PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aşk varmı

tatlışurup
28-06-09, 20:44
slmlr aynı yaşta olmamıza rağmen erkek gözüyle sormak istiyorum haylaz ,aşk varmı yokmu varsa neden bitiyor bitmemesi için ne yapmak gerekir (ben aşık oldum sanıyorum ama bittiğinde bakıyorum ki geçmiş olmamışım! :D )

Haylaz
29-06-09, 07:40
hatun kısmı eğer ki,
-çok konuşursa,
-her şeye karışırsa,
-sürekli kendisini haklı çıkarmaya çalışırsa,
-buluttan nem kaparsa, (diyeyim ayıp olmasın :))
-en ufak şeyleri kıskanırsa;
o zaten aşk olmamış, ego tatmini falan denir bence buna. ilk önce aşk mı tatminlik mi bunu ayırt etmeliyiz bence.
Aşk var olmasına vardır tabi de çoğu kişiye görünmüyor, zaten yakalayanlarda gizli saklı, kimseye göstermeden kullanıyor bu kozu. Şans işi diyelim gitsin işte :D
Ayrıldıktan sonra sevmemen, aşık olmadığını düşünmen ise çok doğal, olan olmuş çünkü :)
mersiler sunarım :)

evliyya
29-06-09, 11:31
Kibar abim benim :D:D Mersiler sunar :D

Üstadın affına sığınarak bi iki bişey söylemek istiyorum..

Aşk var , var ama kullanmak zor.Ya vaktinde gelmez ya da gelince doğru kişiye gitmez.. Ayrıldıktan sonra çok da tın diyorsan eğer tebrik ederim seni..Çünkü ben diyemiyorum..

irem
29-06-09, 11:55
Aşk mevsimler gibidir gelir geçer ...yerini ya sevgiye, yada nefrete bırakarak gider..
İREM

evliyya
29-06-09, 12:13
Aşk mevsimler gibidir gelir geçer ...yerini ya sevgiye, yada nefrete bırakarak gider..
İREM

helal be.. ne yazarmışsın mersinli sana rakip çıktı :D:kopar:

LoRaSiMa
29-06-09, 12:31
bayan gözüyle söylemek isterim ki ; aşk tabiki var çokta güzel yakaladığında elinde tutmak için çaba sarf etmen gerekir umursamaz tavırlarla salla gitsin dersen gelen gider değer verdiğin kişiye değerini hissetirmek senin elinde böylece canlı tutabilirsin die düşünüyorum :)

cαяpє diєм
29-06-09, 13:34
hatun kısmı eğer ki,
-çok konuşursa,
-her şeye karışırsa,
o zaten aşk olmamış, ego tatmini falan denir bence buna. ilk önce aşk mı tatminlik mi bunu ayırt etmeliyiz bence.
Aşk var olmasına vardır tabi de çoğu kişiye görünmüyor, zaten yakalayanlarda gizli saklı, kimseye göstermeden kullanıyor bu kozu. Şans işi diyelim gitsin işte :D
Ayrıldıktan sonra sevmemen, aşık olmadığını düşünmen ise çok doğal, olan olmuş çünkü :)

bay filozof:D

Geniouss
29-06-09, 13:43
hatun kısmı eğer ki,
-çok konuşursa,
-her şeye karışırsa,

Resmen tüm erkeklerin düşüncelerine tercüman olmuşsun kanka :)

Masumane
03-07-09, 15:48
yalan dostum aşk diye birşey yok aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedin beş gün sürer takılıpta sürünen çok :D

KURBAN şarkı sözü süper:gulver:

Kumtanesi
03-07-09, 16:00
İREM

işte bu:claps::claps:

filizz
05-07-09, 14:54
leyla ile mecnun var ise aşkta vardır bence :)

neden biter kısmına gelince; mesela ölümü düşünelim . eğer bir yakınımız öldüğünde sürekli aynı acı ile yaşamak zorunda kalsa idik bu hayat çekilmez olurdu sanırım .tüm duygularımız gibi aşk duygusuda bitiyor bir süre sonra. hiçbir şeyin ömür boyu sürmemesi gibi bir süre sonra aşkta bitiyo :)

mersindelikanlısı
05-07-09, 15:04
aşk her zaman vardır yeterki zamanlaman ve mekanın doğru olsun:D:))