Orijinalini görmek için tıklayınız : 17'lik kız 53 yaşındaki adama kaçtı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 17 yaşındaki genç kız, kendi isteğiyle kendisinden 36 yaş büyük birisiyle kaçtı.
Alınan bilgiye göre, ilçenin İshak Paşa Mahallesi'nde 17 yaşındaki M.E'nin ailesi, kızlarının kaçırıldığı yönünde Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunuldu. Yapılan aramada kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki M.E, aynı mahallede yaşayan 53 yaşındaki C.Ü'nün evinde bulundu.
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen genç kız, kaçırılmadığını, C.Ü'nün yanına kendi isteğiyle gittiğini söyledi. C.Ü. ile evlenmek istediğini belirten M.E, şikayetçi olmadı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim olan C.Ü. ise ''Kız kaçırma ve alıkoyma'' suçundan gözaltına alındı. C.Ü, M.E'yi sevdiğini, ailesinden istediğini fakat vermediklerini ve M.E'nin isteğiyle kaçtığını söyledi.
Öte yandan, M.E'nin kadın sığınma evi ya da ailesine teslim edilmek istemediği bildirildi.
(AA)
Hadi adam sübyancı sapık herşeyi beklersin ama bu kız aklını peynir ekmeklemi yemiş...:kac:
niye adam sübyancı oluyor ki.
kız kendi isteği ile kaçmış.
bir yastıkta kocasınlar diyelim bari :D
bir 17 lik citir olarak bu kizi kiniyorum:D
mersindelikanlısı
02-07-09, 16:01
17lik kız 53lük adama hemde hayran gözüyle bakıyor adam sübyancı kız aptal:D
adam niye sübyancı olsun kardeşim?sıbyan bluğ çağına ermemiş çocuk demek.17 yaşında bluğ çağına ermemiş kız var mı? erkeğin yaşı ne olursa olsun 18 yaşında bir kızı arzulaması gayet doğal,50 yaşında bi kocakarıyı kim niye arzulasın? kavram saptırması yapmayın lütfen.
kızın yaşı kanunen reşit olmasına yetmediği için 1 sene beklemesi lazım:D
o yaşta birinin 17 lik kızı arzulaması nekadar doğal bilemem ama ;17 yaşındaki bir kızın 53 yaşındaki buruşmuş birini arzulaması okadar normal değil:D
buna katılıyorum irem:Dama işte bu da kadın olmanın farkı,duygularıyla hareket ediyo arzularıyla değil.ya da aşkın körlüğü,bilemiicim artık.
derindeniz
02-07-09, 16:20
böylede aşk olmaz.aşkı bu kadar saplantılı ilişkilere göre anlamlandırmak yanlıştır..
17lik kız 53lük adama hemde hayran gözüyle bakıyor adam sübyancı kız aptal:D
Hadi adam sübyancı sapık herşeyi beklersin ama bu kız aklını peynir ekmeklemi yemiş...:kac:
ne sübyanı analarımız babalarımız var 17 yaşında evlenen 25 30 yaşındaki adamlarla bu zihniyet değişmedikçe çok deriz
DAHA 17 17 17:D
Kız sübyan olmayabilir ama 53 yaşındaki bir angutun o yaştaki bir kıza göz dikmesi sübyancılıkla eşdeğer bence....
ne sübyanı analarımız babalarımız var 17 yaşında evlenen 25 30 yaşındaki adamlarla bu zihniyet değişmedikçe çok deriz
zihniyette ne varmış...sence normalse bu kadar yaş farkına rağmen birlikte olmaları asıl ben senin zihniyetini sorgularım...
yorum yaptığıma pişman oldum vallahi yahu...
ülkemizde bu tür haberler mutlaka var ...17 yaşında hatta 13 yaşında kendinden 30 yaş büyük kişilerle evlendiriliyorlar ancak bunu geri zihniyet zorla yapıyor ...kızlarını başlık parası adına yada başka sebeplerle gözlerini kırpmadan evlendiriyorlar .bu tür haberler nekadar ters olsada alıştık ama kendi isteğiyle bu yaşta bir insana kaçan kız modeli haber niteliği taşır ...Büyük ihtimalle, kızdaki baba şevkatliğinin eksikliğidir yada kafasındaki eksiklik :hıh:
sadece mantık olarak genç ve yaşlıyı birbirine yakıştıramadığımızdan bu düşünceler hasıl oluyor.bizim mantığımıza göre genç gençle olmalı yaşlı yaşlıyla.onlar başkasının tercihlerine değil kendi tercihlerine göre hareket etmişler olay bundan ibaret.
Kafasında eksiklik olması daha mantıklı bir seçenek bence..ama güzel bir noktaya değindin İrem..kız belkide baba sevgisi eksikliği yaşadı ama bu yine de böyle bir hata yapmasını gerektirmezdi..
Bu konuda söylemek istediğim çok şey var ama neyse..sonra geri kafalı oluyorum..
*Kimbilirbelki*
02-07-09, 18:32
bu kız normal değil bence....
Olmaz böyle şeyy ya nasıl bi mide bu hadi kız cahil 53 yaşındaki dede sen nasıl kabul ediyosun acayip küfür etmek geliyo içimden böyle mallara
Enteresan , anne ve babasının imzasıyla resmi olarak evlenebilir 17 yaşında da olsa allah mesut etsin ne diyelim :D
aLoneAngeL
03-07-09, 11:21
Çok şaşırtıcı.. :/
adamın kaç köyü ve ne kadar nakiti var acaba:aga:
zihniyette ne varmış...sence normalse bu kadar yaş farkına rağmen birlikte olmaları asıl ben senin zihniyetini sorgularım...
Yorum yaptığıma pişman oldum vallahi yahu...
ülkemizde bu tür haberler mutlaka var ...17 yaşında hatta 13 yaşında kendinden 30 yaş büyük kişilerle evlendiriliyorlar ancak bunu geri zihniyet zorla yapıyor ...kızlarını başlık parası adına yada başka sebeplerle gözlerini kırpmadan evlendiriyorlar .bu tür haberler nekadar ters olsada alıştık ama kendi isteğiyle bu yaşta bir insana kaçan kız modeli haber niteliği taşır ...büyük ihtimalle, kızdaki baba şevkatliğinin eksikliğidir yada kafasındaki eksiklik :hıh:
benim ülkemde yabancı starların bekaretini kaç yaşında kaybettiği haber yapılırken 10 milyon insan ouyup vay be diyor...
Benim ülkemde annesi babası özgürlük kısatladı denirken devletin youtube u vs i kapatıo sesi çıkmıyor...
Benim ülkemde 13 yaşında kızlar bindokuzyüz bilmem kaçtan beri evlendiriliyor kimsenin sesi çıkmıyor...
özgürük diyorduk bi sene sonra 18 ine girince bu kız özgür o adamla evlendiğinde gene mi bunları diyeceğiz...?
Benim zihniyetimi sorguluyorsun ya kadın 2 yaş 5 yaş büyük olsa erkekten büyükse kadınla evlenilmez diyen bu toplum...
Buna verceğim örneği vermiyorum bile...
Hane benim zihniyetimi sorguluyorsun ya...berdel hala bu toplumda...ses çıkartmadıkça benden farkın nede benim zihniyetimi sorguluyorsun???
ülkemizde bu tür haberler mutlaka var ...17 yaşında hatta 13 yaşında kendinden 30 yaş büyük kişilerle evlendiriliyorlar ancak bunu geri zihniyet zorla yapıyor ...kızlarını başlık parası adına yada başka sebeplerle gözlerini kırpmadan evlendiriyorlar .bu tür haberler nekadar ters olsada alıştık ama kendi isteğiyle bu yaşta bir insana kaçan kız modeli haber niteliği taşır ...Büyük ihtimalle, kızdaki baba şevkatliğinin eksikliğidir yada kafasındaki eksiklik :hıh:
balık bastan kokarmış
bknz : Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Toprak_erkan
07-07-09, 13:31
KIZ kaçmışş demekkı adam hala çekıcı kız daha kafası basmayan bı embeesıll tuhaff ama paylaşımınn guzellll
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.