Orijinalini görmek için tıklayınız : sitenin en kibar kızı kim?
hadin bakalım sitenin en hanım hanımcık kızı kibar hoş bayanı kim?
kıskanma kadir istersen senide eklesinler:)
bu arada en kibar ve en ince kız çingenedir kimse bilmez yakında kibarlıktan kırılacak.anlyorum ben onu:muju:
neden 9 kız ?
unutmuşum 10 seçenek olduğunu :kopar: :kopar: :kopar:
şaka bi yana benim oyum eboşa ama söleyim yazdığıklarımın hepsi çok şeker çok kibar zaten sevmeseydim de yazmazdım bu nadide ve hoş kızları:muju:
sen kendini kibar hissetmiyomusun ?
burda benım adım yok sen görebiliyomusun?
olsun. dünyanın en iyi 10 filmi arasında Matrix var ama o bile en çok izlenen filmler arasına girememiş :)
teşekkürler, şimdi elektrikleri kapatıyorum çok aydınlattın bizi:) :)
hohohohoohohhoohohoh :D :D
sitenin en kibari ! fatih kendin katilmamissin ankete valla seni tek gecerdim :D
saka saka bence ebrusumdur :muju:
Benı kendı rızamla lısteden cıkarabılırsınıs ben kıbar dıılım :D
ben kendime oy verdim hahahaha :):kuul:
Ben Selcana veriyom ama Çingenede gözüküyo niye ?:eek:
Benı kendı rızamla lısteden cıkarabılırsınıs ben kıbar dıılım :D
ama hoş kızsın seni listeden çıkarmak bi hata olur:kopar: :kiss:
bende kendime oy verdim:D fatihcim teşekkürler buarada:muju:
bu arada 19 şubatta oylama sonlanacak
ebru boşuna kendine verme zaten sen seçilecen bari ardaki farkı açma :kopar::kopar:
bu arada 19 şubatta oylama sonlanacak
ebru boşuna kendine verme zaten sen seçilecen bari ardaki farkı açma :kopar::kopar:
canımsın ya:muju:
baştan söleyim ben kibar değilim bunu herkes biliyo zaten :) oy vermekte kararsız kaldım :p
Maniacdevil
05-02-07, 12:05
vallaha ne yalan söliyim özlem ablama verdim oyumu ama yane çok düşündüm bunda:)
e ben niye yokum yaa beni kızdan saymaıdnız mı yani :(
benim içinn hayal evet hayal harika bi kız canım şekerim :)
:uctum: :uctum: çok kibarımdır :uctum: :uctum:
Tabiki şeymacım kibar :D :D
En kibar benim bikerem :uctum: :hiho:
Tabiki şeymacım kibar :D :D
olm hakan sallam seyma on numara arkadasimiz ama kibarlik konus tartisilir:kopar:
şeymacım oyum sana kibar olmadığı söylüyosun ama yeri gelince acayip hoş bi kız ve çok çok kibar olabiliyosun :muju:
wallai kardeşler ben çingeneyi ii bilirim kız o kadar ince we nazik ki sağlam bi rüzgarda ortadan ÇATlayıwerecek:D
wallai kardeşler ben çingeneyi ii bilirim kız o kadar ince we nazik ki sağlam bi rüzgarda ortadan ÇATlayıwerecek:D
lenn manyak ne dalga geçion deli:kopar: :hiop: :hiop:
kendıme oy verdım yufffffiiiiiiiiiiiiiii
şeymacım oyum sana kibar olmadığı söylüyosun ama yeri gelince acayip hoş bi kız ve çok çok kibar olabiliyosun :muju:
:muju: :melek: aha gorun benım bu ıste ben bennnnnnnn :melek: sevıorum senı ıncıcım bı sen benı anlamısın su sıtede he :kiss:
olm hakan sallam seyma on numara arkadasimiz ama kibarlik konus tartisilir:kopar:
sana kıbar olunmuokı kardesıııııımmmmmm hemen asılıyosun napım alahalaaa:uctum:
sana kıbar olunmuokı kardesıııııımmmmmm hemen asılıyosun napım alahalaaa:uctum:
rahat bırak nan kızı:kopar: :kopar:
rahat bırak nan kızı:kopar: :kopar:
:kopar: he fatıh yürü canım sekerım benım :D sorada cırkef secıolar yhaaa:agla: :agla:
ulen seyma ne zamn asildik bea ayippp asilirmiyim mi ben o kadar sahip cik kiza eve birak sonra bana asilio olsun kiniyorum:uctum: :uctum:
fatih kafani bi kirarim kizimizzi gorursun:kopar:
o na asilma banami asil dion simdi sen:kopar:
ulen seyma ne zamn asildik bea ayippp asilmam solemem mi ben o kadar sahip cik kiza eve birak sonra bana asilio olsun kiniyorum:uctum: :uctum:
Hasanın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. O kimseye asılmaz hele Şeyma'ya hiç asılmaz.. Lütfen iftira atmayalım :haha:
ulen seyma ne zamn asildik bea ayippp asilirmiyim mi ben o kadar sahip cik kiza eve birak sonra bana asilio olsun kiniyorum:uctum: :uctum:
şema belkide asılan sensindir gül gibi çocua :kopar: :kopar: :dede: :dede:
Yazıklar olsun beeeeee tüüüüüüü sizin kalıbınızaaaaa :D
bu durumda sitenin en kaba kızları belli oldu rekor ablam ve bende :ponpon: :ponpon: bise kibarlık uğramadı gelirken yolu şaşırdı :kopar: :ponpon:
:ponpon:sitenin en kibar kızı benim yuppiiiiiiiii :ponpon:
şaibe var arkadasım ben guvenmıorum bu oylamaya :D:muzik:
Sena kesin tehdit etmiştir o oy verenleri :D:D:D:D
Sena kesin tehdit etmiştir o oy verenleri :D:D:D:D
olabilir :D:D
Ben buna sadece gülerim :haha: Sena ve kibarlık :haha: :haha:
:) sena bende senin kibar olduğuna inanamıyorum niyeyse kız :)
hahaha şeyma oylamada şaibe olduundan bahsetmiş de bence anketin komplesinde şaibe var:D:D:D:D bi kere şeemanın o listede olması diğer adaylara hakarettir be:D:D:D:D:D:D "hey dostum baksana" diye muhabbete başlayan bi kız bu şeyma:D:D:Dayrıca kardelen ve incinin de kibar olduğunu söleyemicem:D:D:D:Dçingeneyi tanıcak kadar muhabbetim olmadı ama torpil var gibi geliyo bana:D:D:Den kibar güvercin:cee::claps::ponpon::D
ayrıcana selcan kim yaw:D
karanlıkhücrem
02-06-07, 23:28
yanlış sitedemiyim yoksa yanlışmı yazıyor sitede kibar kızmı var :)
aa beni hic söz konusu biLe etmemisLer euheuh oLurmu hec :))))
sen yokken acildi bu konu yoksa tek favorimiz olurdun ayipsin:LD
aslinda kibar oldugun solenemez ama olsun:D
:D:D
niyemis tabi kibarim :D ekleyin benide listeye ben annamam:D
bide bizi eskiler tanir diyor:D'
eskiler tanir evet.. ama sanal alemde eski olanlar :PpP.. ben buraya gec kalmisim.. aslinda g ecte deiL.. haylaz.com'un uyesiydim ben... ;)
herkeste benim imzama takti yaf:D
cekin ellerinzi imzamdan.. benim bircok yerdeki imzamdir bu :D kiskanclar sizi
ne kiskancas seni bea:D biside yeniler tanir :D
eskimedik sukur:D ama imzanda fazla iddali ondan bole takio millet:D
ben eskidim.. ne edem.. millet nie takiyorki benm imzama.. ben onlarin ask kokulu imzalarina laf atiyormuyum :D hahah o bnm kisisel imzam.. : ))
iddiada kokar.. askta kokar :p
seninkindede kurt kosup duruyo ben bisi diyormuyum ? : ))) yoruldu hayvancagiz senin yuzunden
konuyu amacından saptırmayalım arkadaşlar bu konu iki üç arkadaş karşılıklı msndeki gibi yazışsın die açılmadı
bende çok cici hanım hanım cık kibar bi kızım yaaaa:kopar:
MaKfAlİcEtAğErİ
30-06-07, 06:08
valla tanımadığım için kımseyı yorum yapamam istatistığe baktım çingene demiş çoğo.bende çingene diyeyim
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.