Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdiklerini kaybetme korkusu
-Bende,annem hastalandıktan sonra ortaya çıkan,bazen çok fazla üzülmeme ve istemeden sevdiklerimi de üzmeme neden olan bi durum ... O kadar ki canından bezdiriyorum insanı,elimde olmadan tabi :)
Bundan sonra çok daha dikkatli olacağım diyor ve sevdiklerimi üzdüğüm için onlardan özür diliyorum ... :gulver: Biliyorum ki onlara ben var olduğum sürece hep var ve hep yanımda ...
kaybetme korkusu hep vardı, hep içimi sızlatırdı.
ölesiye tutunduğum en sağlam dediğim dalı kaybedince korkuların yersiz olduğunu,
hayatın en acı gerçeğinin her an tokat gibi yüzüme çarptığını fark edince artık kaybetme korkumun olmadığını farkettim.
hiç bir şeyin garantisi yokken, kaybetme korkusundan korkmuyorum artık.
korkmuyorum artık kaybetme korkusundan :)
Bende de var sevdiklerimi kaybetme korkusu ,ailemi kaybetme korkusu özelliklede Annemi kaybetme korkusu, sevdiklerimi kaybettiğimde aklımı kaybetme korkusu :( Anneannemi kaybettim çok seviyorum onu ama ALLAH sabır veriyor , malesef hayat devam ediyor elimizden hiç bir şey gelmiyor.:agla:
Bunu yazdığım gün geldi bi an aklıma,kötüydü...
- Bence insan, sevdikleri tarafından ne kadar bunlatılırsa bunaltılsın,onun yaptıklarıyla hayat çekilmez kılınırsa kılınsın ( ki yaptım,eşşeğim diyorum) , çabucak çıkarmamak lâzım sevdiklerini gözden,büyüklük budur bence.Sonuç kötü olsa da niyet iyidir,bilir bunu sevilen ... Ha keza suçsuzken suçlu konuma düşer insan, o ayrı
bknz : ben :)
umut hep var...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.