Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyler ! Hangi ülkenin bayanları sizleri etkiliyor ?
Evet arkadaslar sizleri en çok hangi ülkenin kızları etkiler?
latin olsun 100 gr eksik olsun bea... :D
avrupalı kızlar :kopar: tek geçerim yani
aslında ukraynalılar dedım ben bu konuya ama Türk kızlarının hakkını yememek lazım:):)
Türk kızları ayrı... onların üzerine yok zaten... yoksa onlar number one... :)
norveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçççççççççç. norveçli bir hatunu her türlü Türk,rus,alman,ukraynalı,bangladeşli :D kıza değişirim. ha bide italyan hatunları :D
kendi ülkemin kızları.....
latin olsun 500 eksikte olsa olur :)
ben ce tokyo kızları. Dımı arkadaslar
ulkemizin nadide bayanlari bir yana ama ukrayna dioruz :kopar:
alperpusat
05-02-07, 18:56
çapkınlık için slav ve çikolata renkli derim ama evlilik için kesinlikle türk kızı olacak
Maniacdevil
05-02-07, 19:06
ben oy kullandım da yazmıcam buraya:D
ukraynada yasiyan birisi olarak ben oyumu ukraynaya kullandim gercekten mukemmel kizlar var ama ben burda dunyanin her ulkesine gitmis birisinden duymustum latin kizlari dunyanin en guzel kizlari imis.
pekı bu ulkelerden hangısı TR erkeklerını alır :D
beyas atlı yı beklemeyın seyıse razı olun :D :haha: :haha:
Ukraynalıları tek geçerim :D
Ben Türkleri Geçerim Hemde Yıldızlı TEK :D
benım fransız kızları cok ilgimi cekıo güzel oluolar.. :)
MaKfAlİcEtAğErİ
16-07-07, 10:48
toprak kokması lazım türkler tercihim
GevurLara baktimm cok renksiz geLdiler:D
rusLara baKtim hepsi birbirine benzyo cok igrenc geldi bana =))
ukraynaLarada fark yok..:D
yani hepsi bi yana bizim türk kizLarimiz gibisi yokkkkkk heryerde güzeLLikleriyLe kendilerini beLLi ediyoLar :)..
erkekLerde ise zevk yok :D
:D :D :D zeynep ya :D
noLdu aLi :D
benım fransız kızları cok ilgimi cekıo güzel oluolar.. :)
Allah belayı vermeye:kopar::kopar: senin ne işin olur fransız kızlarıylan yaw:kopar:
noLdu aLi :D
yorumun oldurdu benı gulmekden ya:D
ne war sa turk kızlarında war ehu ehu :D
yorumun oldurdu benı gulmekden ya:D
ne war sa turk kızlarında war ehu ehu :D
yalanmi :D öLe ama :D marifet bizdeee güzeLLik bizdee zekaa bizdeee Iman bizdee daha neee? :D:cee:
ewet dogru dogru zeynep haklısın :D
ruslar ne kadar guzel olursa oLsun Turk kizlari daha guzel ;)
sultanda hemen toparlamis konuyu :D:D
Bakın Çek,Boşnak,Makedon zaten bunlar aynı kökenden çok hoş oluyorlar öyle Ruslar gibi tek tip sarışın vede mavi gözlü değiller . Ya bunların hepsi renkli gözlü vede esmeri,sarışını,beyazı var ya bu kadarda güzel olunmazki zaten bir terki diyar edersem ülkemden kesin bu ülkelerden birine giderim . Birde benden hatırlatması Türk erkeklerine müthiş bayılıyorlar bu saydıklarım . Hani hangisi Türk erkeklerine bakar diyenlere ithafen.
sus minik sus terbiesizz :kac: gelip bizim maasuum türk erkeklerimizin aklına kötü kötü şeler sokma :D:D
aklimizdan kotu seyler ciktimi hic :D bi sor bakalim :D
seni saymıorum ben zaten :D
hayda neden ben kim mimledi beni ya:D adimiz nuri alcoya cikmis haberimiz yok:D
kımsenın bişe demesine gerek yok sen belli ediosun zaten :D
nerde belli etmisin cingene iftira atiyor arkadaslar ayriyeten konu ile gereksiz geyik yapti hem kiniyorum hem ayipliyorum kendisini :D
:kopar: sus terbiyesiz yüzünü gören annar :D
hayda cvp verme hakkim dogdu ama:D ne var len yuzumde benim:d delimi ne sapik gibimi bakioyorum:D:D:D forumdaki en masum adam benim be:D
arkadaslar merak ediorsanızz üyee fotolarını bakın nick ini aramanıza gerek yok resim ben burdayım dio :D:D
hade be sende ekle senide gorsun bakalim millet :D ne varmis len benim resimlerimde
bişe yok masuum uşaak ya bu çocuk :) takılıozz az sus sen :D
Bence bizim türk erkeklerini bütün bayanlar etkiler :kopar:
:kopar::kopar::oke:
Yapmayın kıskanşlıklar ne yani bütün bayanlar etkiler ne yani Türk erkekleri diyemiyorum ya . Bir görün sizde gezin benim saydıklarımı ondan sonra konuşun . Ya bir arkadşım yold giderken kıza bakarken kafasını direğe vurmuş bu arakadaş kendisi bayan . Olay bundan ibaret yani . Güzellik başka bir şey ama sadece güzellikle de olmuyor .
Rus hatunları bir başka yahu...
Aslında İngilizler daha da manyak ama :D
rus-ukrayna iyi latinler idare eder türkiyedede izmiri tek geçerim
norveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeçççççççççç. norveçli bir hatunu her türlü Türk,rus,alman,ukraynalı,bangladeşli :D kıza değişirim. ha bide italyan hatunları :D
:s: İtalya ve gitmek :kac:
ve ben...
th3_l1nk1np4rk
27-04-08, 22:51
latin olsun 100 gr eksik olsun
norvec finlandiya :d felan kuzey ulkesinden olsun yeter :D sarisin renkli gozlu uzun boylu masallah ::D
ve ben...
sen biyere gidemezsin...
her milletin güzeli olduğu kadar çirkini de oluyor,tropikal iklimin insanı daha sıcak kanlı ateşli oluyo:Dmisal Salma Hayek kitap gibi hatun oku oku bitmez:D Ruslarda boy pos var,hakkını yemeyelim güzelleri çok ama çeşit yok sarışın mavi göz tek tip:Dİtalyanlarda da güzel kızlar var amerika karmakarışık zaten:Dama en çirkinleri ingiltereden çıkıyo bana kalırsa:Dtabi bunları tv de gördüğümüz kadarıyla söylüyoruz gidip görmüşlüğümüz yok,o yüzden şimdilik türk kızları vazgeçilmez diyorum ve olayı tatlıya bağlıyorum:D
saskın bakkal
29-04-08, 19:52
Meksİka
ya rus kadinlardan nefret ediyorum nasil sevebiliyosunuz siz iyyyyy
sen biyere gidemezsin...
:uctum:
mersindelikanlısı
09-07-08, 08:41
rusyalılar tam bnlik:oke:
Kalpsiz Güzel
22-08-09, 09:34
herkes rus demiş.ama arap kadınalrını tek geçerim
ee bende arbım:D
Şimdi bi sıraya koyacak olursam şöyle olur:
Rus - capon - hintli - brazilyalı - arap - italyan - norveç - ve türk kızları:D
Kalpsiz Güzel
22-08-09, 09:49
en son biz..ama
sen listede olduğunuza dua et:D
Kalpsiz Güzel
22-08-09, 10:02
sen listede olduğunuza dua et:D
bak sen ..ben bide arap kökenliyim.....ortalrdayım ..hiç yanii:D
hehe; arap hatunların gözleri süper oluyo...
Kalpsiz Güzel
22-08-09, 10:08
hehe; arap hatunların gözleri süper oluyo...
göz,saç dudak:Deksik olmuş
işveçliler ayrı bi ilgi alanıma giriyor lakın hiçbir milletin kadını Türk kadınının eline su dökemez...
rus ve ukraynalı kızlar uzaktan etkilerde ,yaklaştıkça kokudan bayıltır
Oturmasıyla, kalkmasıyla, konuşmasıyla, kültürüyle, hal ve hareketleriyle tabiki "TÜRK Bayanları"
beni italyan erkekler etkiliyo:melek:
ShyzOpHrEniC
22-08-09, 18:24
ThaiLAnd'lilar cOk hOsuma qidio .
Kalpsiz Güzel
22-08-09, 18:26
Oturmasıyla, kalkmasıyla, konuşmasıyla, kültürüyle, hal ve hareketleriyle tabiki "TÜRK Bayanları"
ötesi yokkkkk
ahhh Bu yabanCi kizLari BiRde yakinDan taniSaniZ :))))) anlaRsiniz turk kizLarinin kiymetini ...
beylere sorulmuş bu yüzden beni ters anlamda etkilemediklerini belirteyim önce :)
boşnak kızlar çok güzel ve sempatik oluyolar.. rus latin fln hikaye valla güzellik anlamında
Toprak_erkan
22-08-09, 19:04
renk- ırk * dıl *mesep tınlamam yer çelımı kanunlarına uysun yeter... ya kara olsa ne farkeder:D:D:D
güzel olsunda nerden olursa olsun etkilenir erkek milleti :gulll:
Katiliyorum :):oke::oke:
ahhh Bu yabanCi kizLari BiRde yakinDan taniSaniZ :))))) anlaRsiniz turk kizLarinin kiymetini ...
Ablis Davuln sesi uzaktan Hos gelirmis, Buda o mesele :)
güzel olsunda nerden olursa olsun etkilenir erkek milleti :gulll:
:claps::claps:
ruslardan vazgecdim latinler
cαяpє diєм
08-01-10, 00:18
latin olsun 100 gr eksik olsun:D
KömürGözlü
08-01-10, 08:21
Boşnaklarla ,uzakdoğulular ilgimi çekiyor :aga:
mersindelikanlısı
08-01-10, 08:21
Bence Türk Kızları Ama Rus Ve Araplarda Bi İçim Su Be:D
latin olsun 100 gr eksik olsun:D
puhahah aynen:kopar:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.