PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu videodaki ilahiyi bilen var mi ???

seMMaa
26-07-09, 14:49
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Rüzgar !
26-07-09, 14:53
ilk saniye calan Cürmüm ile geldim sana

seMMaa
26-07-09, 15:05
ben sonra dogru calan ilahiyi diyordum... Yinede tskler:gulver:

Kelebek
31-07-09, 18:50
bu ne ya? ne yapıyo bu dangalak sahnede güya?sağa sola koşuyo yalandan yere hıçkırık atıyo falan.ne şakrabanlar türemiş ya Rabbim sen bizi bunların şerrinden koru.

seMMaa
01-08-09, 09:02
Adamin anlattiklarini dogru dürüst dinleseydin, yukardaki yazdiklarini yazmadin...Yüce ALLAH´in , peygamberimizin gectigi böyle güzel bir tiyatro oyununu nasil bu kadar asagalarsin anlam veremiyorum... Insanin kalbinde ALLAH aski oluncu bu videoyu aglamadan seyretmek ne mümkün.... Lütven emege saygili olalim ve elestirilerimizi dogru yerde kullanalim...

Kelebek
01-08-09, 09:10
Allahu Teala yı ve Peygamber Efendimiz Aleyhissalatu Vesselamı anlatmak tiyatroculara mı kalmış?yalandan yere hıçkırık atıp sağa sola koşup müzik etkisinde insan psikolojisini etkileyerek prim yapmak ne zaman meşru oldu?

Kalbinde Allah ve Peygamber sevgisi olan ağlamak için tiyatroya koşmaz,öyle bir ihtiyacı da olmaz.bu ve bunun gibiler insanların az olan maneviyatını dahi kullanıp prim yapan şakrabanlardır.her yerde her türlü eleştiririm saygı da göstermem.onlar benim dinime inancıma saygı göstersinler.