Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Nickte Nerden Çıktı ?
anlatın bakim..
nerden çıktı nickiniz..
Sükût-u Hayâl
22-10-06, 03:45
evet güzel bir soru gerçekten:) Valla ben yalnızlığı sevdiğimden dolayı kullanıyorum.
birinci seçim sebebim "psycho" 1960 yılında çevrilmiş bir film ismidir. Filmin Türkçe ismi "Sapık" tır (film yönetmeni Alfred Hitchock)
ikincisi ise Latince "psychye" olan ve hayat,yaşam anlamına gelmesidir ki ileriki günlerde bunla ilgili yazıyı sizlerle paylaşacağım..
ismin inci Tarka'nın sabret şarkısını çok seviyorum ve bu şarkıdan esinlenerek böyle bişey yaptım..:)
Maniacdevil
22-10-06, 10:36
devil=şeytan
thereddevil=kırmızı şeytan :p
Zamanında şirkette bi abimiz bana söylemişti hoşuma gitti, yaklaşık 6 yıldır falan değiştirmeden kullanıyorum...
Darkblue&blue
23-10-06, 08:14
darkblue blue(lacivertmavi)ilk goruste ask gibi bişey oldu sadece sevdigim reklerden 2si baska bi nedeni yok,ingilizceside hosuma gidiyoo:))
genelde çok geveze ve fırlama tarzı şeyler çok yaparım.o yüzden catlak olarak kaldı adım...bide bazen çingene derler ama ben catlak olmayı tercih ettim :):)
nerden cikdigini bilmiyom ama niye bunu secdigimi anlatim sizlere. Bakin kara melek hem iyi hem kötü biri :D:D Her insanin iyi yönü kötü yönü vardir.
Kara Melek :yani kötülüklere karsi savasan kara melek.Herkesin yaninda olan paylasan,karalari sevmeyen bir melek yani, Zaman gelir kara olan veya melek gibi olan kara melek iste :D:D bilmem anlatbildim mi :D
Kelebek sölemişti ee abimizin sözünü dinledik ve böle kaldı :)
arkdaşımın bana sesleniş tarzından esinlendim :)
okudugum meslek yüzünden (usta) 44 malatya'lıyım vazgeçilmezim :)
ustalık nasıl bir meslek abicim ?
ustalık nasıl bir meslek abicim ?
abicim otomotiv öğretmenliği okuyorum yani senin anlıcan diplomalı tamirci :) öğretmenlik ataması olmazsa böle olursun :uctum: :uctum: :uctum: :uctum: :uctum: :uctum:
çok yakında nick mi değiştiriyom :D
benimki ismim olduğu için aldım :)
Aklıma nick gelmedi ismimi yazdm :)
LazGuzeli1987
23-01-07, 09:51
ben laz oldugum icin laz güzeli yazdim
güzeli öylesine aklima geldi
bu ismimi her yerde kulanirim msn emde baska sitelerde vs iste :D
genelde çok geveze ve fırlama tarzı şeyler çok yaparım.o yüzden catlak olarak kaldı adım...bide bazen çingene derler ama ben catlak olmayı tercih ettim :):)
nickim ilk kayıtlarda CATLAK'dı ama sonra çok sevdiğim çiçek adı olan KaRDeLeN olarak nickimi değiştirdim... seviyorum ben Kardelen'i :):muju: :hiho: :oke:
küçüklüğümden beri çingene derler hem ailem hemde arkadaşlarım o yüsden.. :)
Bende nickimi Karayip Korsanları filminden esinlenerek yazdım..Ordaki gemi kadar karanlık değilim ama neyse ..:D
boğaziçi üniversitesinde okuyorum kısaltması boun adım da oguz
aniden parlayan bi yapım ve karadeniz kızıyız :)sinirli bi yapım olduğu için nickim HIRÇIN banada çok yakıştı..:)
bu iki araçtan geldi
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
time_off(digisis)
24-01-07, 09:42
zor bi soru bu :)
digisis bi zamanlar bu sitede kullandıgım bi nickti anlamı digital sisti
şimdi ufaktan time_off a dönüş sinyalleri veriom :D
nerden cıktı die sorarsanız bu sözü cok duyuyordum time off ordan bagımlılık yaptı
bı arkadasım bana yalnız yakısıklı dıye seslenırdı bende inglizcesini yazdım bole oldu çok nick deiştirdim yine deişebilirim
espiritüel biri yimdir arkadaşlar sürekli içinde komik kelimesi geçen lakaplar bulurdu bi de ben lakap oluşturiym dedim we işte burdayım:)
catlaq_bebeq
22-11-07, 14:08
banada kuzenlerim catlaq derler, ve askimda bebegim der böylece catlaq_bebeq cikti ortaya
Bende kendim doğaçlama bi çalışma yaptım bu çıktı
black_woman
22-11-07, 14:26
en sevdiğim renk olduğu için black_woman e sonuçta bide kadınım değilmi:):)
yusuf_misali
22-11-07, 14:32
herşey nikte yazdığı gibi
ismimin anlamı gökyüzü olduğu için.
adim elif ve fenerbahçé birlesince eliFB çikti ortayaaa
bilmem kaçıncı sefer yazıyom bilmem:)yine yazalım bakalım.
Kelebek nickini okuyan çok kişi beni kız zannediyo:D bir iki kişi bu nick hakkında konuşmaya başlarken Henry Carriere dedi.
"Kelebek" bir kitap adı,orjinali "Papillon".Kitap,lakabı Papillon olan Henry Carriere'in sefalet ve maceralarla dolu hapishane hayatını konu alıyordu.Ben bu kelimeyi duyduğumda özgürlük için verilen mücadele,azim,cesaret ve metanet aklıma geliyor.kitabı okuyan herkes gibi ben de çok etkilendim ve Kelebek rumuzunu kullanmaya başladım.Bir ara değiştirecektim,Haylaz kankam "böyle geldin böyle gitsin"dedi böyle kaldı:)
bnm nickim başlarda öslem di vildan bana hiç özlem demezdi hep öslem derdi:)sonra aşkım hayatıma girdi ve nickim sedatımla bnm isimlerimizin birleşimi olarak değişti ÖsSeLdEaMt oldu
bir şeye 40 kere o kelimeyi tekrarlarsan o olurmuş hesabı kendimi bu şekilde buldum :D
ShyzOpHrEniC
22-11-07, 18:44
3-4 yiLdir fOrumLarda iRc te Kullandiqim Nickim ; blAck_deeviL ' di En Son 3-4 ay once iRc'te nickim kapatiLinca Nick Arayisina qirdim ve ßu nicki Sacma Sapan ßi Sitede qOrdum yaLniz ßu sekilde diildi ; Shizofren di. ßiraz duzenLeme ßiraz Aßartma yapinca ßu nicki Ortaya cikarttim :)
Kendimi sevdiğim için ismim olsun EMEL dedim :gulver:
feh2r beni de çoğu zaman kız zannediyolar :D bu nick ben ilk kez msn alacağım zaman yani çok önce dedim ne nick olacak tam o sırada arabam com adlı sitede araba ilanlarına bakacakken bi haber gözüme çarptı bmw nin hız rekortmeni ve hidrojele çalışan bi araç ürettiği bu en hızlı giden araç olduğu gibi bişeydi dedim bende o zaman benim nick fe yani ismim ve soyadımın baş harfleri ve bmw nin h2r modeli oldu feH2R
h2r yi merak edenlere:
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Su Işıltısı
22-11-07, 20:13
Su Işıltısı,sesi ve akışı çok şeyi anlatır bana....Dinlendiğimi hissederim....
Polis academisinden...
fazla söze ne hacet
usTa müpteLa aCı çeken aşık Demek Gibi bişey Ben Bursaspora aŞığım Bursaspordan yanna Hiç Yüzüm güLmedi Hiç bi bursaLının güLmedi aMa İşte Nabalım Vurulmuşuz bu Sevdaya onun iÇin Bursanın MüpteLasıyımm
maalesef çevremdeki herkez bana emir diyo..
alışkanlık ne yaparsın ama böyle giderse gerçek adımı unutucam...
seldaa=)
1905'i de GALATASARAYlıyım ondan=)
kendi ismimde aklıma geldi okunusuyla adım cok uyusuo
_illüzyon_
01-02-08, 14:24
illüzyon; kişiden kişiye değişmeyen algı yanılması demek...
bende bi algı yanılgısı olarak nitrelendirilirim çevremde...
özellikle aynı bölümde okuduğum erkekler bana sürekli illüzyon dediler...
benim de çok hoşuma gidiyo...
soyadı kanununda soyadımızı "Çamlıbel" olarak almış atalarımız. adımın ilk harfinide "N" öne ekledim mi nikim oluştu. n.camlibel
yanı nafiz çamlıbel şaır oldun desene:D
benım ılk nıckım o arakı duygularımdan kaynaklanmaktayydı ama sonra degısen duygular ve gıden sevgılıye tutulan yas benı yormaya basladı ve nıcıkımı degıstırerek bıraz da olsa hayata olumlu bakıcagımı dusundum
yenı nıckımde kendı adım
adımı cok sevıyorum o yuzden de nıckımı de ole yaptım
benimki körlemeye oldu knight online oyununa başlarken bi nick yazmam gerekiyodu o zamanlar evanescence'den broken adlı parçayı dinliyodum sonra nickte kullanmak istedim kabul etmedi ekleye ekleye bu hale geldi Brokones oldu ama baya uğraştırdı beni:D
kanka ben hepmsenı brokoli sandım yahu :D:D gece uykularım kactı bu adamın brokolı ıle ılgısı nedır dıye:D
brokolimi :kopar:kanka ben o kadar yaratıcı olamadım daha ama ilk başta brokoliden esinlenseydim bu kadar uğraşmazdım:D:D
ahh ahh sen o zmanlar benı tanıcaktın kanka sen genc ben genc yasladık velhasıl kelam:D
gözlerim mavi elhamdülillah:)
mavi rengini seviyorum bana maviş denmesi hoşuma gidiyo vs. vs.
bende gözlerimden yola çıksaydım kahviş koyardım ama sonundaki viş hafiften beni neyse:kopar:siz işin kolayına kaçmışınız gözünüzden burnunuzdan yola çıkarak nick uydurmayın yaratıcı olun biraz:kopar:
sımdı seymanın nıck ta o zman göbiş olsun ıstırham edıyorum:D
alperpusat
01-02-08, 16:37
alper:kahraman asker
pusat: eski dilde silah
türkler asker doğar, asker yaşar, asker ölür.. Türk olduğum için bu nicki kullanıyorum... :)
mükemmel nıck dıye buna derım ben
By_MotoBike
09-03-08, 03:46
Beni bilen biliyo zaten:) bilmeyen arkadaşlar ben motorcu bi adamım 8-9 yaşımdan beri motorların içinde olduğum için alışkanlık oldu :D by'ı da ben ekledim sade motobike olunca direk motor anlamına geliyo oda kasıyo :kopar:
arkdaşımın bana sesleniş tarzından esinlendim :)
aynen...
BeyaZGüLüM
09-03-08, 11:03
Bende bi şarkıdan esinlendim uzun bi süre bana GüLüM denmesi beni rahatsız ediyodu bunu aştığım için nicim BeyaZGüLüM olsun dedim..:papatya:
içtiğim votkadan cıktı falla
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.