Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayrıldığınız sevgilinizden kalan eşyaları naparsınız ?
Eski forumlarımızda açmıştım bu anketi, bir de burada açalım :)
Ne yaparsınız kalan eşyaları ?
sanırım kendisine geri veririm tabi ayrılma biçimimize bağlı
başkasına veririm eğer kendinden beni nefret ettirdiyse
para edecek bişeyse satarım :D:D
hediy6esine bağlı ama büyük ihitimalle yakarım...
saklarım heralde ama tabi ayrılama nedenine bağlı..
ya yakarımm yada çöpe atarımm..
Maniacdevil
07-02-07, 11:39
sanırım kendisine geri veririm tabi ayrılma biçimimize bağlı
+458768373587
Saklarım içinde bana ve ona ait hatıralar vardır....
ayrıldığımızda içimi çok yaktı çöpe attım sonra barıştık attıklarımın hepsini yeniden aldı yazık 1 aylık maaşı gitti hahahaha :)
ya aslında belli bi zamandan sonra hiçbir değeri kalmıyorki..bende kalanlar var ama onlara baktığımda aldıkları kişiler hiç aklıma gelmiyo
ya yakarım yada ihtiyacı olan bir insana veririm kulllansın
iade ederim.. :D yada saklarim.. atmaya dayanamam... yazik olur.. yasadiklarima...
İade ederim, bende kalırsa hala seviyo sanar olmazzzz
Her Hediyenin Ayrı bir Anlamı Vardır iyi ya Da Kötü.. Bence Atılmaz, Yakılmaz, Başkasına Verilmez... En Azından o Kişi İçin Saklanılmalı...
yaşanılan güzel günlerin hatrına saklanmalı bence...
Birtanesinden kalan eşyaların arasında bi gümüş yüzük vardı onu penseyle parçaladım resimleri ve yazılı bi kaç parça kağıdı yaktım giysiler vardı dağıttım başkalarına...
Başkasına veririm
çoluk çocuğa dağıtırım boşa çöpe gitmesin :):)
satar parasini yerim :D:D
ona ait esya olsada bir anlam tasimaz benim icn...
ben ona bir kolye vermistim geri istedim vermedi pislik :D ehhaheh
Kendisi benden gitmisse esyalarin kalmasina gerek yok...Cöpe atardim....
Sükût-u Hayâl
06-09-07, 15:36
Saklarım,saklıyorum da :p
Bana saat ve seccade filan almıştı duruyo
bir poşette bir tanıdığım var ihtiyacı olan vermeyi
düşünüyorum.
Ya ben bütün eşyaları kaybettim :D kaybetmesem napcamı düşünürdüm belki ya en çok saatime yanıyorum halbuki ben çok seviodum saati onun kolundan öle arsızca almıştım onu :D gitti gül gibi saatim evi yerle bir ettim yine bulamıyorum :D :kopar:
ne yakıcam ne satıcam:Dzamanında sevmişiz birbirimizi almış.kullanıyorum valla.üstünde eski sevgilisi aldı yazmıyor ya.hatta dolabımdaki kıyafetlerin çoğunluğu eski sevgilimin hediyesi.şimdi onlarla yenilerini ayarlıyorum:D
By_MotoBike
19-09-07, 00:23
vcala bende giyerim nie atıcam ki almış işte beleş mal :D:D ben severim beleş malları :haha::haha::haha:
sakalrım .. hatıra olarak ...
geri verrim napıyım o kokmuş eşyaları...:D:D:D
saklarım o zaman ki hatıraları var eğer değmeyeceğine inanıyosam geri veririm...
saklarım anılara değer veren biriyim ben:uctum:
hayatın manası birazda anılardır.beni ben yaparlar. ya da şöyle, insan anıları için yaşar biraz da, mutluluk anmaktadır bazen..
o yüzden saklıyorum.
Hala unutamadıysam;saklarım..
black_woman
14-12-07, 13:00
kendisine iade ederim sanırsam :) yada olmadı yüzünü görmek istemiyosam atarım:)
ayrilma sebebine bagliiii:uctum:
Su Işıltısı
22-12-07, 11:54
hepsini saklarım
yusuf_misali
22-12-07, 13:18
yakardım .....
ayrılma durumuma baglı..2tane sitrest topum ve bir söz yüzügüm ve bir ayrılmaz 3şekil yüzügüm ve birsürü mektuplarımı saklıyorum deger verdigim kişilerinkileri gerisini yaktım
çöpe atarım ...
ayrılma bıcımımıze baglıdır. eger gercekten bır keleklık yapmadıysa bana ve hala sevıyorsam saklarım tıpkı sımdı yaptıgım gıbı :) ama yok adam tam bır essekse ve kelegın en buyugunu yapmıssa yakarım hıc acımam :gulkiz:
catlaq_bebeq
10-06-08, 12:40
tabi ki atarim....
hala sewıosam yakarım ..hatırmalamak kötu olur :D
fakire fukaraya dağıtırım:kopar:
LORD OF WAR
07-11-08, 02:12
tuvalet kagıdı olarak kullanırım :gulkiz::gulkiz: desem cok mu sey kacar =))
tuvalet kagıdı olarak kullanırım :gulkiz::gulkiz: desem cok mu sey kacar =))
her eşyayı da kullanamassın he uyarması benden:kopar:
LORD OF WAR
07-11-08, 02:23
her eşyayı da kullanamassın he uyarması benden:kopar:
valla yumusak dokulunu olanlarıı diye düzeltim :D
çöpe atarım onunla yolumu ayırmışsam onu hatırlatacak herhangi bir şeyi elde tutmanın anlamı yok sanırım
bahtsiz_guzel
24-06-09, 15:51
saklarim cok sevdimse atmaya kiyamam
Eski sevgilimle postalarım:D hepsi eskiciye:gul:
atarım nie saklıyım ki.. eski sevgiliyse vardır eski olmasının bi sebebi ondan kalan şeylerede gerek yok.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
konu daha önce açılmıştı sayın yönetici ;)
eğer gerçekten aşık olmuşsam saklarım...
en son gömmüstüm eski sevgilimin saçını :kac: tam sopalık çocukmuşum :D :kopar:
çok güzeldirler saklarım. hepsi eski sevgilililerim kadar güzel .o benim dünyam
mersindelikanlısı
24-06-09, 16:33
para eden bişeyse satarım:Demanet bişeyse yakarım:Dbeni sinir eden bişeyse çöpe atarım:D
Hak ettiği yere çöpe gider...
pusucukurt
25-06-09, 17:28
ne atacam kullanırım helede bana aldıkalrını kullanırım kullanamıcaklarımı birine veririm o kadar para yediriyoz ne atacam çöpe
eski sevgili adı üstünde iyi veya kötü bitmiş olabilir ama yeni sayfa acmam icin eskilerden eser kalmamalı hayatımda ben ne cöpe atarım ne başkasına veririm yakarım izi kalmasın
İyiLiq PeRiSi__61
15-07-09, 19:35
Daha Hiç sevgiLim oLmadıı..
Bilmiyorumm.. :s
saklamamın bir sakıncası olmaz herhalde :D
Yere serer paspas yaparım :D :D
saklarımm baktıkça da aklıma gelir :gulkiz: arada aklıma esip attığım şeylerde var tabii ama sakladıklarım çoğunlukta:gulkiz:
Eğer bu eski sevgili beni aldatan biriyse eşyaları kullanmaz hale getirir ve geri gönderirim
Ama başka bi sebepten dolayı ayrıldıysak saklarım,yaşananların anısı vardır:) aldatmışsa eğer o aşkın bi önemi yok demektir:)
dengesiz_rocker
12-11-09, 19:40
neden ayrıldıgımız we ayrılıs bıcımımıze baglı olarak yha saklarım yhada gerı werırım
Ömrum boyunca saklarim :)
SiYaHgİy3n4dAm_®
19-11-09, 23:47
ne oldugunu hic umursamadan direk çöpe atarim
:)
beni aldatmıştı sevdiim bende sırf ona gıcıklık olsun diye beni aldattığı kıza vermiştim eşyalarını amma kötü olmuştu ama hatırlıyorum da.ee demiştim ona İNTİKAMIM ACI OLACAK DİĞEEE haketti:D:D:D
iade ederim sonucta kaLmasına gerek yok ...
xxRealisTxx
20-04-10, 09:54
eger onu hala seviyorsam saklarım kıyamam:melek:ama unutmuşsam yok ederim :gulkiz:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.