PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ondört (14) şubat

KaRDeLeN
04-02-09, 22:13
şubat ayına girildiği anda bütün haberlerin, magazincilerin, programların, mağaza ve bir çok yerin delirmişcesine alınabilecek hediyelere dair yayınlar yapması, özel indirim sloganı uygulaması durumudur.
sevgililer gününde amaç kişilerin beynine girip illa ki bir hediye alınacak durumu yaratmaktır.
Bana göre öyle çok da şahşahalı bir anlamı olmayan yegane gündür.
Bu gibi günlere itibar ederek sevgiyi belli etmek ya da hediyeler almak gibi saçma bir gün daha olamaz.
İstediğin zaman içinden geldiği gibi bir hediye almak dururken sırf o gün için ne alsam derdine düşmek gibi garip bir durum daha yoktur.
bu sene de öyle ilginçtir ki cumartesi gününe denk gelen bir gündür.
dışarıda mutlu mesut çiftler görmenin en bol olduğu zaman bu olsa gerek.
sevgilisi olmayanların ahh bi sevgilim olsa da hediyeler alabilsem diye iç çektiği güncük.
sen neymişsin be ondört şubat...

- sevgiliye hediye almak için seçilen yegane gün.
- günlerce kız / erkek arkadaşa en güzel hediyeyi aramak.
- hediyenin ne önemi var sen yeter ki benimle ol.

bkz : kriz var.

El_Lobo
04-02-09, 22:17
13 Şubat'tan sonra, 15 Şubat'tan önce gelen gün...

KaRDeLeN
04-02-09, 22:32
mesela bunun gibi insanları hediye almaya zorlayan bir gün. :D

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

işte bu tür durumda hediye almama hakkını kullanmak çok zor :D :D

deckboy
04-02-09, 22:34
benım için hiç bişe ifade edmıyor

Ali Munzur
04-02-09, 22:34
ifadesiz, anlamsız, gereksiz, içi boş, vıcık vıcık bir -önemli- gün... sevgi gösterilerinin abidik gubidik hediyelerle daha da sarmaş dolaş olacağına inanılan batıl bir itikatın yaşatıldığı gün...

bknz:belirli gün ve haftalar( ayrca yerli MALI haftası)
bknz: para tuzağı...

psycho
05-02-09, 12:03
bugünü sallamayan bunları da sallamadı

(bkz: doğum günü)
(bkz: evlilik yıldönümü)
(bkz: yılbaşı)
(bkz: bayram)
(bkz: tanışılan ilk günün yıldönümü)

VforVendetta
05-02-09, 12:07
Kör olası kapitalizm'in doğurduğu diğer günler için;
bkz.Noel
bkz.Anneler Günü
bkz.Babalar Günü

şirin
05-02-09, 12:41
kökleri hristiyanlıktan gelen ve kapitalizmin dayatması ile bayram havsından ziyade, alışveriş ve hediye çılgınlığına dönüşen günü kutlamadığı ya da daha doğru bir ifade ile hediye almadığı için, sevgilisi tarafından terk edilecekse, asıl sen niçin "izmir'in kurtuluşunu" kutlamıyorsun? ben seni terk ediyorum! aha sana terk!" dedirten durum.
zaten daha önceleri sevgiliniz olmadan bir çok sevgililer günü geçirdiyseniz bunun da pek bi önemi olmayacaktır. :)

Sükût-u Hayâl
05-02-09, 12:57
Sevgilim olmadığına sevindiğim bir gün :D

NESİL
05-02-09, 13:01
sevgilim olmasına rağmen benım ıcın anlamı olmayan bır gun :) çünkü bana sevgilimi bu tarih getirmedi kiiii :) sevgilime askım sadece bugun var olmadı kı :) o yuzden anlamsız ve hedıye tuzagıyla kıskaça alınan bır gun :)

yusuf_misali
05-02-09, 13:15
Aziz Valentino'nun ölüm günü