PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlendiğinizde eşinize ev işlerinde yardım edecek misiniz ? (ediyor musunuz)

Haylaz
29-01-07, 22:20
Ev işlerinde eşinize yardım edecekmisiniz beyler ? Tüm erkeklerin korkulu rüyasıdır,
-canım yemeği ben yapıyorum, salatayı sen yapar mısın ? vs.. gibi bir istekle karşılaşmak, düşünceleriniz ?

CinGeNe
29-01-07, 22:24
Allah'ım süper bir konu yaa buuu :claps:

Brokones
29-01-07, 22:40
elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım bide çalışan biri olursa bütün yükü üstüne bindirmek doğru olmaz ama fazlada bişey beklemesin:):)

halaluya
29-01-07, 22:44
hayat müşetektir eşitiz herşeyde(çocuk doğurmak dışında):kopar:

Haylaz
29-01-07, 22:50
etmeyi hiç istemem ama gerçekten yoruluyorsa salatayı yaparım hade gene şanslı :D

OuTCasT
29-01-07, 22:56
abı ne yapcan ya yapsın ıste karın ben yatcam o yemek yapcak çalısacak para getırecek bende kahvede kağıt atcam itilmiş misali:)))

psycho
29-01-07, 22:56
canım yemek yapmak isterse yardım ediyorum bahanesiyle yemek yaparım ancak o olur :)

El_Lobo
29-01-07, 22:58
yorgunsa yaparım... gocunmam yane... belli olmaz belki gocunurum... aaa... belki yardım bile etmem... aslında benim psikolojime bağlı...

CinGeNe
29-01-07, 23:05
ama düşünsenize ne kadar güsel olar beraber sofra kur yemek yap ev topla ne güsel yaa ohh sorada otur beraber cayını iç :):):):)

Haylaz
29-01-07, 23:13
bir bayanla beraber yapılıpta güzel olan şeyler sadece saat gece 12 den sonra olanlardır :) uyumak yani :zzz:

psycho
29-01-07, 23:14
Sena, çok zeki gördüm seni :D

CinGeNe
29-01-07, 23:19
Sena, çok zeki gördüm seni :D

:haha: inan zekilikle alakası yok ya bunu her kıs ister bide hani erkeklerde şu mantık var, ev işi nedirki en fazla 2 saatlerini alıo bunun için dırdır yapıolar gibi bide marifetmiş gibi söliolar derler yaa hemde bu açıdan diorum ben annamış olursunuz bisi hemde anlaşmış ve kaynaşmış olarız inanın :D

manner
29-01-07, 23:20
nikah memuru sorarya hastalıkta, sağlıkta vs. eşin olaraka kabul ediyormusun diye...
kabul ettiyesen ölene kadar eşine har konuda yardım etmelisin.
dolayısıyla bende eşime her konuda yardımcı olurum....

Haylaz
29-01-07, 23:24
nikah memuru sorarya hastalıkta, sağlıkta vs. eşin olaraka kabul ediyormusun diye...

kanka senden şüphem yok, hatta kıza sen otur ben yaparım da dersin, senle ewlenecek kız cok sanslı:oke:

CinGeNe
29-01-07, 23:25

:claps: :claps: :claps: işte budur abi yaaa...

zehracan
30-01-07, 11:50
helal olsun mehmet abi yaa

erkekler senin gibi düşünmüyor nerde öyle erkekler :)

ben şahsen erkeğede yardım ederdim niye etmeyimki paylaştıkça mutluluklar artar hem erkekler sadece para mı kazanr birazda hayatı müşterek yaşamaya çalışmalı ve eşimizin üzerindeki yüküde almalıyız..ama bayanlarda onları düşünmeli kapsris yapmadan onu mutlu etmeli kısaca ikiside eşittir görev ve sorumluluklar değişir ve ona görede yardım edilmeldir:)

budevran
30-01-07, 12:16
abı ne yapcan ya yapsın ıste karın ben yatcam o yemek yapcak çalısacak para getırecek bende kahvede kağıt atcam itilmiş misali:)))

:kopar: :kopar: :kopar: :kopar: sevgilin ne der bu ise gurban :kopar: :kopar: :kopar:
benim sevgilim kesin der ki : askiimmm sen yoruldun yat dinlen ben yaparim :D

CinGeNe
30-01-07, 14:06
ee nerde bu beyler yaa görüşlerini alalım bu bizim için çok önemli bir konu.. haydeee :D

incitanem
30-01-07, 19:36
bende eşimin ev işlerinde bana yardımcı olması çok isterim tabi bu devirde nerde öle koca ...çok zevkli oluyo sevdiğin ve anlaştığın biriyle iş yapmak ben mesela ablam yanımda olmadan bulaşık yıkayamıorum sıkılıyorum o bişi yapmasada illa yanımda biri olacak muhabbet edicem :haha:

Geniouss
30-01-07, 19:45
Eşim çalışıyorsa ederim.

Byminik
30-01-07, 20:48
Yardım ederim sonuçta hayat müşterek ne kadar ben işte çalışmış yorgun olsam bile hiç olmazsa çayı ben yaparım ( Yok daha neler gerisinede karışılmazki be )

Darkblue&blue
30-01-07, 22:20
yardım ederim elimden geldigince mesala perde takabilirim ,dikiş dikebilirim(makinada):))

fazlaca ipleri eline vermeksizin gönlü kırılmasın die yani:))

CinGeNe
30-01-07, 22:33
aman yardım etmeyin sora elinize falan yapışırr.. bizde size yardım etmicezzz artık .. :)

incitanem
30-01-07, 22:36
aman senoş boşver onlar yardım etmesinler...biz hem çalışır hem temizlik yaparız...onlarda çocuk yaparlar :kopar:

Darkblue&blue
30-01-07, 22:57
:haha: :haha:

incitanem
31-01-07, 12:45
cihat hoşuna gitti galiba çocuk falan nie bu kadar gülüosun ki ala ala...:D:D

KaRDeLeN
31-01-07, 12:47
temizliğe yardım etmeyenler çocuk yapsın daha ii....:kopar: hem çalış hem eve gelince temizlik yap...üstüne bide çocuk oldu canım başkaa :kopar:

usta44
31-01-07, 13:33
aslında seceneklerin hepsi olabilir şimdi kılıbıklık her erkeğin içinde vardır dayanamaz yaparsın ama içinden gelmez bisürü laf edersin heralde ben öle yaparım ama tabiki calışıyorsa kesin yaparsın hayat müşterek :D

Simsiyah
31-01-07, 13:36
aslında seceneklerin hepsi olabilir şimdi kılıbıklık her erkeğin içinde vardır dayanamaz yaparsın ama içinden gelmez bisürü laf edersin heralde ben öle yaparım ama tabiki calışıyorsa kesin yaparsın hayat müşterek :D

:oke: işte bu:D:D

Haylaz
31-01-07, 13:37
senle aynı ewde kaldığıma inanamıyorum yahuuu :agla:

usta44
31-01-07, 13:58
senle aynı ewde kaldığıma inanamıyorum yahuuu :agla:

hadi ordan ben senin ne olduğunu cok iyi biliyom ala ala :hiho: :hiho:

chairman
31-01-07, 14:57
tabiki çalışıyosa yardım etceksin. ama usta44 senin üstüne kılıbık erkek tanımadım.

usta44
31-01-07, 15:06
tabiki çalışıyosa yardım etceksin. ama usta44 senin üstüne kılıbık erkek tanımadım.

hadi ordan canım ben herkesn açıklarını biliyom bakın acıklarım korkun benden :gul::D

budevran
31-01-07, 16:10

yaniiii gurur duyorum seninle :muju: :muju: :muju: :muju: :muju:

onur194
02-02-07, 12:33
wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Şirine
02-02-07, 16:48
yapsınlar canım çok şeymi istiyoruz sanki birlikte oturuyoruz o evde :)sadece kadına bırakılmamalı..kadın çalışıyorsa zor oluyo hemde çok zor oluyo annemler :(:( ama ev hanımıysa yapmada olur :)

alperpusat
03-02-07, 13:21
eşim çalışıyorsa seve seve yardım ederim :)

Gs_Kübra
17-11-07, 12:09

Isde bu cok güzel demisin:oke:
Benim esim bana yardim etmesini beklerim yok öyle yatip da bana yememi yap sunu yap bunu yap :kac:

cicada986
17-11-07, 12:12
yardım ederim tabi o temizlik yaparken bende ona yorgunluk kahvesi yaparım:D:D

psycho
17-11-07, 12:40
etmem. karnından sıpa, sırtından sopa eksik olmaz : )))))))))

By_MotoBike
17-11-07, 18:54
vala hiç düşünmedim ama akşama kadar ewde olursa yani ev hanımı olursa ayaklarımı bile yıkatırım ehuehueh :D:D:D:D

karanfil
17-11-07, 19:36
kısmen isterim. her işte onun parmağını görmek istemem. Ama yaptıklarıma ve yapmadıklarıma karşı anlayışlı olmasını isterim...

SeLda
13-12-07, 12:48
etmeyi hiç istemem ama gerçekten yoruluyorsa salatayı yaparım hade gene şanslı :D

güzel düşüncee,helal olsun:)

Su Işıltısı
13-12-07, 12:57
çalışıyorsam isterim yardımını....

armagedon
24-12-07, 04:25
Bu zamanda hangi kız adam gibi yemek yapmasını biliyo onların eline bakarsak açlıktan gebeririz Açlıktan ölmemek yada zehirlenmemek için bütün erkekler yemek yapmasını öğrenmeli bence:cigara:

GöKYüZü
24-12-07, 09:06

:claps::claps:

öslem
24-12-07, 10:02
bnm sevgilim sadece yemek yaparken bana yardım edicek başkada bişiy istemem zaten

Sedat
24-12-07, 10:06
gelde ewlenme sımdii:Dyemek dedın nedır yaw gözum kapalı yapaarım:D:D

Kelebek
01-01-08, 19:45
kılıbıklık ev işlerine yardım etmekle olmaz,bir evde kararları kadın alıyorsa o zaman o evin erkeği kılıbık sayılır.ev işlerini de kadın yapmak zorunda değildir,yardım etmek gerekiyosa edilmelidir.ben asla yapmam demem,tamam derim ama yapmam:Dtembellik başa bela bu devirde:Dbiraz da işe bağlı yaw,kadın milletinde bi temizlik hastalığı var,sokağa çıkınca hasta oluyo insan:Dhergün temizlik olmazki kardeşim,gereksiz temizlik yapmam yapmasını da istemem,evde perdeleri ben takarım,bu boyun hakkını vermek lazım:Dağır işleri yaparım,nafakasını getiririm yemek yaparsa yerim,yapmazsa "şimdiye kadar benim karnımı sen doyurmadın zaten" der postamı koyarım:Dsonrada karnımı doyururum.çamaşırları makina yıkıyo zaten:Dyediğimizi toplayacak elimiz de var,kadın çok da lazım bişe değil aslında ama Allahu Teala bi noktada ona muhtaç yaratmış işte:Dne yapalım katlanacaz:D

_DELİGHT_
01-01-08, 19:49
etsin ya bazen kadınlar yetiştiremio.erkeklerde evin işlenin bi ucundan tutusalar hiçte fena olmaz valla

holocoust
01-01-08, 19:50
gerekli durumlarda tabiki yardım ederim.

Kelebek
01-01-08, 19:50
zaten yeni jenerasyon kızlar ev işinden anlamıyo nolcak bu kızların hali bilmiyom:D

asparuh
01-01-08, 19:58
temizlik haric ederim

ama istemesinide bilmek lazim dir dir edip yok sunu yap bunu yap die kafamin etini yerse :D evden o anlik kacmak gibi bir yardimim olabilir :D

zuzush
01-01-08, 20:04
aferım bunnar ev toplamayı bılıo :D ben bugun test ettım hahahahahah bunnarı alan yasadı kosun kosun bıtıolar annem bunnar :D

Brokones
01-01-08, 20:07
etmek lazım tabi:)her konuda olmasada yardımcı olacağım konularda vardır.

Le mans
01-01-08, 22:16
herkes görevini bilecek ...

Simsiyah
02-01-08, 07:31
:) Yapın arkadaşlar eşlerinize :D yazık :D:D:D:D ben yardım etmesini istemem açıkcası kendi dağıttıklarını toplasın yeter :D:D

yusuf_misali
02-01-08, 15:51
etmek lazımm

Gs_Kübra
15-04-08, 17:36

:claps::claps::claps::claps:

KaRDeLeN
15-04-08, 19:10
etmem. karnından sıpa, sırtından sopa eksik olmaz : )))))))))

:kopar: Böyle bir yorum sadece senden çıkar :emzik:

Evlendiğinizde eşinize ev işlerinde yardım edecek misiniz ?

sorumuz bu olduğuna göre bende eşime yardım ederim. :kopar: :kopar: ortalığa dağıttıklarını toplayabilirim :kopar: çok hamaratımdır, bilirsin :camasir:

gizos_07
18-04-08, 21:03
Eşime bağlı, yorgunsa ederim

deckboy
09-09-08, 01:06
bir bayanla beraber yapılıpta güzel olan şeyler sadece saat gece 12 den sonra olanlardır :) uyumak yani :zzz:

çok haklısın ya:kopar:

İlteriş
09-09-08, 01:17
Mehmet.. Ev işlerinin nasıl birşey olduğunu okurken çok iyi öğrendik öyle değil mi? ben yardım ederim arkadaş..

pusucukurt
23-06-09, 21:55
hamileykene derim