Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorunum çok büyük
ya şu sıralar çok para istiyorum,zengin olmak , villarda oturmak,yatım,katım olsun istiyorum hatta en fazla deli gibi sınırsızca alışveriş yapmak istiyorum :D
ancak çok sıkıştım ben ne yapabilirim haylaz kardeşim...köşeyi nasıl dönücem bana fikir ver:agla::agla:
ilk önce çalışmaya başla :D evde oturarak zor zengin olmak, ya da evde oturup tüm şans oyunları dene :)
"sen oynadın da noldu?" diye sorarım şimdi ben:D
ilk önce çalışmaya başla :D evde oturarak zor zengin olmak, ya da evde oturup tüm şans oyunları dene :)
çalışabilsem zaten neler yapıcamda :D şans oyunuda yaş iş ,yaşımda geçiyor off gözüm açık gidicek valla :gulkiz::gulkiz:
:kopar::kopar: uymayan taktiklerimi veriyor bana:D
ben 2 seneye kalmaz trilyonerim, demedi deme :D
ben 2 seneye kalmaz trilyonerim, demedi deme :D
işte onu soruyorum nasıl olcak bu iş bende sana takılayım:D 2 senede trilyoner
ya bu memo yatağı görse rüyaya başlıyo irem:Dsen bakma memoya.5 senedir trilyoner olmaya çalışıyo:Dmilli piyango idaresi plaket verdi katkılarından dolayı:D
ya bu memo yatağı görse rüyaya başlıyo irem:Dsen bakma memoya.5 senedir trilyoner olmaya çalışıyo:Dmilli piyango idaresi plaket verdi katkılarından dolayı:D
hahahaha vallahi senin esprilere bitiyorum ben...daha sık konuş sen:kopar:
gel define arayalım senle başka çözüm kalmadı:kopar::kopar:
gel define arayalım senle başka çözüm kalmadı:kopar::kopar:
valla ya arama tarama birşeyler yapalım artık:D sonra kameraya çekip forumda yayınlamayın:kopar:altınlarla böyle yakalandı da da dam:D
mersindelikanlısı
07-06-09, 22:43
milli piyango oyna derim yada iddia:D
banka soyalım :) ulan köşeyi döneyim mersinliye söz bi rus hatunn
Zengin olanlar kafayi yiyor kendilerini kaybediyorlar Bosve aBLis bis seni kaybetmeyelim :D:D
ablam yaz geldide ondan oluyo bizde neler istiyoz işte hep bu havalar yüzünden
insanın içini gımıl gımıl ettiriyo yerimde duramıyom kışı bekle geçer:D:D
bahtsiz_guzel
10-06-09, 17:42
ya şu sıralar çok para istiyorum,zengin olmak , villarda oturmak,yatım,katım olsun istiyorum hatta en fazla deli gibi sınırsızca alışveriş yapmak istiyorum :D
ancak çok sıkıştım ben ne yapabilirim haylaz kardeşim...köşeyi nasıl dönücem bana fikir ver:agla::agla:
yemin ediyorum ayni ben normalde o kadar degilim am su dizi filmlerdeki saray yavrusu villalari gorunce kafayi siracak gibi oluyorum, canim ya yolunu bulursam banada ogret beraber donelim koseyi :D
bi köşeyi dönersiniz yetmez ikinci köşeye göz dikersiniz:Dkadın milletinin gözü doymaz:D
bahtsiz_guzel
10-06-09, 18:05
bir kere koseyi donsem tamamdir ikincide gozum yok
mersindelikanlısı
10-06-09, 18:07
abi biz erkek milettinin parası zaten kadınlar yüzünden bitiyor:D
kadınlarında şu makyaj yüzünden kısaca makyajları bize çok pahalıya patlıyor:D
allah allah şunlara bak ya tamam kabul açık konuşalım birinciyi döncek ikinciyide isteriz...
ama bu tüm insanoğlu için geçerlidir -ne kadar para o kadar ihtiyaç-
sanki sizin gözünüz doyar da:D
Gözleri doyar ama başka yerleri doymazzz!:gulll:
Gözleri doyar ama başka yerleri doymazzz!:gulll:
nasıl yani bu nasıl bir cümledir anlamadım....
abla köşeyi dönüpte sırrını söylemezsen ikinciyi köşeyi döneme...:kopar:
şöyle bir planım var ;
önce uzak bi semte gidip bi rivayet yayarız tüm ahali halkına duyururz eski bir eşya herhangi bi objeyi arıyoruz die tabi bu eşya sadece bizim bulabilceğimiz 5-6 tane bişe olmalı( çok eski bir gaz lambası ama zor bulunundan vs vs ) sora demeliyizki bu lambadan olan kim varsa eger bizim aradıgımız şekildeyse çok büyük meblalarda ondan satın alabiliriz buna 100 milyardan fln fazla bi değer biçeriz(eger kendi ellerinde olan baska lambalar getirirse bu bizim aradıgımız degil deriz.bizim elimizde olan lambaları tarif ederiz). tüm halka elinde bu lambadan olan kim varsa istedigi fiyattan alıcaz die ısrar ederiz bu haber millete düşer herkes bu lambadan bulmaya çalışır heryerde.. sora bizim diger adamımız devreye girer ve elindeki bu 5-6 lambayı halka satmaya calısır halkta bu lambaları bizim adamdan 50 milyardan alıp o duyuruyu yapan bize 100 milyardan satmayı düşünür tabi :D bizim diger adam 50 milyardan bu lambaları millete satmayı başarırsa operasyon başarıyla tamamlanmış olur bizde o semtten uzaklasır lambalarda milletin elinde patlardı :D haince ama napalm millet böle dönüyo köşeyi :D
nerden düşündün şimdi bunu???:gulll:
hiç aklımdan çıkmıyoki:D:D nasıl ama
süper ötesi; irem kabul etmezse ben yaparım senle bu işi:D
şşttt ortak arıyonuz mu bakalım...:gulkiz:
iki kişiyle olacak iş değil bu iyi düşünün bakın yardıma gelebilirim...:D
lider deepocean; ona sorun ben bilmem:D
evet tabiki ekip işi bu öncelikle bu işi yayan adamlarımız takım elbiseli olmalı ve yabancı dili olmalı dış ülkeden gelmiş süsü verilirse cok daha inandırıcı olur ve soğukkanlı işini iyi yapan biri olmalı :) sonunda ibiza, maldivler, karayipler tatili bizi bekliyo :D
ben ztn almanyadayim:)
almanlari kandiririm..türklere dokunmayalim canlari yanmasin yazik..:)
soğukkanlılık tam benlik bu iş tamamdır yabancı dilede gelince bi iki tane ingilizce kelime biliyoz artıkın idare ettiği kadar...:gulkiz:
olmadı öğreniz be zor bişey değil...:gulkiz:
yabancı dilde sorun yaşanmaz; I can speak çatır çator english:D
he tamam bende tercüman olurum....:gulkiz:
tamamdır bu iş:D
ne zaman başlıyos????
yabancı dilde sorun yaşanmaz; I can speak çatır çator english:D
zuhahahahha tmmdır: takım elbise giyme ve gözlük takma şartı var ama elimizdede şu şifreli çantalardan ciddi oldugumuz anlasınlar. lambaları satıcak adamlarımız ise farketmez istedigi sekilde olabilir onlar sadece dedelerinden yadigar kalma lambaları olan sözde talihli insanlar :) ve bu talihli insanlardan bu lambaları almak isteyen cok insan olucak :) kapış kapışşş
Biliosn ki her büyük şirketin farklı şehirlerde şubesi var :D ankara şubesi ben olabilirm x)
h.t.a.d ya ben
12-06-09, 16:12
bende ortak olim diycektim ama kişi sayısı fazla olunca kar azalır bide bişi söliycem nerde öle zengin köy kriz var millet ağlıyo :agla: ama öle köy bulursanız özel mesaj atabilirsin
asıl böle krizde millet %100 kar etmek için ne yapar eder o parayı bulup satın almaya çalışır :) bu forumdan saglam ekip çıkarmış ama :D
ekip mi yoksa çetemi demek istedin...:gulkiz:
ekipsiz çete gördünmü sen :D çeteyi oluşturan unsurda ekiptir haliyle bunun ayrımı olmaz :D ama bizimki biraz oceans 11 gibi olucak :D
gördüm dermişim..:p oceansı geçmesinde bizim ki...:gulkiz:
lan legal bir forumda illegal örgüt kurmaya utanmıyonuz mu üyeler.püüü boyunuz devrilsin adıbatasıcalar.
kanun namına sizi çete kurmak,suç örgütü kurarak suç planı yapmak,gasp,darp,ırza geçme ve patates soyma suçlarından şiddetle kınıyorum.:)
konuyla alakalı olmayan muhabbetlere girmeyelim pliz.baya cacık etmişiniz konuyu:)
avon ürünleri sat abla :D evde oturan tüm bayanlar onu yapıyor da :D
ağla yüreğim
18-06-09, 17:49
sabah akşam zenginlik duası oku :)
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
şimdilik idare ediver...:p
bekar olsaydın zengin koca bul derdim:Dama eğer kızın varsa ona zengin damat bul derim:kopar::kopar:yada zengin bi gelin adayıda olabilir:D:D
bu sorunum hala devam ediyor berencim :D:D ne yapsam hangi köşeden dönsem bilemedim :D:D
abla be gel de beraber ortak bi köşe bulup dönüverilim yada helvacı babaya adak falan adayalım belki işe yarar:D:D
abla be gel de beraber ortak bi köşe bulup dönüverilim yada helvacı babaya adak falan adayalım belki işe yarar:D:D
valla zilli ana ,telli baba ,oynak nene gezelim artık :kopar::kopar:
tamam gezelim kurdelaları ben getirirm yanımda rengarekk bağlarız ağaçlara:kopar::kopar:
umutsuzvaka
22-06-10, 09:27
burda arıyolar gelin
Sayısal Loto oyna kesin çıkar :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.