Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat
Bir Kiz Sana Tokat Atti Sen Ne Yaparsin?
ellerin ne kadar yumuşakmış.tıpkı bir melek teni gibi :D
valla bende atarım seçeneğini işaretlemek isterdim ama,benim attığım tokatla kızın attığı tokat aynı şiddete olmayacağı için hak geçerdi falan:Dhastane mastane polis karakol kmayon mu çarptı tır mı çarptı derken iş uzardı:DAllah kız kısmını benim tokatımdan saklasın:)ama kızın tokatı bende sinek ısırığı gibi bişe olurdu heralde:)tabe öle köy kızı falansa eli ağır olur, onlar hariç:Dölesiylen güleşirim ben:D
Darkblue&blue
25-01-07, 19:21
eger tokat yersem :D Tek kelime etmem uzaklasırım ordan:D
kizin atti tokattan ne olur sinek konmus gibi bisey olur
işte budur toplasan ne kadar hızlı vucakki ama cantayla vurursa o kötü işte mazallah kafan yarılır :D
ya şıklar çook sınırlı onun için tam bi ceap weremiyorum
bir kızdan tokat yediysen eğer . onu kızdırack bişey yapmışsındır demektir..
dolayısıyla o tokatı haketmişsindir..eğer ben yediğsem o tokatı ağzımı bile açmam çeker giderim....
vay be açıklaman çok güzel memet abi..kimse kimseye durduk yere tokat atmaz..attıysada elbet bi sebebi vardır...:claps:
bir kızdan tokat yediysen eğer . onu kızdırack bişey yapmışsındır demektir..
dolayısıyla o tokatı haketmişsindir..eğer ben yediğsem o tokatı ağzımı bile açmam çeker giderim....
ahhh mehmet süpersin ya :) aferin :claps:
nerde eşitlik yahu biz herhangi bir nedenle birine tokat atıığımızda hayvan kro olmuyormuyuz ama kızlar atınca aaa sen bir meleksinmi oluo tokat atmam ama bişey yaparım öle kolay deil birine vurulması kendmizi kandırmayalım vuran kim olursa olsun tokatı yiyen kaldıramaz.
sebepsiz yere de kimse kimseye tokat atmaz :)
aaaa ellerin ne kadar yumuşakmış derim. :haha:
hiç bişi demem hiç bişi yapmam o anda... Ama sonra öyle bi pişman ederim kiii :D:D:D
alperpusat
05-02-07, 18:52
tokatın geliş şekline bağlı suçsuzsam aynı şekilde iyade ederim,severek vurmuşsa ellerin dert görmesin derim, muziplik yapmışsam aaaa ellerin ne kadar yumuşakmış derim
Corpsefire
14-03-07, 18:14
yumruk atarım :D
Maniacdevil
14-03-07, 18:27
yane ben dokunmam hiç yha nolcak ki biri tokat atmış bana:)
ama bi keresinde bana tokat atan birine bi yumruk atmıştım az kalsın ağzındaki tüm dişler gidiodu:D
walla paso atıyolar, hiçbişey de diyemiyorum :) kızlara serbest :kopar:
Bana tokat attıktan sonra başka cıvıl cıvıl kızlarla yanından geçer , senin güleryüz göstermeyip bana vurduğun erkek,neşeli neşeli ay parçası gibi kızlarla dolaşıyor diye iç geçirttirirdim.Ardımdan gelse bile boşuna.Suratıma atılan bir tokat yüreğimi de ateşle yakacaktır..Kimse cürret edemez...
aaaa ellerin ne kadar yumuşakmış derim.
şu ikisini tokadımı yiyen kimsenin diyebileceğini sanmıyorum :D :D
öyle böyle değil, halis mulis Osmanlı tokadı atarım :D yiyen bin pişman mesela :D :D
walla paso atıyolar, hiçbişey de diyemiyorum :) kızlara serbest :kopar:
:kopar::kopar::kopar:
anlasılan cok kızın canını yakmıssın be mehmet kızlar durduk yere vurmaz
bu arada vıldana katılıyorum su ana kadar tokadımı yıyıp de sınek ısırıgı dıyen olmadı :gulkiz:yanagında parmak ızlerımı saydı tokadımı yıyen:gulkiz: ovunmek gıbı olmasın agırdır elım :kac:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.