Orijinalini görmek için tıklayınız : iyiki doğdun siyahinci.. :)
nice güsel mutlu yıllara.. bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle doğum günün kutlu olsun.. :)
nice güsel mutlu yıllara.. bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle doğum günün kutlu olsun.. :)
kimin:kopar: :kopar: :kopar:
siyahinci'nin :D ii ki doğdun siyahinci :)
dogum gunun kutlu olsun armi
Doğum günün kutlu olsun
KRONİK öğRENci
02-02-07, 08:21
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
nice senelere
Arman doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara..
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..3 Şubat Cumartesi akşamı saat 22:30'ta Taksim She-Va barda doğumgünümü kutluyorum..Katılmak isteyen herkes gelebilir haberiniz olsun :)
siz nasıl diyom ımmmmmmmm kutlu ossun doğum günün :D :D :D
uzun ve hayırlı ömürler dilerim siyahinci
döoğum gunun kutlu olsun kardes
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..3 Şubat Cumartesi akşamı saat 22:30'ta Taksim She-Va barda doğumgünümü kutluyorum..Katılmak isteyen herkes gelebilir haberiniz olsun :)
:kopar: :kopar: ya armanın doomgunu yarın beeeeeeee :kopar: nese smdıden kutlu olsun dostum :D yarın kopuorus nay nay nooommm:vergaz: :vergaz:
Ben bütün yabancı kanalları izlemeye başladım :D Değişik dans figürleri öğreniyorum..Şeyma sende kavalyemsin bacım kendini hazırlasan iyi olur :D:D:D:D
Dostum ben sana kavalyelık yapamam cnk ben erkek dıılım saf Dam oluo benden ama sana hasan kavalyelık yapsa :D ben doluyumda hahahahaha :kopar:
seymossss senii kimse dolduramazz ole bir kis kesmez senii allam yaa dagitim len aksam akilli olun hsanpasalilarla geliom:kopar: :kopar:
nice mutlu yıllara herşey gönlünce olur inşallah...
doğum günün mübarek olsun
Darkblue&blue
03-02-07, 19:08
dogum günün kutlu olsun
Doomgunu cok guzeldı bu hasan saros oldu :D annem yannıslıkla benı ona emanet etmıs burnumdan getırdı :D muahuahuah Sarossss Hasaaannn Sarosss Hasannnn :kopar:
doğum günün kutlu ossuuunnn
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.