PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook.

VforVendetta
03-02-09, 17:01
Bir çok eski arkadaşın birbirlerini bulmak ümidiyle,kimilerininse manita bulmak ümidiyle kayıt olduğu bir miktar hissesini Microsoft'a satmış bir site.

Kişisel bilgileri microsofta sattığını düşündüğüm için ve gereksiz gördüğüm için üye olmaktan kaçındığım site.

(Ne olacak benim veya sizin kişisel bilgilerinizden değil mi? Ne yalandan yere artistlik yapıyorsun diyenlerde olabilir.Ama bana saklayacağız dedikleri bilgileri satıyorlar gibime geliyor.Bu sahtekarlık ve ikiyüzlülük mide bulandırıcı değil mi? İnsanlara saklayacağız deyip para için özelini satmak?)

Le mans
03-02-09, 17:06
üyeliğimi sildireceğim site...

Ali Munzur
03-02-09, 17:08
ilk başlarda üye olmanın popüler olduğu şimdi ise kendisine muhalif olmanın popüler olduğu zamanenin sanal allamesi...

KaRDeLeN
03-02-09, 17:08
yıllardır hiç bir şekilde bulamadığın, haberini dahi almadağın arkadaşlarını ansızın o sitede bulmak
ve o bulduğun arkadaşlarınla eski günleri yad etmek çok hoş bir durum.
facebook denen sitenin bana en güzel hediyesidir en değer verdiğim arkadaşlarımı bulmak.
bunun yanı sıra gereksiz gelen mailler tam bir can sıkıntısı.
hele o çete savaşları denen oyunun mailleri gına getiren bir durum ki faceden gelen bütün mailleri iptal ettirebilen türden.

Sükût-u Hayâl
03-02-09, 17:28
Kişisel bilgilerini istersen girmeyebildiğin doğal olarak da kimin neyi sattığının "senin" için bir öneminin kalmadığı bununla beraber zamanında sıkı-fıkı olduğun fakat çeşitli sebeplerden dolayı iletişimin koptuğu arkadaşlarını bulup hasret giderdiğin bir site.

Ayarlarından senin istemediğin bir mailin,davetin veya herhangi bir saçmalığın gelmesini engelleyebildiğin bir site.

Yaşadığım güzel bir anımı yazmadan geçemeyeceğim:)
Ortaokul'da samimi olduğum bir arkadaşımla liseye geçiş döneminde irtibatımızı mecburi olarak koparmak zorunda kaldık(O zamanlar cep telefonu denen aletin ismini bile duymuyorduk haliyle).Araya depremler de girdikten sonra ilk olarak facebook'ta karşılaştık.
Bana ilk dediği " Selim ben seni depremde öldü diye duymuştum,şimdi gördüğüme çok sevindim ve şaşırdım kardeşim" oldu. O anki ruh halimi anlatmam çok zor:)