Orijinalini görmek için tıklayınız : Haylaz Abi zor durumdayım :):(
Büyük bir problemle karşı karşıyayım :) Eski sevgiliminde bulunduğu bir arkadas ortamına gitmistim . Dağılırken eski sevgilim biraz konusmak istedi . Simdiki sevgilim olmasaydı birlikte olabileceğimizi söyledi ( eski sevgilim beni terketmisti) . Baya konustuk fln sonra olmayacağına karar verdim ve bu konuyu kapattığımızı düşünerek yaşantıma normal olarak devam etmiştim . Ancak bu sabah bana 2 kelimeden oluşan bi mesaj gönderdi . Seni Seviyorum.. Kafam çok karışık . Şimdiki sevgilime aşık olduğumu düşünüyorum ama eski sevgilimi görünce kalbim benden olabildiğince uzağa gitmek istiyor :S:S
mersindelikanlısı
23-06-09, 21:10
Seninki de Benim işten Tüm Forum üyeleri Bilir:D(Aynı Durumdaydım bende bir zamanlar bnce bn senin yerinde olsam eski sevgilin aldatmışsa yeniye devam derim ama kndisi istemişse ayrılmak sana kalmış:oke:yeni sevgilinle en iyisi bnce yoksa çok başını vurursun kız milleti bu belli olmaz:D
ben de ondan korkuyorum abi simdi gün gelince eskisi hadi bana eyvallah diyip çeker gider ben yine m.l gibi kalırım :S öte yandan yenisine de bunu yapmaya hakkım yok :S
mersindelikanlısı
23-06-09, 21:24
bence eskiyi unut yeniyle devam et kız milletinin hali belli olmaaz:D(sonra uyarmadı deme:D)
tavsiyen için çok teşekkür ederim abi :)
mersindelikanlısı
23-06-09, 21:28
tavsiyen için çok teşekkür ederim abi :)
rica edrmi fakat diğer yorumlara da gözat belki benden daha güzel tavsiyelker verecekler:oke:
üstad mehmet abinin affına sıgırınarak 1-2 şey de ben çizittirmek istiyorum.
Arkadasım o eski sevgilin muhtemelen ya birisinden ayrılmıstır,yada ugruna terkettigi kişiden pas alamamıstır,oda bosluga girmiştir,konusacak lak lak yapacak ve ezilen egosunu geri doruga cıkartmak için seninle oyun oynayacaktır.ne olursa olsun dönme,aptallıktır...ve bu mutlaka kızların mallıgı yüzünden her erkegin basına gelir..yasın biraz büyük olsa,vur kaç derim eski kız arkadasına ama neyse 16 yasında bir genc kız ortada (:
mantıklı vurkaç meselesi ben de düşünmüştüm hatta bi kardsm diyebileceğim bi dostum vardı ona da söyledim abi onun sana yaptığını yapmak adiliktir fln dedi valla çok sinirime dokundu yapmayı düşünüyorum ama o sırada yenisi farkederse işler .... sarar :)
kızların mallıqıda ne demek oluyo ya x@ lütfen biraz daha sayqılı
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı x) qeri dönme bence ki qeri dönsende herşey eskisi qibi olmaz heran terkedileceqin aklına qelir x)
mersindelikanlısı
23-06-09, 21:47
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı x) qeri dönme bence ki qeri dönsende herşey eskisi qibi olmaz heran terkedileceqin aklına qelir x)
doğru sölüyorsun eski defterleri kapatmalı:oke:
lafım meclisten dısarı tabiki de,orda ki biraz daha "bu tarz" diyebilecegimiz kızlar için yapılmıs bir genelleme idi.daha az önce sınıf arkadasım nasıl 2 kişi ile aynı anda cıktıgını ballandıra ballandırma anlattı.bunu anlatanın kız olması bir hayli garip geldi.kızlar cok değişti cok (:
mersindelikanlısı
23-06-09, 21:51
eyzün doğru sölüyor eğer ballandıra baLlandoıra anlatıyorsa bende nirvanaya katılırım o zmn nirvana haklı:oke:
lafım meclisten dısarı tabiki de,orda ki biraz daha "bu tarz" diyebilecegimiz kızlar için yapılmıs bir genelleme idi.daha az önce sınıf arkadasım nasıl 2 kişi ile aynı anda cıktıgını ballandıra ballandırma anlattı.bunu anlatanın kız olması bir hayli garip geldi.kızlar cok değişti cok (:
kızların mallıqı diyince tüm kızlar kasediyosun die düşünmüştüm ayrıca kız arkadaşının yaptıqı terbiyesizlik her iki taraf için qeçerli kız olması neden qarip qeldi ?
Arkaya bakma kardeşim önüne bak....ilişkin sağlıklı olsaydı bitmezdi zaten ..Bu yaşta yapıcağın her davranış gelecek yaşlarına ayna tutacaktır eski sevgilinin sana yaptığını şuandaki sevgiline senin yapman sana yakışmaz ..mert olmak en doğrusu
mersindelikanlısı
23-06-09, 22:08
ballandıra ballandora ayrılacaksa o kişiden bnce o kız zaten o didiniz:oke:
olum beyin mıncıklaması yaşıyorum şu an he,mersinli 5 dk yorum yapma bi kafamı toarlim de konuyu anlim ya:D
dogru söylüyorsun irem abla ama insanın içinde ukde olup kalıyor .. Bu kıza ..... Çekip bütün olayları bitirmek var ama .. Yapamıyorum
ooooh valla bu gün face de yorumunu gördüm az önce neşem yerine geldi arkadaşla iddialaşmıştık sen bunu süründüremezsin falan hesabı .. kapak oldu :D
Busra A... : zamanında o hatayı yapmasaydım sımdı cokkk mutlu olacktm :!
olabilirdin belki ama yaptın hatayı :D
şimdiki sevgiline aşıksan! hiç kafanı bulandırma bence
artık kararım net kim söyledi hatırlamıyorum ama hayat felsefemi belirledim : ' Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı ' . Eyzün ablam söylemiş :D
artık kararım net kim söyledi hatırlamıyorum ama hayat felsefemi belirledim : ' Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı ' . Eyzün ablam söylemiş :D
kararını vermene sevindim :)
ayrıca eyzünde çok güsel söylemiş :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.