Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimiz TÜRK' üz...
alperpusat
28-01-07, 21:59
Çocuğun biri cinayet işliyor, neredeyse bütün Türkiye Ermeni oluyor, bu memlekette ilk defa mı adam öldürülüyor. Kimlere kıyılmadı ki bu memlekette.
Niye bütün bir Ülke sanık sandalyesine oturtuluyor, sanki suçluymuş gibi?
Nedir bu mahçubiyet? Bir ermeni için 100.000 ermeni ve kürt yürüdü, o kadar mehmetçik şehit oldu neden hiç bir türk yürümedi. Zamanında asala elçiliklerde Türk bırakmadı öldürdü, niçin bir ermeni için özür dileyim ki, ben Türk oğlu Türküm niye Ermeni olayım ki.... Bu konuyu ilk defa dile getiren Bülent ERSOY' u da canı yürekten kutluyorum....
bunun böyle yapılmasında da bir şey vardır, yoksa bir ermeni için bu kadar olay çıkması yersiz birşey... o adam kim ya? cumhurbaskanı ölse öyle konvoy olmazdı :S
Kanım TÜRK, Soyum TÜRK,
Bugünüm TÜRK, Ruhum TÜRK,
Duruşum TÜRK, Bakışım TÜRK,
TÜRK OĞLU TÜRK'üm
Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyrulur;
Hepimiz MEHMETÇİĞİZ
bir ermeni öldü onbinler yürüdü,
her yıl onbinlerce ŞEHİT veriyorz
HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ :mad: :mad: :mad:
etnik kimlik kazanacağız derken ülkeyi kaos ortamına sürükleyen bir takım şeref yoksunu çevrelerin oyunuydu bu. Kürt de Türk de Ermeni de kardeştir diyebilmemiz için kalleşliği bırakmaları gerekir.
arkadaşlar bende her ne kadar savunmuş olsamda düşüncelerim açıkçası değişti.
hepimiz hırantız denilebilir bu nedir onun sadece yazılarından ölmesini protestodur ama ermeniyiz lafı gerçkten yakışmıyor ayrıca o cenazedekileri merak ediyorum kaçı TÜRKTÜ?
o cenazede de hiç Türk bayrağı yoktu ! bu da dikkat çekici bir nokta...
maksat muhabbet olsun... Türkiye bölünsünde ne olursa olsun... acaba orda bulunanlardan kaç tanesi ölen adamı tanıyodu... savaş çıktı, vatan elden gidiyo desen bu kadar adamı bi yere toplayamazsın... kimse bana yok toplarsın demesin... bugün ermeniyiz diyenler yarın bu vatanı ermenilere de satarlar... bunlar ermeniyiz die bağırıyo, ermeniler bizim şerefli bayrağımızı şerefsiz elleriyle yakıyolar... yaw bide şu var... bir Türk gidecek ermenistan da gazete kuracak, sonra vurulacak ve böyle şeyler olacak... sizce kaç tane ermeni biz Türk'üz die bağırır... hiç... vatan elden gidiyo göz göre göre... biz hala uyuyoruz...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.