PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KanKaLikTan Sevgililiğe ..

ßérƒîиOм
03-06-09, 20:50
ben bu sene eylul ayinda bi kız sınıf arkadaşımın sevgilisiyle onn msninde tanıştım fakat alman dı e bnde inanamadım küfürler ettim sora gercekten ii anlastık cocukla ve qanqa olduk tabi o alman qanqa olduum cocuun bizm sınıftaki sevgilisi ile de qanqa oldum neyse bunlar hep kavga ettiler ben hep aralarini yaptım sora mart ayında o alman benm kız qanqama kufur etti e ben altında kalır mıym ana avrat girdim cocua ardından da iste kız qanqa(isim vermek istemiorum) alman sevgilisinden ayrıldı derken ben onu sewmeeye basladım aslında qanqayız ama ben onu sewiom ise bakın ardından o alman sevgilisi barısmak için bisürü şey yaptı ama qanqam tabiki onu sonsuza kadr reddetti derken beni kankası olarak gören ama onu sevdiimi bilmeyen kız arkadaşım bi cocuktan hoslandıını söledi hemde belalı bi tip ardından ben çok sinr oldum kıksnadıımı belli etmemek icn hep tamm dedim ama deliler gibi sewiodum onu ardından ben bu kıza onu sevdiimi açıkladım sora biraz sevindi ardından 2 gün geçti oda bni sevdiini açıkladı ve onn bna birinden hoşlanıom dediği kişinin de sırf bni sevdii belli olmasın die yalan sölediini öğrendim ve çok mutlu oldum şimdi ise dünyanın en mutlu çiftiyiz aşkımm benimm ölsem de ayrılamam bn ondan

ALINTIDIR