Orijinalini görmek için tıklayınız : evlilerde sevebilirmi
slm arkadaslar arif susamin cok eski bir sarkisi var
evlilerde seve bilir :confused: :confused: sizce evlilerde seve bilirmi
sevemez
bu konuları nerden buluyon anlamıyomki
Ben evlendiysem sevdiğim birisiyle yapmışımdır bunu. Sadece onu severim.Evlendikten sonra başkası olmaz, olamaz...
ya bence çok saçma bi şarkı evlilerde sewebilir...sewemez bence... öle bişi olursada karakteri zayıf insan ancak bunu yapar...hem ewli ol hem başkasını sew, ne bayana nede erkeğe yakışmaz...
bence ewlilerde sewebilir. ama ewlendiği kişiyi ve çocuklarınıııııııııııııııııııııııııııı
çok saçma bi soru ve ayrıca şarkıyıda hiç sevmem..evliysen birini sevmişindir ve evlendikten sonra başkasını sevmenin ne alemi var.
Sükût-u Hayâl
22-10-06, 03:43
Eşinden başkasını sevemez,sevmemeli.Sevende dövülmeli,öldürülmeli :) çok ağır mı oldu ya.Ama şunuda düşünüyorum,günümüzde zorla evlendirilen insanlar var.Birbirlerini tanımadan evlendiriliyorlar.Belkide evlendirildiği kişi normal bir zamanda tanısa hayatta sevemeyeceği birisi.Böyle birşeyin kendinize oldugunu düşünsenize ? Eşimden başkasını sevemem ben artık diyebilirmisiniz?Deseniz bile yüreğiniz elverirmi buna?
ewli olan eşini sewsin, bir bunun tartışması eksikti.
Darkblue&blue
23-10-06, 14:30
ewli olan eşini sewsin, bir bunun tartışması eksikti.
vallahda billahada dogru soyuyon yaa memet abi
bide bunu konu die acmıslar ya ayıp oluyoo yaa:p
maksat paylasim ;)
ya tartışma konusu olması gereken daha mantıklı şeylerimiz var aslında :)
Sever,sever hemde öyle bir severki bütün hayatini kambur eder sirtina gider.
.........Bu,sevginin hangi anlamda algilandigina bakar ..
Sevebilir ama mümkünse bu sevdikleri ailesi olsun
evlilerde sevebilir.zaten başka birine ihtiyaç duyuluyorsa evli olunan taraf sevilmiyor demektir.ama önemli olan sevmesi değil aldatıp aldatmamasıdır.eğer bana eşim seni artık istemiyorum başkasını seviyorum derse alnından öper yolarım onu.ama yenice eleğim nerelere gereyim hesabı beni yokmuşum gibi bir kenara atıp gününü gün ediyorsa gününü görür:Dönemli olan dürüst olmak.başkası sevildiyse o evlilik yoktur zaten bitmiştir.
sessiz_gemici_86
02-10-07, 00:27
aldatma aldatılma ??????????????????
By_MotoBike
02-10-07, 01:16
ewlilik ve sewmek ikiside aynı kapıya çıkan ayrı yollardır onlar öle bişeydir ki birisi her daim yanınızda öbürü ise içinizde olmasına rağmen uzaklarda dır.Evli insan da sever kardeşim düşünün ki bu günümüzde benim çok karşılaştığım bi olay yaşını başını almış bi adam başka birisni seviyo ama burda dikkat edilmesi gerekn husus adamın sevdiği kişi ve sevdiği kişinin bulunduğu makam.Adam o sevdiği kişiye ulaşamasa bile sevdiğini söleyemese bile içinde herzaman ona olan sevgisi durur hiç bir şekilde o sevgi ölmez.Ama aynı zamanda da eşine aynı sevgiyi vesaygıyı da gösterir
sevmemesi lazim..
ama ne yazikki bilhassa evliliklerde bu cok oluyor sanirim.."affet karicim kocacim ben bi baskasina asik Oldum :S:S.."
aLLah bu hale düsürmesin hic birimizi..zor bi durum oLsa gerek..
gönül bu sevebilir ....ama sevmese daha iyi olur .
Bu konunun tartisilmasi gereken yani ne anlamadim bir insan baska birini seviyorsa o kiside esi olabilir ancakbir yürege kac ask sevgi sigar ki ?
sessiz_gemici_86
02-10-07, 22:20
haaaayyyyyyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
Ben evlendiysem sevdiğim birisiyle yapmışımdır bunu. Sadece onu severim.Evlendikten sonra başkası olmaz, olamaz...
aynen sana katiliyorum abi...
evliyse sevmekte nedemek yaw ozaman evlenmesin (sevmek falan olmamali yane )
tabiki sevebilir ama bu ailesi dışında birisi olmaması lazım olsada bu yakınlarından başkası olmamsı lazım
Evlilerde sever tabiki fakat bunun adı aşk olmazsa
Yoksa bu aldatmak oluyor.Madem o kadar heveslisin boşan kardeşim
Ne gerek var böyle aldatmacalara kandırmacalara
Sinir oluyorum böyle insanlara ve böyle insanlarla
beraber olanlarda en az onun kadar suçludur bana göre :@
Böyle bir yaşam zaten sağlıklı olmaz insan herşeyden önce
kendine dürüst olmayı bilmeli
Evli olan kişi seçimini yapmıştır,bence sevmemeli.:(
ewlendiğin insan sewilmes mi ya..
aynı yastığa başkoyuyosun,gidip başkasını mı sewcen:(
ALLAH korusun.
sevemez evlendimi kafanı düşürecen önüne evden işe işten eve dişi sineğe bile bakmak yok:kac:
ben her türlü severimde başkalarını bilemem...
_illüzyon_
01-02-08, 13:12
insanı sevmesi yönüyle; evli, bekar, erkek, kadın vb. diye ayırıp inceleyemeyizki?
herkez sevebilir ve hatta abartıyorum sever...
sever nie sevmesin ama sadece karısını kadınsa kocasını:)
yok artık hayır tabiki de !
sevmemeli sevemez seviyosa ayrılsın öle sevsin..
Alıntı:
emir´isimli üyeden Alıntı
ben her türlü severimde başkalarını bilemem...
ilginc bi yorum..
yok öyle; sevmek ayrı; beraber olmak ayrı...
tabiki sevebilirim, sevmem diye bi iddam yok onu söylüyorum;)
qönüL bu sevebilir ama kendine dur diyebilmeli
Evli insan sevemez kardeşim severse gözünü oyarım .......Karşısındakine karşı cins olarak baktığı sürece gönül kayabilir , kardeş gözüyle baksın ben herkeze o gözle bakıyorum :oke:
Öyle bir sever, öyle bir sever ki...
O yüzden buna yasak aşk derler...Acayip güzeldir biliyormusunuz..Bİle bile bir insanın sizin olmayacağı halde ona bağlanmanız. Asla sevginiz bitmez birde sürekli görüyorsanız her geçen gün dahada ateşlernir ve sonu gelmez bir saplantı haline dönüşür...
madem başkasını sevicen ne halt etmeye evlendin :kac::kac::kac::kac::idam::@:box::box:
*Kimbilirbelki*
05-07-09, 17:58
sever elbet...çünkü yüreğe söz geçmez....... ama elde olmadan sevılebılır...... ama böle bısey varsa zaten eşini sevmıyor demektır....kımse eşini severken baskasını sevemez aynı anda.. o halde kardesım madem baskasını ıstıyorsun gözun dısarda çek gitt bosan ne halt edersen et :kac:
önceden sevdiği biryse askı alevlenebilir ama unutması lazım ,yeniden baskasını sevemez kendi eşine ihanet o da o zman baskısını sevsin olur mu? olmaz :)
Çünkü sen bulmuşsun kendi sevdiğini..Aldığın her nefeste onu hissediyorsun. Her hareketi her cümlesi sözcükleri her huyu seni mutlu ediyor. Sende onun için mutlusun, onun mutlu olması için çabalıyorsun. Bir sürü hayatınızda zorluklara beraber boyun eğmişsiniz. Bir sürü mutluluk ve acı paylaşmışsınız. Ve belkide en önemlisi hep birbirinize saygı göstermişsiniz. Maşallah o senin ona olan sevgini hiç azalmamış. Bunun gerçekte hikayesini bilmek isterdim...Tabii bunu sizden değil enişte beyden dinlemek isterdim.
Umarım birgün enişte beyide burda görürüz...Bakalım o ne kadar mutlu olduğunuzu nasıl tarif edecek..:)
mersindelikanlısı
05-07-09, 21:09
evli değilim ama sever diyorum:D
sevemez ama sevisebilebilir.
bknz : sevmek bir ömür boyu,sevismek 1 dakika.
MaKfAlİcEtAğErİ
07-07-09, 11:49
evlendikten sonra daha iyi anlarsınız sevilirmi sevilmezmi
Toprak_erkan
07-07-09, 13:22
evlendiği yaratıktann hayırr yokksa sevmesı haktırr bencee ilişkı karşılık meselesıı jnmmm :melek::music:
VuSlAt ZaMaNı
09-08-09, 21:46
sevemez .sevmemmeli!
Kalpsiz Güzel
07-09-09, 17:12
seviyorlarmış.ama neden ki.
benim başıma geldi ...:(..evli biri aşık oldu...yazık değil mi ama ailesine çocukalrına ..
günah bide ALLAH YAŞATMASIN
derindeniz
07-09-09, 17:18
evlilerde sevebilir mi ne demek acep!?
zaten sevdikleri için evlenmemişler mi...
ha başkasını sever mi diye bir soru oldugunu biliyorum.
sever..insandır bu..kalbine söz geçiremez.ama aldatmak olmasın.
madem evliyken bir başkasına aşık olmayı biliyorsun,o halde karının-kocanın karşısına çıkıp evliliği bitirmeyide bilmelisin.
ya da küçük bir kalp yangınıdır.bir anlıktır.
ya da unutun dediklerimi evlilik bu kadar çürük zemin üzerinde kurulu değildir.
o kadar kolay değildir evliyken bir başkasını sevebilmek..
sevmemeli diye düşünüyorm sevecekti madem niye evlendi madem sevdi bari dürüstçe evliliği bitirsin demi
sevişmek için sevenleri kapsama alanı dışına çıkarıyorum bu sözlerimde çünkü onlar evliliklerini biterecek kadar değerli görmezler seviştiklerini
iste boyle konular gordugumde sasiriyorum...aslinda zamanimizda sasirmak diye bisey kalmadi da ama gercekten aklim almiyor...neyse........oyle evliyken asIk olan bay ve bayan fark etmez hepsi kucuk dusuyor gozumde yazik yaa :( gunah degil mi :(
Adige_kızı
07-11-09, 13:13
kesinlikle hayır karısını sevsin adama bak ya karısı durduğu yerde başkasını sevemez kardeşim ala ala bir gonülde iki sevgi olmaz karısını ailesini sevsin
büyük konuşmamak gerek herkesin başına gelebilir bir duru bu evet kötü bişey neticede ama insan bu herşeye hazırlıklı olmak gerek
kesinLikLe katiLiyorm. *
Büyük konuşmayalım sevenler var allah kimseye yaşatmasın ...Ben allahtan korkarım ...
Evli birine yaklaşmadım ..evliykende kimseye kaymadım .
Rabbimde göstermesin
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.