PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saw 3 Vizyona Girmek Üzere

psycho
21-10-06, 22:20
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Sinemalarda oldukça ilgi çeken Testere (SAW) serisinin üçüncüsü adını "kanlı pazarlama" yöntemi ile sinema tarihine geçecek. Lionsgate'in yapımcılığını üstlendiği üçlemenin sonuncusu olan SAW III 25 farklı sinemada kötü karakterin kendi kanıyla boyanan posterlerle afişe edilecek. Tobin Bell'in canlandırdığı cani ruhlu zeki katil JigSaw bu kez posterler üzerinde izleyicileri irrite edecek.

Daha önce milyonlarca galon "sahne kanı" saçarak seyirciyi korkutan Hollywood bu sefer kan kokan posterlerle yepyeni bir pazarlama kapısı daha açmış oldu. Şimdiye kadar ilk ikisi 247 milyon dolar hasılat yapan SAW'un üçüncüsü 27 Ekim'de gösterime girecek.

Filmin fragmanı için TIKLAYIN (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)...

'Hayatta kalmak için ne kadar kan dökersin?' mootosuyla yayınlanan posterlerin Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. açık artırmayla satışına başlandığını da belirtmeden geçmek istemiyoruz. Belki meraklısı vardır diye.

Geniouss
22-10-06, 03:04
Fragmanı görmüştüm çok güzel bir filme benziyor. Yurt dışında vizyona girdi ve oradan çektim ama alt yazısı çıkmadı daha :(

psycho
22-10-06, 03:10
sen yaz abi altına bişiler :D

Byminik
22-10-06, 16:25
Evet arkadaşlar aşşağıdaki linke bakarak filmin vizyona girmesine ne kadar kaldığını Gün - Saat - Dakika - Saniyesiyle öğrenebilirsiniz filim vizyona girmedi vede hiçbir kopyası yok net aleminde . Zaten DVD side sinemayla vizyona aynı anda giricek yani 27 Ekimde 2006 . DVD vede Sinemada vizyonda olmayan bir filmin kopyası bulunmaz . Benden uyarması SAW 3 diye netten fake filimler indirmeyin :)

Filmin Sitesi (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Amazon DVD Satış sitesi (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

FeaRLeSs
27-10-06, 14:09
valla onu bunu bilmem ben kopyaymış fakeymiş... ben ilk 2 filmi izledim ve hayran oldum cok müthişti bu da öyle gibi duruyo fragmanına bakılırsa öleee yani... valla bilemicem gerisini...

Haylaz
29-10-06, 19:22
Fragmanı görmüştüm çok güzel bir filme benziyor. Yurt dışında vizyona girdi ve oradan çektim ama alt yazısı çıkmadı daha :(

hahahahaha, fake çıktı fake :ponpon:

edi
30-10-06, 14:18
insanlar artık birden önüne çıkan bi şeye, ya da her önüne geleni öldüren sapık katillere korkmuyorlar. böyle zeka gerektiren ve sonunda seyircinin ağzını açık bırakan filmler daha çok ilgi çekiyo. birinci filmin sonu hala gözlerimin önünde. yarım saat kapatamadım ağzımı şaşkınlıktan:) merakla bekliyorum 3. filmi.