Orijinalini görmek için tıklayınız : Masal
Erzurumlu Gülsen :cee:
Bana nasıl kar yagdıgını ögreten insan :D (görmüs kadar olmustum o kadar yani :D)
Masallah diyelim 2 ünv. birden okuyor :muju:
Sevdigim , iyi , sıcakkanlı bir arkadasım:melek:
VforVendetta
30-01-09, 09:58
♦ Gördüğüm kadarıyla iyi biri.
♦ Forum arkadaş listemin 4.sü forum kız arkadaş listemin 2.si :)
♦ Daha tam tanıştığımız söylenemez ama tanışmayı umduğum bir kişi.
♦ (bkz. Böyle iyi bırak kıpraştırma)
masal;
küçükken sadece zengin çocukalarına dadıları tarfından uyumadan önce anlatıldığına inandığım bir kavram :))
"azimli sıçan betonu deler" atasözünü uygulayan bir arkadaş...
samimi ve iyi bir insan...
VforVendetta
30-01-09, 10:36
Ölü senin de bütün benzetmelerin yanlış çıkıyor azimli sıçan taşı deler abicim betonu değil :)
mersindelikanlısı
30-01-09, 10:41
O da çok iyi biri
masalın çok iyiliğini gördüm
en yardımsever
en arkadas canlısı
en dost olmayı bildiklerimden biride MasaL
Ölü senin de bütün benzetmelerin yanlış çıkıyor azimli sıçan taşı deler abicim betonu değil :)
sürekli kullanılan şekliyle yazıyorum :))
sırf bu deyim ve atasözleri yüzünden 12 tane türkçe sorusunu yanlış yaptım:S:S
teşekkür ederim hepinize:gulver:
zeynep tatlı sen gel buraya bak şimdide kar yağıyo hem kendin görürsün hem ben seni gezdiririm:muju: ayrı o iki üniversiteyi okumaya çalışıyom canım biri biterde biri bitermi hiç bilemiyecem:hıh::kopar:
(bkz. Böyle iyi bırak kıpraştırma)
bunu anlayamadım:)ayrıca sizin listenizde olmak bir ayrıcalık teşekkürler :kopar: hemde 2.sırada:)
ölü ben o cümleyi ilk enişdemden duymuşdum ve kopmuşdum:kopar: bundan sonra hayat felsefem bu demişdim ama bizim burdada ona azimle "sıçan asfaltı deler deniyor":kopar:
VforVendetta
30-01-09, 10:57
Deyimin doğrusu için bkz. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
çok sevdiğim şeker insanlardan biride o:)
çok içten ve anlayışlı
seviyorum seni cnmm:muju:
:melek:
iyi kalplı içten sevecen birisi :muju:
Aşkın ne olduğunu bilmeyen ve her geçen yıl aşkın nasıl birşey olduğunu çok merak ederek yaşamını sürdürmeye devam edecek...
Ali Munzur
30-01-09, 20:37
güzel insan...( çaktırmayın muhabbetimiz hiç olmadı) :D
fazLa tanimamiS oLmama ragmen nerde naSiL DaVRanmaSini BiLen kiSiLiGi oTurmuS :)
GeneLde deRs caLismak ZorunDa oLup CaLiSamayan:)
koRkuyoRum BiR gun kLvaye baSinda uyuyp kaLiCak sabah yuzunDe aLfaBe iLe kaLkiCak Die:D
SiCak kanLi
SimDiLik Bu KaDaR taniDikCa yazarim:)
O benim wazgeçilmezim, en sewdiğim arkadaşım. Bana şekerim şekerim diyen we ençokta o na yakışan en sewdiklerimden. en çalışkan bebelerinden, en forum oyunlarında görmekten keyif duyduğum canımcım.
:kiss:
bana bir masal anlat baba,içinde bütün oyunlarım,kurtla kuzu olsun,şekerle bal :)
VforVendetta
30-01-09, 23:36
Genelde bir varmış bir yokmuşla(çocuğu bir şekilde uyarmaktır bu bak tam emin değiliz olabilir de olmayabilir de gibi..) başlayan içinde olur olmaz her türlü aksiyon barındıran(kurdun kırmızı başlıklı kızın nenesini yemesi...bkz.boşan da semerini ye.ayrıca bkz. kırmızı başlıklı kız gelmezse kadın ölür. masal bu olur mu olur.) yer yer dandik yer yer otantik yer yer bombastic yazın türü.(bkz. yalan dolan Allah canımı alsın ki.bkz kırmızı başlıklı kıza el basayım ki yalan.bi o kaldı el basmadık.)
İşbu tanımın bizim masalla hiçbir alakası yoktur.iyi kızdır bizim masal.efendi kızdır yapmaz öyle şeyler amcası...
güzel insan...( çaktırmayın muhabbetimiz hiç olmadı) :D
hehe:kopar: sağol yinede umarım yanılmazsın:gulkiz:
fazLa tanimamiS oLmama ragmen nerde naSiL DaVRanmaSini BiLen kiSiLiGi oTurmuS :)
GeneLde deRs caLismak ZorunDa oLup CaLiSamayan:)
koRkuyoRum BiR gun kLvaye baSinda uyuyp kaLiCak sabah yuzunDe aLfaBe iLe kaLkiCak Die:D
SiCak kanLi
SimDiLik Bu KaDaR taniDikCa yazarim:)
sağol canım aynen şimdi yaptığım gibi ders çalışacakdım sinirimden burdayım :agla::kopar: yok uyumam inş:kopar:
O benim wazgeçilmezim, en sewdiğim arkadaşım. Bana şekerim şekerim diyen we ençokta o na yakışan en sewdiklerimden. en çalışkan bebelerinden, en forum oyunlarında görmekten keyif duyduğum canımcım.
:kiss:
saol şekerim:muju:
Aşkın ne olduğunu bilmeyen ve her geçen yıl aşkın nasıl birşey olduğunu çok merak ederek yaşamını sürdürmeye devam edecek...
ya tamamda ne biliyosun aşkın nasıl birşey olduğunu merak ederek yaşayacağımı etmiyom kardeşim allah allah...zorla aşık olacam sankim olmuyom:hıh: duygusuzum:hıh::kopar:
Genelde bir varmış bir yokmuşla(çocuğu bir şekilde uyarmaktır bu bak tam emin değiliz olabilir de olmayabilir de gibi..) başlayan içinde olur olmaz her türlü aksiyon barındıran(kurdun kırmızı başlıklı kızın nenesini yemesi...bkz.boşan da semerini ye.ayrıca bkz. kırmızı başlıklı kız gelmezse kadın ölür. masal bu olur mu olur.) yer yer dandik yer yer otantik yer yer bombastic yazın türü.(bkz. yalan dolan Allah canımı alsın ki.bkz kırmızı başlıklı kıza el basayım ki yalan.bi o kaldı el basmadık.)
İşbu tanımın bizim masalla hiçbir alakası yoktur.iyi kızdır bizim masal.efendi kızdır yapmaz öyle şeyler amcası...
:kopar:teşekkür ederim ya o masalın tanımıda bittim ya:kopar: sibnirden köpürdüğüm anda güldürdün beni ya sağol:kopar::gulkiz:
dikkatli,sicak,arkadas canlisi , cok ii tatli biri :)
Her zaman sevmişimdir masalları...
bir fotoğrafta göremediğiniz tüm detayları en ince işlemeleri ve süslemeleriyle size sunan, ve hayatın tüm güzelliklerini size yaşayabileceğiniz en güzel şekliyle yaşatan sevgilinin;
bendenize yaşattığıdır "masal"
prensestir o.
masalın prensesi.
ve işte masal o dur ki
ansızın hayatının tam ortasına girmek, ve hiç gitmemektir.
masal : yaşanılabilmesi mucize olandır.
edit : bu mesajın sitedeki üye olan "masal" nickli kişiyle uzaktan yakından ve bilimum açılardan hiçbir alakası yoktur. hala var zannedenlerin başına koala sümüğü düşmesini yüce rabbimden niyaz ederim.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.