PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Yıllarca ismimden nefret ettim'

cαяpє diєм
01-05-09, 07:15
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Oyuncu Şerif Sezer, çocukluk yıllarında ismi nedeniyle zor günler yaşadığını söyledi.
Televizyon gazetesinin haberine göre, 'Şeffaf Oda' programına konuk olan oyuncu Şerif Sezer, çocukluk yıllarında ismi nedeniyle zor günler yaşadığını söyleyerek "Şerif erkek adı, 'kovboy, kasabanın şerifi' diye bana laf atarlardı. Ben çok kızardım. Çünkü ben ilk torunum ve dedemin babaannesinin adı olarak 'Şerif' adı veriliyor. Herhangi bir isim olabilirdi, Ayşe, Fatma, Emine vs. Neyse ne yani ama Şerif nereden çıkmış! Çok fena bir şey. Bütün çocukluğum boyunca nefret ettim ismimden" dedi.

**eylül**
01-05-09, 10:43
ne diyim şu geçmiş sülale isimlerını çocuklarımıza verme sevdasından ne zman vazgeçicez acaba....

+ceylin+
01-05-09, 21:56
ah dedeler babaanneler anneanneler herkez karışmazmı herkez ayrı apsırt bi isim atar ortaya koy koyabilirsen eskiden hiç karşı gelemezlermiş annelerimiz şimdi birazdaha değişti

DeepOcean
08-05-09, 20:44
ahahhaa hakkaten bi kadına şerif die seslenmek abes kaçıyo bi kaç örnek daha var fikret yaprak dökümündeki fikrete fiko diyesim geliyo :D:D:D

NurFrom
08-05-09, 20:53
önemli olan isim değil ismi taşıyan kişinin kişiliği varsın ismi saçma olsun yada uymasın beğenmesin :)
baksanıza nerelere gelmiş
tabi çocuklukta bu tür şeyler insanı etkileyebilir arkadaşlar vs.çevre bakımından ama önemi yok pek bence
bu kadar küçük şeyler takılmamalı yoksa hayatın tadı nasıl çıkar ki ? :)

DeepOcean
08-05-09, 21:02
enstantene yapıyoruz canım bizde :)

irem
08-05-09, 22:14
ismi yosma ve şemsiye diye 2 tanıdığım var :kopar:onlara sormalı gençliklerini

İlteriş
10-05-09, 10:02
İsim insanlara takilan bir boncuktur.ismini sevmeyen ona o ismi yakistiranlara (anne,baba ve diğer yakınları) yapmış olduğu saygısızlık olarak düşünüyorum. İsmimle gurur duyuyorum...

LoRaSiMa
10-05-09, 18:29
bencede isim önemli dalga geçilcek alay konusu olabilicek isimleri anne babaların çocuklarına koymamaları gerekir.. ayrıcada çok saçma annesinin yok ninesinin adını koymak onların zamanı başka bizimkiler başka ne gerek var üretken olmalıyıs yenis ismler koymalıyız:)