PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi Terör - 1. bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haylaz
09-02-07, 15:23
Dün aksam birinci bölümü ile ekrana gelen KV. Terör ile ilgili yorumlarınız nelerdir ? Sizce yayından kalkar mı? Beklediğiniz gibimiydi? Yorumlarınızı alalım...

KaRDeLeN
09-02-07, 15:46
tek kelime ile mükemmel bi bölümdü...ilk başlardaki silah patlamaları deli etti resmen sinirlerim alt üst oldu ağladım yaa :agla: bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim helal olsun süper bişey çıkarmışlar ortaya :claps:

Geniouss
09-02-07, 16:19
Beklediğimden de iyi bir bölümdü.. Yine Türkiye'nin kanayan yarasına ilk bölümden parmak bastı. Bence show tv bunu yayından kaldırmaz..Sadece Polat'ı çok abartmışlar bakışlar davranışlar biraz tuhaf geldi.. Birde çok reklam verdiler deli oldum :(

Tek dizi var o da KURTLAR VADİSİ TERÖR!!!

Maniacdevil
09-02-07, 16:22
bence de gerçekten çok ii olmuş dizi tv izlemem beni bilen bilir ama dün akşam onu izledim
evet sürekli reklam verdiler ama bence bu çok doğal dizi tam oturasıya kadar bu reklamlar sürekli devam eder diyorum ben
bence dün akşam tv izleyen kim varsa kesinlikle kurtlar vadisini izliyordur(bazı işine gelmeyen kişiler hariç)

KRONİK öğRENci
09-02-07, 16:30
bence de gerçekten çok ii olmuş dizi tv izlemem beni bilen bilir ama dün akşam onu izledim
evet sürekli reklam verdiler ama bence bu çok doğal dizi tam oturasıya kadar bu reklamlar sürekli devam eder diyorum ben
bence dün akşam tv izleyen kim varsa kesinlikle kurtlar vadisini izliyordur(bazı işine gelmeyen kişiler hariç)

+12323425435

OuTCasT
09-02-07, 16:42
bekledığımden daha ıyı başladı devamıda super olur izlenmeye değecek yıne butun bolumlerı

budevran
09-02-07, 16:43
süperdi gercekten :claps:

Haylaz
09-02-07, 21:49
arkadaşlar, bölüm basına pana film e 1milyon dolar ödeniyor, bu kadar reklam alınması az bile bence :) ilk bölümde gerçekten Polat baya bi abartılmış, ama güzel, ilk baslarda uyuttular, sonları daha etkiliydi. Bundan sonraki bölümleri daha da güzel olacaktır eminim :) son olarak bu dizi yayından kalkmaz :)

incitanem
09-02-07, 21:58
film çok güzeldi...inşallah yayından kaldırılmaz baya tepkiler aldı ama kimse bu filmi kaldırmaya niyetli gibi gözükmüyo..Türkiye'nin gerçeklerini sergilemişler :claps: eledim türküsünde bittim resmen :agla:

zuzush
10-02-07, 09:27
cok ıyıydı bende salya sumuk ağladım :( hatta gaza geldım askerdekı arkadaslarımı fln aradım cok ıyıydı...

psycho
10-02-07, 09:57
bence güzeldi. ama terör temasını işleyecek bir dizi için havada kaldı çoğu şeyler. ilk bölüm olmasına bağlıyorum bunu da.

asparuh
10-02-07, 10:41
GERCEKTEN bekledimiz gibi sonucta butur konuyu isleyebilen tek dizi kaldirilmasi sacmalik kimilerinin isine gelmez tabi bakin iyi takip edin hangi tipler yayinlanmasin diye propaganda yapicak izleyin ulenn:d

Geniouss
10-02-07, 12:08
bence güzeldi. ama terör temasını işleyecek bir dizi için havada kaldı çoğu şeyler. ilk bölüm olmasına bağlıyorum bunu da.

Kadir havada kalan şeyler neler mesela.. Örnek verde bizde bilelim.. Bu kadar bile terör olayını işlemesi yeter bir çok kişi buna cesaret bile edemezdi..

fugitive1907
11-02-07, 17:59
vallaha süperdi dizi ama gerçekleri yansıttığından kimileri yok şiddet içeriyo kaldırsınlar falan filan diyolar :D