Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimin aglamasina dayanamazsiniz?
Kimin aglamasina dayanamazsiniz?
sevdiklerimin.
ha bide bizimkilerin yAğlamasına dayanamam :D bi güzel yerim :D
tüm sevdiklerimin
+
bebeklerin ağlamasına dayanamam ya direk o ortamdan koşar adımlarla kaçarım deli oluom zırlamalarına ağlamayan bebek istoz:D
içten ağlayan biri kim olursa olsun dayanamam ama anneme hiç dayanamam
annemin babamı hiç ağlarken görmedim anneme hiç ama hiç dayanamıorum :agla: o ağlarken bende ağlıorum
ben bebeklerin ağlamsına daynamıyom :(tanımasam bile bebeği içim gidiyor ben bebğimi hiç ağlatmaya çalışcam
özellikle ailemden birinin ağlamasına dayanamam heleki annemle babam bitirir beni...
annemin...aslında kimsenin ağlamasına dayanamam bende hemen ağlarım :agla:
Maniacdevil
31-01-07, 12:47
içten bi ağlarsa annem ağlar derim dayanamam
1 benim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
babamı hiç görmek istemezdim heralde
ozman dünyayı yakarım heralde :box:
•[уаŁиız мєŁєκ]•
16-10-07, 15:15
kardesiminnn
black_woman
16-10-07, 15:20
sevdiklerimin tabiki ama sanırım en çok babamı ağlarken görmek koyar:S
annemin...aslında kimsenin ağlamasına dayanamam bende hemen ağlarım :agla:
gercekden bende öyleyim :(
küçük çocukların ve yaşlı insanların.....:)
annemle babama dayanamam ilk defa babamı babası öldüğünde ağlarken gördüm onun gözünden akan her damla içime işledi allahtan sevgilim ağlamaz o ağlasa hiç dayanamam herhalde:agla:
insanların ağlamasına hiç dayanamam.
annem bizi etkilemek icin herseye agliyo yok annem degil :D ama iki oglum olmasina ragmen kucunu sallayin :) sanirim buyuk oglumun aglamasina dayanamam:(
LimonLu ChiLek <3
07-12-07, 18:49
annemin :(
Annemin ağlamasına dayanamam işte :muju:
onu az kırsam bile üzülüyorum
ailemden biri ve sevgili dielim...
By_MotoBike
07-12-07, 21:02
vala beni en çok çocukların ağlaması etkiler anında gözlerim dolar :D
sevdiklerimin alamasina dayamam ben :)
kimsenin aglamasına dayanamam cok yufka yürekliyim anadolu bagrından biri olmak zor :)
annemin ağlamasına dayanamam..
ya aslında kimsenin ağlamasına dayanamam
bende ağlarım hemen :agla:
Tüm sewdiklerimin..Önce ailemin..
annem-babam-sevgilim ve beşiktaş için ağlayanlar(ben) üzülürüm :)
Ama Vadi'de Memati ile Polat ağlayınca bende dayanamadım :D
dengesiz_rocker
22-04-08, 17:57
bıtanecıq qardesımın o aglarsa hıc dayanamam :agla:
amma sulugöz varmış burda :D dayanamıyorum
:agla::agla::agla::agla::agla:
çocuk çocuktur ağlar unutur,kadın zaten sulugözdür oto moka ağlar:)ama bir baba ağlıyorsa mutlaka acı bir sebebi vardır.
MaKfAlİcEtAğErİ
22-04-08, 19:08
kardeşlerime dayanamam
ben babamın aglamasına dayanamam ...cunku erkekler kolay kolay aglamaz ve ben hayatımda bır kez aglarken gordum babamı , o an dunyam yıkıldı , o agladıkca ben agladım...vala senı evlendırırken aglarım buna hazır ol dıyor ben buna nasıl dayanıcam yaa en guzelı evlenmemek:cigara:
ben babamın aglamasına dayanamam cünki erkekler kolay kolay aglamaz..alışkın degilim bi kaza gecirdigi zaman aglamıştı cok kötü olmuştum dayanamam.bide abime dayanamam ..
çocuk çocuktur ağlar unutur,kadın zaten sulugözdür oto moka ağlar:)ama bir baba ağlıyorsa mutlaka acı bir sebebi vardır.
melihin bu sözüne katılıyorum çok doğru söylemiş çocuklar okadarda önemli değil ağlar unutulur..
kadınlar sulu göz tvde bile bişey görsünler ağlarlar annem ve ben:D:D oyüzden annemede alıştım:D
ama babamı hiç görmedim ağlarken görmekte istemem melih çok doğru söylemiş eğer bi baba ağlıyorsa mutlaka acı bir sebebi vardır..
annemin ağlamasınaa dayanamam
mersindelikanlısı
07-03-09, 19:32
yha hepsii yok burda:D:D:D
HaykomaNia *
08-03-09, 03:04
babamın
BabamIn
O bizim aiLemiz için gece gündüz demiyO onun ağLamaasına ve onu kaybetmeye asLa dayanamam :(
Leyl-i Lal
08-03-09, 20:33
Annemin gözünden akan bir damla yaş görsem otomatikmen bende başlıyorum:)
kesinlikle annemin ağlamasına dayanamam içim yanar
Kim ağlarsa ağlasın çocuklarım ağlamasın
tabi tüm aileme dayanamam ama çocuklarım içimi yakıyor
biri aqladıqı zaman dayanamam ben :(
valla bende kimsenin ağlamasına dayanamam
ama çoğu zaman üzüldüğümden değil yani:gulkiz: gözü dolan birisini bile görsem benimde gözlerim yaşarır bu yüzden dizi izlerken komik oluyorum hep gözlerim doluyo:D
bahtsiz_guzel
10-06-09, 16:59
annemin aglamasina hic dayanamiyorum ama sanirim cok aglatiyorum :(
ben kimsenin aglamasına dayanamam
KoPMuSBuCoJuK
10-06-09, 17:23
UfAK CoCuKLaRıN hElE bIdE OtOBüS TE sEyE hAt hALıNDeyDeN yAdA EvDe GecE YaRısI AyH SıKaSım Gelİr GıRtLak LArInı :P :kopar:
aLoneAngeL
16-06-09, 10:24
Annem & babam..
İyiLiq PeRiSi__61
15-07-09, 20:01
Hepsi Hepsii....
*Kimbilirbelki*
15-07-09, 20:34
hiçbirine dayanamam ......
Kendimin ağlamasına dayanamam niye öyle saçma sapan şeylere üzülüyorum diye kendime kızarım
dengesiz_rocker
01-11-09, 03:44
kardesım bebeım onur"umun...
we o"nun
άЪ-ı ĥάЧάт
01-11-09, 04:36
yeğenim :melek:
ShyzOpHrEniC
01-11-09, 08:00
Kendi Aqlamama dayanamam :D Eqer Aqlarsam dayanamam ßi daha aqLarım :D:D:D
Kalpsiz Güzel
01-11-09, 09:55
annemin:(
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
ben sulugözüm zaten..ailemden zaten birini görsem fena oluyorum:agla:
ay sabah sabah volkan :agla::gulkiz:
annemin, ablamin aglamalarina ali$tim herbiseye agliyolar ztn.. ama erkeklerin aglamasi cok koyar bana.. babamin aglamasina dayanamam..:muju:
.saq0Lera.
14-11-09, 23:22
Babamin
kendi ağlamama hiç dayanamam o yüzden hiç ağlamıyorum :D
çokmu egoistim ne :P
Babamın ...
annem herşye ağlar alıştım gibi oda çok üzüyor ama babam başka ben 2 defa gördüm heleki 2. görüşümde yıkılmışdım babam benim için yıkılmaz bir dağ gibi onu öle görünce günlerce her saniye onu yaşadım............:agla::agla:
By_MotoBike
14-11-09, 23:57
Ben duygusal bi adamım :D O'nun için kim olursa olsun kesin suretle dayanamam direk bende ağlarım :D
Dizi film vbolaylarda çok ağlamışımdır ki ''Ali Rıza'' Bayin ağlamasını bırak gzözlerinin dolması yeterlidir benm için :D
annemi ağlarken bi cok kez gördüm kadınlar genelde sulugözdür onun icin anneme alısığım . ama babam ağlarsa sanırım dayanamam
Hic tanimadigim bir insan olsa bile agladiginda karsisinda bende agliyorum nedensiz :S
ilk başta oğlumun sonra annemin sonra babamın sonra eşimin... sonra sonra diye gidiyo iştee :melek::melek:
SiYaHgİy3n4dAm_®
19-11-09, 23:52
ben biraz taş kalpliyim sanirim :D
benim icin kimin ağladığı değil , nden ağladığı önemli... sebebi haklıysa kim olursa olsun dayanamam... :(
Annemin ağlamasına dayanamam...
Annemin ağlamasına dayanamıyorum:)
Anında ağlamaya başlarım hemde dövüne dövüne :)
чarası sakLı`м
15-01-10, 17:00
Kendi ağLamama dayanamam. .
:)
Toprak_erkan
15-01-10, 18:14
hayatta bir çok insanın göz yaşlarına şahıt oldum... ama hepsını bir şekılde mutlu ettım veya oldular ve guldulerım çarelerı vardı ama ... bır bebegın aglamasına dayanamam çünkü onun karşısında çaresızım ne yapacagımı bılmıyorumm oyuzden onların aglamasına dayanamam....
άЪ-ı ĥάЧάт
16-01-10, 00:31
önce babamın, yeğenim.
diger..hepsi..insan sevdiginin aglamasina uzulmezmi..dayanamam benn..
ama en cok babamin..
annemin ağlamasına dayanamam yha :agla:
morkelebek
24-01-10, 15:59
annemin kardeşlerimin bebeklerin..
annemn ve babamın ağLmasına dayanamam :agla: gerçi ben ağLayan insan gördüğümde musLukLar açıLıo zaten :gulkiz:
hiç bi erkeğin ağLamasına da dayanamam BABAMIN hiç dayanamam :agla:
KömürGözlü
09-02-10, 22:48
bebekler muhtaçtır .yetişkinler dertli ,sevgili nazlıdır,Kardeşim cadı :D kimi derseniz pek fark etmiyor yufkacı gibiyiz anadolu insanı olarak :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.