PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz İnsanlar Neden Mutlu Olmak Yerine Hayata Hep Olumsuz Yönden Bakarız

mersindelikanlısı
25-06-09, 20:07
Neden Mutlu Olmak Yerine Çevremize Olumsuz Bakarız Doğamızda Olan Bişeymi Yoksa Değil mi? Gerçekten Acayip Kafama Takılan Soru Sizle Paylaşmak İstedim:oke:

pusucukurt
25-06-09, 20:22
bende tam olarak bilmiyorum ama ben yaşadıgım kötü şeyleri tekrar yaşamamak için olumsuz bakıyorum demeyimde şüpheli bakıyorum...

Çektigim acılar yüzünden kaybettiklerim var tekrar benzeri şeyler olupta bişeyler daha kaybetmemek için temkinli bakıyorum ama olumsuz bakıyorum diyemem herhalde ...

irem
25-06-09, 20:28
Ben hayata olumsuz bakmam ...tabiki zaman zaman benimde oluyodur ama çabuk toparlanırım:) hayırda şerde allahtandır bunu bilmek mutlu olmaya yeter:)

Z£YN£P
25-06-09, 20:31
Ben gayet olumlu bakıyorum her şeye , adım polyanaya bile çıktı :)
mersinli değerini bilsen pozitif olursan her şey her şey çok güzel olacak :D bu şarkıyı getirdin aklıma :D

CimCiMe
25-06-09, 20:32
iqrenÇ ßi Şarkıydı o :D

psycho
25-06-09, 20:33
ben hayata olumlu bakma taraftarı değilim.
çünkü mantık her zaman olumsuza ve en kötü şartlara odaklanmalıdır benim düşünceme göre. insan kendini her zaman en olumsuza göre hazırlamalıdır. pollyanna gibi yaşamamalıdır insan. "nasıl olsa" ya da "olmasa da olur" gibi cümlelerle kendini avutmamalı her zaman kendisi için olanı istemelidir insan.

nihayetinde dünya bir kurtlar sofrasıdır. sen olumsuzluklara göğüs geremeyip, olumlularla oynayacak kadar pollyanna isen, insanlar da bunun farkına er yada geç varır ve seni devirirler.

LoRaSiMa
26-06-09, 09:24
olumsuz bakmamak gerekir aslında düşünce gücü die bi şey var; bi şey için olmıcak olmıcak dersek bu olayı etkiler benim fikrime göre ama bu demek dildir ki olumsuz olana hazırlık yapmıycaz o kısmı da düşünmiycez her iki yöndede hazırlıklı olmak fakat olumluyu düşünmek gerekir.. hayat zor kendimizi motive etmeliyiz mümkün olduğunca.. ortalık mutsuz insandan geçilmiyo hepimiz piskopat olcaz sonunda die korkuyorum :S Allah cümlemizin sonunu hayr etsin(amin)

Geniouss
26-06-09, 09:31
İnsanlarda şu kanı vardır herşeyin kötüsünü düşün iyisi olunca sevinir mutlu olursun.. Belkide bide bu mantığı kullanıyoruz.

emir
23-08-09, 21:48
yo; ben hasta olduğum için herşeye olumsuz bakıyorum:D

olumsuzluk hastasıyım sanırım...

Kalpsiz Güzel
23-08-09, 21:48
neden mi çünkü olumsuzluklar daha çok hayata ondan

makina_17
23-08-09, 21:59
herkes olumsuz bakmıyor ki bakanları da anlamış değilim...
zaten hayat kısa ondan zevk almayı bilmek lazım...