PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikalılar Karadenizde 2

Simsiyah
22-01-07, 09:45
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Yönetmen: Kartal Tibet
Oyuncular: Metin Akpınar, Peker Açıkalın, Kadir Çöpdemir, Kıvanç Tatlıtuğ, Levent Kazak, Müslüm Gürses

Senaryo: Kubilay QB Tuncer
Görüntü Yönetmeni: Aytekin Çakmakçı
Müzik: Fuat Saka
Kurgu: Şölen Yertutan
Tür: Komedi
Süre: 93 Dk.
Yapım: 2006 - Türkiye
Dağıtımcı: Kenda Film

Gösterim tarihi: 26 Ocak 2007

Editörün Notu: Amerikalılar 26 Ocak’ta Karadeniz’e çıkıyor... Bu film aslında seri olarak düşünülen filmlerin ilki. Ama Karadenizlilerin espri anlayışına uygun olarak önce ikincisi çekildi.

Konu: Amerika’ılar bir yanlışlık sonucu akıllı bombalarından birini haznesinden çıkartır ve yörüngesini değiştirerek Karadeniz’in şirin köylerinden olan Yukarısulakça’da yaşayan ‘Deli Muhittin’in kulübesine düşürür, ancak bomba patlamaz.

Amerikalı ajanlar, turist kılığıyla köyü ziyaret ederler. Ama bu ziyaret, köyün düzenbazı Ercüment’i rahatsız eder. Tüm köy halkını Muhtar Salih’in kızı Çiçek’i almak için sözde Amerikalılarla ortak olarak girdiği postal fabrikasının üretimine yönlendiren Ercüment, Amerikalıları köyde görünce ne yapacağını bilemez. İşte tam bu sırada Çiçek’in eski nişanlısı Muzaffer de askerden çıkagelir ve işler iyice karışır.

enversalih
23-03-07, 01:23
teşekkür

onur194
21-04-07, 20:00
ya arkadaşlar bu filmin 1 si var mı? bilen gören var mı?

cataFALque
13-06-07, 18:07
öğrendiğime göre sadece geyik için 2. olduğunu söylemişler..vizyondan kalkalı çok olsa bile iğrenç bir film olduğunu söyler, izlememenizi öneririm:D

eddi910
12-07-07, 15:47
bende dün izledim cok güzel bir film

By_MotoBike
12-07-07, 15:53
bencede güzel bi film bende ilk çıktığı zamanlandı galiba izledim güzel film

buket_17
12-07-07, 19:32
hmm.. aklimda buLunsun... izlerim

MuCo
12-07-07, 19:35
Fena film değil ben de Gana'da izledim 2 ay falan oldu :D