Orijinalini görmek için tıklayınız : Periliçe geldi misafir kabul ediomusunus:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...EsNeLsİn bizzat arkadaşım kankim cnm olur:kiss: o nerde ben orda yani ...inşallah iyi vakit geçiririm forum güselllmiş...:hiho: :uctum: :claps: :melek:
Maniacdevil
12-02-07, 16:50
hoşgelmişsin bakalım ii eğlenceler
hoşbuldum arkadaşlar tşkler saolun...:)
hosgeldın ii eglenceler:p
hoşgeldin periliçe, misafir kabul ederiz, yatacak yer çok :) yatıya kalıcaksan tabi ki :kopar:
Hoşbuldum arkadaşlar :)yok şimdi kalmicim sonra yarın gelirim:kopar:
hoşgeldin periliçe ii eğlenceler :)
hoşbuldum arkadaşlar...tşk ederim saolun...:)
KRONİK öğRENci
12-02-07, 17:27
oojjjjjgeeellllldiiiinnn
periliceee
hoşgeldin canım aramızaaaa :ponpon:
İyi ki doğdun periliçe :) prd hoş geldin.. arkadaşlar ben odamı boşaltıyorum..
Darkblue&blue
12-02-07, 18:33
Hoşgeldin periliçe
hoş geldin bitanemmmmmm..:danss: :ponpon: ne ara buldun beni kız...:gul: şaka bir yana canımsın benim..:muju: sensiz bir forum düşünemiyorum..hoş geldin..bak bu forum biraz farklı..herkes gerçekten içten ve samimi bu forumda..eğleneceğinden emin ol....canımsınnnnnnnn:ponpon: :ponpon:
evet gerçekten bende yeni olmama rağmen çok sıcak bir karşılama ile karşılaştım ve hemen ısındım.. hatta bu ısınma ile ilgili iğrenç bir espride yapmıştım.. ama halbuki burda herkes böyle iğrenç espriler yapıyormuş.. o yüzden hiç çekinmeden butun iğrençliklerini sergileyebilirsin.. :) :) :)
hoş geldin bitanemmmmmm..:danss: :ponpon: ne ara buldun beni kız...:gul: şaka bir yana canımsın benim..:muju: sensiz bir forum düşünemiyorum..hoş geldin..bak bu forum biraz farklı..herkes gerçekten içten ve samimi bu forumda..eğleneceğinden emin ol....canımsınnnnnnnn:ponpon: :ponpon:
wallahi EsNeLsiN`e para fln vermiyorum, Allah söyletiyor olsa gerek :kopar: :sofeer:
evet gerçekten bende yeni olmama rağmen çok sıcak bir karşılama ile karşılaştım ve hemen ısındım.. hatta bu ısınma ile ilgili iğrenç bir espride yapmıştım.. ama halbuki burda herkes böyle iğrenç espriler yapıyormuş.. o yüzden hiç çekinmeden butun iğrençliklerini sergileyebilirsin.. :) :) :)
hocam sende bizi öldürmüşsün, Allah razı olsun... :dede::hıh:
Ehehe yok be haylaz maksat gelen kendini rahat hissetsin.. başa ne olabilir ki :)
HoŞgeldİn PerİlİÇe İİ EĞlenceler:)
wallahi EsNeLsiN`e para fln vermiyorum, Allah söyletiyor olsa gerek :kopar: :sofeer:
bak para verseydin..bu kadar güzel şeyler söölemezdim...:kopar: :kopar: şaka bir yana hakkaten site harika yaa....:muzik:
o bizim harikalığımız:kopar::kopar:
o bizim harikalığımız:kopar::kopar:
yok bişii demedim zaten..tabiiki sindir..:kopar::kopar:
mereba esnelsınle perılıce ben seyma sıtenın en cırkefı secıldım hauhauha:D
Şeyma en çirkefimiz ikinci sırada da ben varım :p (ben yapmazdım önceden böle şeyler ya :D )
muauahua ben cırkefım heeeeee geberterım kapı gıbı rapurum var
Hoşgeldin Periliçe..İyi eylenceler..Ben şahidim hakikaten şeyma biraz çirkeftir:D:D:D Nede olsa aynı firmadayız tanıyoruz zuhahahahaha
olsun ben çok sakin biriyim tabi kızarsam kötü oluyomda:Dçirkef mirkef hepinisi sewdim ben... ya tmm kalıcak yer buldum oleyyy yawfff:D:D:Dbu arada kardelen ben(zeyna)tanımışsındır belkim...selinin kankisi:D
olsun ben çok sakin biriyim tabi kızarsam kötü oluyomda:Dçirkef mirkef hepinisi sewdim ben... ya tmm kalıcak yer buldum oleyyy yawfff:D:D:Dbu arada kardelen ben(zeyna)tanımışsındır belkim...selinin kankisi:D
zeyna mereba :D bende himen hahahahhaha:vergaz: :vergaz: :gul:
Bende Conan olayım bari :D:D:D:D
olun bari :D:D:Dben adminiyeyimde nickim öle zeyna yane ismim melike yawfff zeyna değil:D
O zaman yeniden hoşgeldin Melike :)
hoşbuldum:)siyahinci...saol arkadaşım...
Bendende hoş geldin.. bu ismi çok seviyorum ve sana bundan sonra melike değil de mehlika demek istiyorum.. :) umarım sorun çıkmaz..
hoşbuldum tşkler....sorun değil :)
Hoş geldin önce diyeyim . Sen zynaymışsın bende çocukluktan beri voltran olmak istemişimdir bende o olayım bari . Tamam tamam iğrençti.:hıh:
Birde imzan çok hoş ve iddalı yalnız şunuda bil bence evet hayat vede insan beyni unutmayı öğretmiyor unutsan bille illa bir yerde yada şekilde hatırlıyorsun ama insana alışmayı öğretiyor insanı içi kan ağlar ama genede alışıyor yoksa bu hayat çekilirmiydi . Öyle bir alışıyorki insan, senden bir parça kopmuş dahi olsa o parça olmadan yaşama devam etmeyi alışıyorsun .
Neyse hoş zaman geçirmen dileğiyle burda tekrar hoş geldin .
Hoş geldin önce diyeyim . Sen zynaymışsın bende çocukluktan beri voltran olmak istemişimdir bende o olayım bari . Tamam tamam iğrençti.:hıh:
Birde imzan çok hoş ve iddalı yalnız şunuda bil bence evet hayat vede insan beyni unutmayı öğretmiyor unutsan bille illa bir yerde yada şekilde hatırlıyorsun ama insana alışmayı öğretiyor insanı içi kan ağlar ama genede alışıyor yoksa bu hayat çekilirmiydi . Öyle bir alışıyorki insan, senden bir parça kopmuş dahi olsa o parça olmadan yaşama devam etmeyi alışıyorsun .
Ümmet-i Muhammed aşkına biri beni öldürsün:idam: Bu nasıl bir msjdır ya :D bu minik beni öldürecek :)
Darkblue&blue
14-02-07, 22:36
seni vurmak istemem sıradaki:D:D
hoşbulduk Byminik....:oke:
voltran minik:hoop: :qorsan: tşkler...
sıradaki benim vurun beni:kopar: :kopar: :kopar:
miniğin hoşgeldisi bile böle olur :gitar: :halter:
ewet çok hoştu:oke::)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.