PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın konuğu Byminik (biliyorum hepiniz bunu istiyordunuz)

Haylaz
05-02-07, 00:33
Byminik kardeşimiz bu haftanın konuğu, kendisine başarılar diliyorum. Ve Allah yardımcısı olsun, baya terliyecek eminim.:kopar:

psycho
05-02-07, 00:35
askerde ne tür dergiler,gazeteler,kitaplar okudun minik ?

güvercin
05-02-07, 02:28
dr.banunun tel numarasını hala istiyormusun?:haha:

FeaRLeSs
05-02-07, 08:24
Bu siteden şu ana kadar kaç kıza yakınlaştın hoşlandın ondan??? İsimlerini de istiyoruz...

Peki ya tüh ulan bu da olmadı başkası kaptı bunu da dediğin biri oldu mu?? :D:D:D

Simsiyah
05-02-07, 08:39
Bu sitede olmak sana görede ayrıcalıkmı
Yalnız kaldığında en çok ne düşünürsün
İçini "cız" ettiren bi olay oldumu olduysa ayrıntılarını istiyorum :)
Bide hayatında biz olmasaydık üzülürmüydün :)

zehracan
05-02-07, 14:37
pek tanışmak ksımet olmadı

ama gördüğüm kadarıyla beyfendi bi kişiliğin var çok kültürlüsün gerçektende
şunu sormak isterim kendini nasıl yetiştirdin yani zamanını nasıl kullandın da böyle kültürlü biri oldun bu birinci sorum..
diğeride şu olacak hayata hangi açıyla bakıyorsun? hayat senin için neyi ifade ediyor?..

Geniouss
05-02-07, 15:25
İlk sorum minikcim, neden buluşmalarda daha çok kızların fotoğraflarını çekiyorsun ve bu fotoğraflar neden yarım çıkıyor :D :D Anladın sen onu :) Açıklama istiyoruz :D :D

FeaRLeSs
05-02-07, 17:12
İlk sorum minikcim, neden buluşmalarda daha çok kızların fotoğraflarını çekiyorsun ve bu fotoğraflar neden yarım çıkıyor :D :D Anladın sen onu :) Açıklama istiyoruz :D :D

şimdi yarım çıkıyor derken yanlış anlaşılmasın abi ben biraz düzeltme yapıyım... Örnekle açıklama yapmak gerekirse buluşmada 15 foto çekiliyosa neden bize 12 tane foto geliyo dier 3 foto nerde??? Napıyosun bu fotolarla??? Neden bize göndermiyosun???

Cok önemli bi noltaya değinmişsin hakan abicim tebrik ederim seni :claps:

incitanem
05-02-07, 22:04
slm minik nasılsın büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperiz:kopar: önce öncelikle haftanın konuğu olmak nasıl bi duygu?şuanda neler geçio içinden?
bizim pelin varya anladın sen onu:gul:siteye üye olmak istio ne diosun bu duruma bize trip atıp duro:(bu durum caiz midir deilmidir?

Byminik
05-02-07, 22:18
askerde ne tür dergiler,gazeteler,kitaplar okudun minik ?

Bir kere Boxer dergisini aldım ondada Fatoş Seğmen konuktu ondan .

Kitap olarak Yüz Fırça Darbesi arkadaş istemişti ben kitap sokabiliyordum ( Özel izinle ancak kitap dışardan getirebilirisin ) ona almıştım sonrada bölük Astsb. imza ve kaşesini bastım okudum . Ama bende sonra kitap herkesi komple bölük okudu :) Rütbeli personel dahil . Sayemde millet bir günde kitap okuyordu .

Dan Brown serisi Şeytanlar Melekler - Davinci Şifresi - ( Dijital Kale -Terhis oldum yarım kaldı sivildede fırsat olmuyor )

Kurtlar imparatorluğu - Necip Fazıl ( Çile )

Yani art niyet arama sonuçta ben izmirde askerliğimi yaptım haftanın 3 günü çarşıdaydım nerdeyse .

Byminik
05-02-07, 22:19
dr.banunun tel numarasını hala istiyormusun?:haha:

Evet yaşımda tutuyor nede olsa .

Byminik
05-02-07, 22:25
Bu siteden şu ana kadar kaç kıza yakınlaştın hoşlandın ondan??? İsimlerini de istiyoruz...

Peki ya tüh ulan bu da olmadı başkası kaptı bunu da dediğin biri oldu mu?? :D:D:D

S 1 : Harbi harbi teklif ettiğim 2 kız isimlerinde bende kalsın bırak . Ama zaten ilk teklif ettiğim evledi o sıralar ben askerdeydim . Onun için az Bölük astsb. hafta içi çarşı izin almak için printeri bozmadım . Nede olsa garantili beleş tamiri . ( Zaten hafta sonu çift çıkıyordum )

S 2 : Hayatima giren cok sey kazandirir, gidense hicbirsey kaybettirmez....

Cevapları makul bulmuşsundur umarım .

Byminik
05-02-07, 22:33
S 1 :Bu sitede olmak sana görede ayrıcalıkmı
S 2 :Yalnız kaldığında en çok ne düşünürsün
S 3 :İçini "cız" ettiren bi olay oldumu olduysa ayrıntılarını istiyorum :)
S 4 :Bide hayatında biz olmasaydık üzülürmüydün :)

C 1 :Tabiki ayrıcalıklı nedenmi sizin gibi arkadaşların vede birkaç Dost diyebilceğim kişinin olması .

C 2 : Yalnız ( Asla Yanlız değil ) Bu gün ne yaptıklarımı tartarım . Aldığım nefesi nasıl değerlendirdiğimi düşünürüm . Ama yalnız kalmayı severim .

C 3 :İçimi şu dünyada neler cız ettirmiyorku yapılan haksızlıklar zulümler gittikçe insanların insafsızlaşması zalimleşmesi vede hiç bir şey yapamamız . ( Tamam her koyun kendi bacağında asılır ama yedi mahalleyede koku salar )

C 4 :Tabiki benim için arkadaşlarım her zaman özel bir yeri vardır hayatımda .

Byminik
05-02-07, 22:37
pek tanışmak ksımet olmadı

ama gördüğüm kadarıyla beyfendi bi kişiliğin var çok kültürlüsün gerçektende
şunu sormak isterim kendini nasıl yetiştirdin yani zamanını nasıl kullandın da böyle kültürlü biri oldun bu birinci sorum..
diğeride şu olacak hayata hangi açıyla bakıyorsun? hayat senin için neyi ifade ediyor?..

Okudum Fen ilminide Dini ilimleride . Dini olarak Kuranda okudum incilde şu an fırsat bulursam Tevratıda okumak isterim . Kitap okumayı severim . Osmanlı tarihi sadece yazılmış olan tarafını değil gerçek yaşanmış tarafınıda araştırmışımdır . Yetiştirilmemde ailemin çok katkısı olmuştur .

Aldığın her nefesi fırsat bil,ot değilsin yeniden bitmezsin ( Bu açıyla bakıyorum çünkü herşeyin her yaptığımın hesabı var vede verilecek )

Byminik
05-02-07, 22:40

Kardeşim makina benim elimde yetkide bende yani kimi istersem onu çekerim ama neden ben yokum fotoda onu sormak gerek asıl . Birde neden sen çektiğin fotolar berbat .

Birde odamda büyük bir duvar oraya poster yapıp asıyorum fotoları :kopar:

Böyle soruya böyle cevap .

Byminik
05-02-07, 22:43
şimdi yarım çıkıyor derken yanlış anlaşılmasın abi ben biraz düzeltme yapıyım... Örnekle açıklama yapmak gerekirse buluşmada 15 foto çekiliyosa neden bize 12 tane foto geliyo dier 3 foto nerde??? Napıyosun bu fotolarla??? Neden bize göndermiyosun???

Cok önemli bi noltaya değinmişsin hakan abicim tebrik ederim seni :claps:

Fotoları ben size yollamıyorumki siz fotoyu aldığınız kişeye sorun bunu . Birde ben yapmış olsam bile sansürlemiş olamammi sizin yararınız için :oke: :melek:

Haylaz
05-02-07, 22:47
kanka, bugüne kadar en çok hangi kızdan hoşlandın ? hangi özelliği seni etkiledi?
Bugüne kadar yaptıgımız bulusmalardan en çok hangisini sewdin ?
Neden hep fotoğrafları ve videoları hep sen çekiyorsun ? Kendinde görünmek için kendi kendini çekip, değişik şekillere giriyorsun :)
Beni neden bu kadar çok seviyorsun ?
Maltepe bulusmasında,arabada neden camdan dışarı baktın ? Arkadaşları evlerine bırakmaya giderken benzincide neden dışarı çıktın ?

şimdilik yeter :) devamı gelecek, seni yakaladım.. bırakmam :kopar:

Byminik
05-02-07, 22:47
slm minik nasılsın büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperiz:kopar: önce öncelikle haftanın konuğu olmak nasıl bi duygu?şuanda neler geçio içinden?
bizim pelin varya anladın sen onu:gul:siteye üye olmak istio ne diosun bu duruma bize trip atıp duro:(bu durum caiz midir deilmidir?

İyi fazla kötü değil hep demişimdir bu haftada kurtuldum ama beni buraya haftanın konuğu yapanı bir bulsam yapacağımı bilirim ben

Canım caizmi filan onu için yorum yapmam çünkü Dinle - Vatanla - Bayrakla şaka yapılmasını sevmem ciddi olurum her zaman .

Uygunluk derecesini sorarsa tabiki uygundur sonuçta demokratik bir ortam tercih onun . Yasak hemşerim zihniyetine karşıyım her zaman . ( Tabi toplum hayatını bozmayacak yapıdaki vede ilahi kurallar hariç )

Byminik
05-02-07, 22:55
kanka, bugüne kadar en çok hangi kızdan hoşlandın ? hangi özelliği seni etkiledi?
Bugüne kadar yaptıgımız bulusmalardan en çok hangisini sewdin ?
Neden hep fotoğrafları ve videoları hep sen çekiyorsun ? Kendinde görünmek için kendi kendini çekip, değişik şekillere giriyorsun :)
Beni neden bu kadar çok seviyorsun ?
Maltepe bulusmasında,arabada neden camdan dışarı baktın ? Arkadaşları evlerine bırakmaya giderken benzincide neden dışarı çıktın ?

şimdilik yeter :) devamı gelecek, seni yakaladım.. bırakmam :kopar:

Sen biliyorsun onun cevabını sana vede bana özel kalsın kanka .

Her zaman ilk leri sevmişimdir nede ilkler her zaman masum vede temizdir.

Onu size sormak gerek ya ben fotoğrafçı değilim ama dur birazda ben çekeyim diyen yok . Çeksede Geniouss çekiyor onunda elini rendeye vurmak gerek .

Neden bilmiyorum be ama iyi birisin . Hiç eşeğe neden karpuz kabuğunu sevdiğini sorulurmu be :)

Hava almak için biraz bazı olaydan dolayı canım sıkkındı .

Marketten bir şey almak için birde şemsiyem Sedattaydı onu alayım diye .

incitanem
05-02-07, 23:03
Canım caizmi filan onu için yorum yapmam çünkü Dinle - Vatanla - Bayrakla şaka yapılmasını sevmem ciddi olurum her zaman . kusura bakma ya öylesine bi geyikti sadece:(

duygusal birimisin Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
bu aralar en cok dinledigin sarki nedir?
sinirli birimisin ?sinirlerine hakim olabiliyomusun ?Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
sanaldan arkadaslarinmi daha cok yoksam reeldenmi?
bi derdin oldugunda kiminle paylasirsin?
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

haylaz.info senin için ne ifade ediyo ve senin için özel olan insanlar kim burda?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Byminik
05-02-07, 23:16
Canım caizmi filan onu için yorum yapmam çünkü Dinle - Vatanla - Bayrakla şaka yapılmasını sevmem ciddi olurum her zaman . kusura bakma ya öylesine bi geyikti sadece:(

duygusal birimisin Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
bu aralar en cok dinledigin sarki nedir?
sinirli birimisin ?sinirlerine hakim olabiliyomusun ?Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
sanaldan arkadaslarinmi daha cok yoksam reeldenmi?
bi derdin oldugunda kiminle paylasirsin?
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

haylaz.info senin için ne ifade ediyo ve senin için özel olan insanlar kim burda?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :)Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Yerine göre evet .

Ahmet Ece - Askerin Son Mektubu
Zara - Baharda Kuşlar gibi
Bedirhan Gökçe Şiirleri
Fairouz. - Habbaytak Belsayf

Sinrilerime hakim olmaya çalışırım . Ama hakim olamdığım zaman karşımda olmasın sinirlendiğim kişi işte ozaman ne yapacağım belli olmaz . Kesinlikle hakkımı bırakmam bir tokat yemişsem 10 yıl geçsede o tokadın öcünü alırım .

Zaten sanaldeki arkadaş dediklerim realdede arladaşım olmuştur . Ama sadece sanalda olanlar da var ama zaten onlar il dışında .

Dostum dediğim kişilerle .

Çok şey ifade ediyor çünkü dost dediğim kişi vede arkadaşlarım var. İsim saymayayım bırak oda bende vede kendilerini bilirler onlar o şekilde kalsın .

Haylaz
13-02-07, 22:57
millet soru sormaktan korkuyo sanırım minike, hep geçiştiriyorsun cevapları minik, aman diyorum he...
açıkla bakalım bu video yu bizlere, korktun mu ? neden çekim yaptın ? :D
S9mcIb1HwWo

KaRDeLeN
14-02-07, 14:34
hiç ağladınmı yada erkekler ağlamaz sözüne ne kadar katılırsın?
paraya önem veririmisin?
nelerden korkarsın?

Byminik
14-02-07, 21:03
millet soru sormaktan korkuyo sanırım minike, hep geçiştiriyorsun cevapları minik, aman diyorum he...
açıkla bakalım bu video yu bizlere, korktun mu ? neden çekim yaptın ? :D
S9mcIb1HwWo

Öyle hatıra olsun diye normal pozlu olsa o kadar çekilirmi be . Ee Dijital çıktı tabcılar aç kaldı uymadı ama neyse her zamanki halim.

Yok be ne korkması neden korkayımki zaten korkmadığımıda en iyi sen bilirisn ama korktun diyorsan arkadaş hatırına korkmuş olayım be ne olucak sanki :oke:

Byminik
14-02-07, 21:08
hiç ağladınmı yada erkekler ağlamaz sözüne ne kadar katılırsın?
paraya önem veririmisin?
nelerden korkarsın?

Ağladım ama pek duygusal biri değilimdir. Kolay kolay ağlayamam hatta yakınlarımın vefatında dahi ağlamadım belikide ölümü hak diye bildiğim için . Kolay kolay ağlayamam ben ama ağlayacak durumda olacağıma bir ton dayak yemeyi yeğlerim .

Erkekler ağlamaz sözü boştur bal gibi ağlar Kadınlar gibi duygusal vede sulu gözlü değildir ama ağladımıda tam ağlar bence erkekler .

Para elin kiridir ama elde tertemiz olursa olmaz . Para için yaşamam, yaşamam için paranın belli miktar gerektiğini düşünürüm . Zaten paraya o kadar önem versem şimdi Türkiyede olmazdım . Elimde bir sürü fırsat vardı ama herşey para değildir .

Byminik
19-02-07, 08:10
Herkese teşekkürler . Haftanın yeni konuğu seçilmiştir . Bu konuda miadını doldurmuş oldu bu sayede .

Haylaz
19-02-07, 17:41
minik kardeşimize teşekkür ediyoruz, 2 hafta konuk olarak kaldı, yoruldu epeyce :D konu kilitlenmiştir.