Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.FORUMHAYLAZ Tavla Turnuvası
Turnuvaya özel bilgi için Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. tıklayabilirsiniz...
Turnuvalarla ilgili genel bilgiler için ise Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. tıklayabilirsiniz...
katılmak isteyenler bu konuya cvp yazsın arkadaşlar.
ilk katılım benden :D
katılmayacak olan arkadaşlar lütfen cvp yazmasın,yönetici arkadaşlara engel çıkarmasınlar, sadece katılanların olduğu bir konu olursa seviniriz.
Buradan da başvuruları alacağız,ancak aşağıdaki link turnuva linki olduğu için oradan turnuva ile ilgili herşeyi takip edebilirsiniz.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
boyumun ölçüsünü alıcam gibi ama katılmak istiyorum genede:slk::)
Sizide aşağıdaki linke ekliyorum. Amacımız az birazda olsa EĞLENMEK
Mehmet Baran
04-05-09, 16:45
ben katılabilirim... koşullar ve kurallar nedir? ve nasıl yapacağız... bilgilendirirseniz sevinirim...
Turnuva ile ilgili bilgiye aşağıdaki linkten (Bağlantı adresi) ulaşabilirsiniz. Ben sizi ekliyorum...
Turnuvada ilk eşleşmeler ve işleyiş aşağıdaki bağlantı adresinde (Link) verilmiştir. Turnuvayı oradan takip edebilirsiniz.
Sassy & n.camlibel
bugün saat 21:00 da naklen mynet'te :):)
Eğer kabul ederseniz seyirci olmaya çalışırım:)birbirinizin mynet iletişim adreslerini veya mynet oyun nciklerini aldınız mı? (Gerçi ikisi de aynı şey ama oyun nickinde uzantı yok:) )
Maç tarihinizi hemen ana konuya yazıyorum...
herşey tamam.. bekleriz tabi seyirci olarak.. ama rakibim toprağım olmasaydı :) finalde isterdim kendisini :)
Kader,başka turnuvalara artık. Daha turnuvalarımız olacaktır...
hercules0666- LoRaSiMa bu gün sa 24:00 te kapışıyolar :)
Sizede bol şanslar,şeytanınız bol olsun. Ana konuya da ekliyorum maçınızı,sizde maçlarınızı oraya yazarsanız sevinirim.
bu akşam 21:00'da oynayacağımız maçı 17:00 itibari ile yaptık.. yönetim yerinde olmadığından haberi olmadı.. setlerde Sassy arkadaşımız üstün olduğundan maçı ben kaybettim :D:D Sassy 'i tebrik ediyorum..:claps:
bu oyunu sağlam oynuyor..:oke:
Teşekkürederim :)
Sende sıkı oynuyorsun bende seni tebrikediyorum :claps:
hercules0666 ile maçı tamamladık ben kazandım şans tuttu 3 parti oynıyalım die kararlaştırdık başladık ilk partiyi hercul aldı dier ikisini ben aldım ve tamamladık..
hercules0666
19-05-09, 02:09
Şans değil bilek bilek :kopar: Ustamsın hala evde koltuk altında tavlayla dolaşıyorum.:D:D:D
LoRaSiMa tebrikler.. hercules0666 sanada geçmiş olsun.. kaderdaşım benim :D:D
rosmarinde leyl-i lali eledi:)skorlar ilgili konu başlığı altında YARIŞMALAR alt kategorisinedir.
hercules0666 biz kimlere rakip olmuşuz böyle.. :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.