Orijinalini görmek için tıklayınız : Babadan sevişme sahnesine destek
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (javascript:GoNextPage();)
Babadan sevişme sahnesine destek
Oyuncu Fadik Sevim Atasoy, babası Sönmez Atasoy'la birlikte katıldıkları bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Baba Sönmez Atasoy kızı Fadik Sevim Atasoy'un 'Usta' filmindeki sevişme sahneleri için 'Fadik ne yapacağını gayet iyi bilir. Kızımdan yüzde yüz eminim. Ayrıca sanat ayrı, eğlence dünyası ayrıdır. Eğlence dünyasında böyle bir şey yapmasına asla izin vermem. Ama konu sanat olunca her şey durur. Sanata izin var' dedi. Fadik Sevin atasoy 'Busahneler abartıldı' deyince babası Sönmez Atasoy 'İnsanlar oradaki güzel şeyi fark etmiyor. Michelangelo'nun heykelinin yanında bir ot çıkmış. Ota bakıyor, heykeli görmüyorlar' diye konuştu.
bu babanın babalığından şühpe duyarım o zmn
ne biçim işdir
halo dayı geniş takılmış, bari Kurtlar Vadisindeki rolünden bir şeyler öğrenseydin ya, o dizide kızı böyle bişe yapsa kafasını koparırdı baltayla :) Şimdi millet kızından 2 puan almış, olsun benim kızım zevk almamıştır diyor resmen :)
pusucukurt
23-06-09, 20:04
onlarda normal bu işler
hakikaten babalık duygularını söhret söndürmüş resmen :S
way be sevgilisiyle yakalanırsa ön sanat yaptım der :kopar::kopar: bunlar sanatçı ruhlu insanlar...
Seviştikleri kişiler ilerde sevgilileri oluyor zaten ....ben geri kafalıyım sanat olarak görmüyorum
tabi canım biraz GENİŞ olmak lazım (neyse bu genişlik !! pehhh)
mide geniş olunca hazmetmesi kolay oluyor tabi....
biraz abartıyosunbuz sanki olayı...
bir tiyatro sanatçısı olarak bana da normal geldi bu açıklama...
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:49
yani sanat için herşeyimi veririm olayı doğrumu diosun yada sanat içn sevişirimmi diosun:D
durum biraz farklı arkadaşlar; bir filimde böyle bir sahne lazımsa, gerekliyse elbet birilerinin bu rolü üstlenmesi lazım değilmi?
izlerken sorun yapmıyorsunuz, ama burda sorunmuş gibi davranıyosunuz...
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:54
durum biraz farklı arkadaşlar; bir filimde böyle bir sahne lazımsa, gerekliyse elbet birilerinin bu rolü üstlenmesi lazım değilmi?
izlerken sorun yapmıyorsunuz, ama burda sorunmuş gibi davranıyosunuz...
ben o babanın yernide olsam sibel kekilli geçsin derdim kendi kızımı emanet edeceğime:D(İzlemek diosun ama izledikten sonra zaten iş bitmiormu:D)
sibel kekillinin babasıda karışacak o zaman...
bence yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar; adam gayet mantıklı konuşmuş, siz heykeli değil, heykelin yanımndaki otu görüyorsunuz hepsi bu;)
ßence adam En qüseLini yapmış kızının arkasında DurmuŞ kapı qißi ..
heLaL oLsn ..
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:57
sibel kekillinin babasıda karışacak o zaman...
bence yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar; adam gayet mantıklı konuşmuş, siz heykeli değil, heykelin yanımndaki otu görüyorsunuz hepsi bu;)
tiyatroda beden sanatı yani kısaca:D:kopar::kopar::kopar:
esprimi şimdi bu?
ciddi olmak nedir bilmiyomusun sen...
şu an bir sanatla; özelliklede benim sanatçısı olduğum bir sanatla dalga geçtüğünin farkendamısın sen?
mersindelikanlısı
24-06-09, 12:01
esprimi şimdi bu?
ciddi olmak nedir bilmiyomusun sen...
şu an bir sanatla; özelliklede benim sanatçısı olduğum bir sanatla dalga geçtüğünin farkendamısın sen?
ya şaka yaptım ya yanlış anlama ben kendi işimde bile ciddi değilim emin olabilirsin(dozu ayarlıyamadık yine ve hayatta ağlicama gülmeyi tercih edenlerdenim ben:oke:)
ben anlayamıyorum seni...
öyle olsun bakalım;)
yahu milletin derdi nie sizi geriyo ki istemezseniz izlemezsiniz filmi olur biter alla alla:S
allam nedir bu mersinli ve emirden çektiğim yafff.
yine mi konuyu kendi aranızda ikili konuşarak sapıttınız.
oyarım sizi içinize de bade koyarım :D
bi daha görmim :oke:
mersindelikanlısı
24-06-09, 17:33
napim kankimi özlüom kardelen abla:D
kızıyla provada yapıyodur bu
uslan be halil ibrahim :D
halo dayı naptın ya allahtan kurtlar vadisinde rolun bitti bu karizmayla daha fazla yaşayamazdın zaten :D
çok afedersin ama sende iyi s.çtın:S
bahtsiz_guzel
24-06-09, 18:06
cok sacma bi yorum olmus yakismadi
biz ne kadar buna farkli baksakta sonucta meslekleri babasi bu meslegi secerken karsi cikmamis bu tur rollerde oynadigi zamanda anlasyisla karsilamasi normal yani, bana gore degil tabii onlara gore
evet aslında yorumum abartılı olmuş.keske birazdaha düşünüp yazsaydım.
diyer yandan böyle birşeye izin veren bir babadan herşeyi beklerim ben.
derindeniz
25-06-09, 13:09
gayet normal birşey..sanat için yapıyor sonuçta..helal bu babaya!
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.