Orijinalini görmek için tıklayınız : ---------Evlilik-------
evlilik sizin için ne ifade ediyor????
Merak ettimm evlilik kimse için bişiy ifade etmiyomu :kac::kac:yaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
evlilik benim icin mutlulugu ve aynı hayatı istiyerek severek birleştirmeyi ve tek bir can olmayı ifade ediyor
Bekar bir insanın evlilikten bahsetmesi, insanın hic gitmedigi bir yer hakkında anılarını anlatması gibi...(: Benim düşüncelerime göre evlilik; herkesin icra etmeyi beceremedigi ve beceremeyecegi bir sanat gibi canım...Mutlulugu sürdürebilmemiz, sanatımızı nasıl icra ettiğimizle alakalı..
Sonuc Dengini BuLuRsan sonsuza Dek mutLu bi hayat
Dengini bulamamissan Cikmaz bir sokak ...
Leyl-i Lal
16-03-09, 20:12
Özgürlüğün bitmesi olsa gerek bence:)
ev,iş,çamaşır,bulaşık,ütü..vs) Aman Yarabbim:D
Herşeyi beraber yaparsanız hiçbişiyin yükünü tek başına taşımazsınnn
hmm bencee evlılık cidddi bişeyy.. öle ben sevıorum o sevio önemlı olan bu demekle kalmayan bişey.. bı evlılıkte hem kafa bırlıgı hemde gönül birliği olması gerekıo.. yanıı baya zor bısey
evlilik....
gereksiz bişi bence...
birlikte yaşamaya efet ama evliliğe hayır...
Evlilik ...
İki insanın birbirlerine duydukları aşkın ileri boyutu ; ama sadece aşkla yürümeyecek bir ilişki, zamanla sevgiye dönüşerek , sevginin yanına anlayış ,hoşgörü , güven gibi insanı insan yapan degerlerinde evliliği gerçekleştiren kişiler için aynı anlamı ifade etmesi bence :) bir nevi yüreklerin aynı dili konuşması ve anlaması :)
kocamı ifade ediyo :gulkiz:
kocamı ifade ediyo :gulkiz:
ay sen öldürcen beni yaaa kocan demedık kız cadı onunla paylaşacağın hayat nasıl olmalı tarzı bır soruydu bu :)
ya evlilik benim için kocişimle geçireceğim mutlu günleri ifade ediyo :gul:
iyi kötü anlarıyla sevdiğin adamla aynı evi paylaşmak,
beraber yemek yapmak,
göğsüne yatıp tv izlemek,
hiç sıkılmadan saatlerce muhabbet etmek,
istediğin zaman kimseye hesap verme zorunluluğun olmadan her şeyi özgürce yapabilmek,
herkesden, her şeyden uzak sadece iki kişinin hayatı...
evlenesim geldi yafff :hıh:
Kolay ve zor günler.
Ömur boyu yasamak istedigin insanla hayatini paylasiyorsun
Is, güc..
Cocuk..
ve tabiki mutluluk! :melek:
bedava sex(kalan paran karının harcamalarına gidiyo gerçi):D
mahvedilmiş bir beyin(ka dırdırı ile):(
bakmak zorunda olduğun çocuk sürüsü(bir tanesi bile sürü etkisi yapar zaten):(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.