine, fikirlerine...byminik zaten süper yerli yerinde senaristin verdiği rollere maruz kalmış rolunü oynayan aktör gibi...harikasınız yaaa :claps: :claps:

E ne yapıcaksınız hayatın ta kendisinde bir rol değilmi onu mecburen oynuyoruz . İstesekte istemesekte .

KaRDeLeN
16-02-07, 22:23
E ne yapıcaksınız hayatın ta kendisinde bir rol değilmi onu mecburen oynuyoruz . İstesekte istemesekte .

çok doğru hayat bir rol

incitanem
17-02-07, 21:54
Arkadaşlar bir de şunu unuttum :)
Eğer bir kız kokoreç yemeyi seviyorsa; minik taktik değiştirir, kokoreç ısmarlıyımdan girer, bulusma teklif eder :)

ben çook seviorum kokoreçi ama ısmarlamıyo bu minik bana :mama: onlar yemezse bende yemeyecekmişim :hıh:
bu arada süpersin valla memet tebrik ediyorum seni ...:oke:

Haylaz
12-11-07, 22:44
ahh minik ahh, sen kalk çin lere git, bizi yalnız bırak :) Senin için açtığımız konuları okuyarak avutalım kendimizi :D

KaRDeLeN
14-11-07, 09:00
yaww eskiden ne süper geyikLer varmış bee :claps: :claps: hergün bomba konuLar fLn :)

şimdi bu minik çin de çin usuLu yöntemLerLe kız ayarLamaya başLamıştır :D

öslem
14-11-07, 09:01
bende sana daha kokoreç ısmarlıcaktım yemeden gittin gurbet ellere be minik oradaki kız tavlama taktikleri nasıl

Byminik
16-11-07, 12:26
Burdaki taktikler super burda kokorec yok ama onun yerine, bilimum hasarat vede ... diyeyim mideniz kalkmasin simdi .

Kokorec ismarliycak olanlar elbette onlari unutmadim gelince aldiricam kokorecimi . Kiz tavlama meselesine gelince burda o tur isler kolayda gerisini nasil tamamliycan sonra N.F.K. ustadin siirlerini nasil cinceye tercume edicem orasi sorun oluyor, onun icindirki su siralar Konficyusun yazilarini ezberlemeye calisiyorum .

ZynP
16-11-07, 12:32
süpersiniz siz ya :)

lastexile
16-11-07, 16:38
baya iolmuş ya

chan
16-11-07, 16:42
ya başka TAKtiklerin warsa bana özel msj olarak atsana

MaKfAlİcEtAğErİ
16-11-07, 19:07
Burdaki taktikler super burda kokorec yok ama onun yerine, bilimum hasarat vede ... diyeyim mideniz kalkmasin simdi .

Kokorec ismarliycak olanlar elbette onlari unutmadim gelince aldiricam kokorecimi . Kiz tavlama meselesine gelince burda o tur isler kolayda gerisini nasil tamamliycan sonra N.F.K. ustadin siirlerini nasil cinceye tercume edicem orasi sorun oluyor, onun icindirki su siralar Konficyusun yazilarini ezberlemeye calisiyorum .

uçup gittin buralarda gözümün nuru nerdesin der şair misralarında:)
nerdesin be kardeş gurbet ellerde Allah yardımcın olsun..çindemisin nerdesin yahu

_DELİGHT_
16-11-07, 19:30
valla harika

Byminik
18-11-07, 09:07
Evet Cindeyim arkadaslar . Gelin buyrun sizleride beklerim buralara yeni taktikler kesfedelim .

By_MotoBike
18-11-07, 13:01
Minik aman biliyosun sitede bu aralar çok yoğun olan çin işkencesi konularından sonra burdan oraya kimseler gelmez sen orda kap bi kaç taktik buraya geline buluşmada verirsin bize :D:D:D:D

MaKfAlİcEtAğErİ
18-11-07, 19:55
Minik aman biliyosun sitede bu aralar çok yoğun olan çin işkencesi konularından sonra burdan oraya kimseler gelmez sen orda kap bi kaç taktik buraya geline buluşmada verirsin bize :D:D:D:D

işte bu tam kapak oldu
ne işimiz var kardeş bizi işkencelerin diyarına çağırma

Kelebek
19-11-07, 11:45
çinde kokoreç yoksa pilav vardır:Dbi de kurufasulye yaparsan kızların kalbini çalarsın:Diki baş da soğana yumruğu indirip cücüüünü fırlattınmı kızın önüne:Dbi bakmışın sabah olmuş:D:Dama onlar 2 numara küçük gelir sana:D

objektif17
23-11-07, 08:42
çok gzl di paylaşım için tşk ler

Haylaz
12-10-08, 14:54
heyt be özledik minikimizi :)

Byminik
13-10-08, 05:25
Özeleyenleri bizde özledik evet işte ne yapalım kısmet ( Çincesi yuánfèn 缘分 ) Hayırlsı gelince özlemleri gideririz artık.