PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hem Gideni Hemde Sevgisi Artani Oynadin..

manner
07-02-07, 01:23
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Gözlerinde boğulmadan ne bu acele? Gözyaşlarımız buluşup yok olmadan gitmemelisin benden! Yüreğimdeki zincirleri çözüp kaçmak yakışmadı sana! Söylemiştim yar! onları birgün birine açarsam onunla beraber tekrar zincirleri vuracaktım, gözüm kapalı yüreğime… bundandı kimseye açmayışım! Şimdi çözüpte zincirlerimi gittin ardına bile bakmadan! Sevdiğim sen benden gittiğini sansan da, aslında ruhunu zincirledin bir ömür bu yüreğe farkında olmadan… bir gün göz göze geldiğimizde sen benim okyanuslarım da boğulacak, kelimelerimde ezileceksin ve.. aslında gidenin sen değil de ben olduğumu anlayacaksın! Ama o gün her şey için çok geç olacak, çok geç demek için bile çok geç…

Artık seni sevdiğimi haykırmak anlamsız, seni istemek manasız geliyor, her zerrem senken! Vuslatı bile istemez oldu yüreğim, sensizlik meğer vuslatmış sevdiğim… seninle yaşadığım hatıralar bile küçülüyor gözümde, sensizliğin yaşattıkları yanında… içimde var olduğun kadar da aslında yoksun! Biliyorum eğer birgün bunları okursan anlamayacaksın! Anlasan bile bir manası kalmayacak.

Birgün ayrılırsak diye bir anlaşma yapmıştık seninle. Birimizin gitmesi, diğerinin de giden de sevgisinin artması gerekiyordu… Ama sen bu sevdayı oyun sandın!. Hem gideni oynadın hem de sevgisi artanı! Olmadı be sevdiğim olmadı! İkisi birden ağır geldi bu yüreğe…hem gittin hem çoğaldın içimde… Eğer giderken inandıysan bu yüreğin tüm bu olanları taşıyacağına, ne diyebilirim ki senin yaptığın gibi hile yapmam! Hem kalanı hem de sevgini içinde taşıyanı oynarım…

KaRDeLeN
07-02-07, 08:47
:agla: çok güzeldi manner ellerine sağlık