Orijinalini görmek için tıklayınız : Haylaz Abi ACİL Yardım
mersindelikanlısı
27-01-09, 18:04
Haylaz abi Neden Tüm Kızlarr Anlaşılmıyor Neden Bişey Desen Yanlış Anlıyorlar Neden Bu Kelimeyi Duyunca(Aşk)Direk Kaçıveriolarr Off Yalnızlıktan Sıkıldım Ne Yapmam Lzm :(:(:(:s::s::s::s::s::dede::dede::s20::s20::s20::s 20:
Tüm kızlar demesek hepside anlaşılmıcak özellikte degildir yada sen anlamak istemiyorsun yada anlayamıyorsun :)
AŞK güven isteyen bir duygu bunu her karşılaştıgın kişiyle yaşayamazsın:)
sen bir kızdan hoşlanabilirsin fakat kızın aradıgı özzellik sende yoktur ofarklı bir düşüncededir sen se farklı biraz sabır gerekiyor bu durumlarda bence :)
ALLAH gönlüne göre versin kardeşim:)
mersindelikanlısı
27-01-09, 19:44
öncelikle saol ablacım ama işte olmoyor bu Dünyada Dengine göre birini bulmak Çok zor be Abla:oke::agla::agla::agla:özellikle yalnızlık canımı sıkıyor:agla::agla::agla:
mersinli yine kime asıldın len?
mersindelikanlısı
27-01-09, 19:47
ne alaka abi tabiikide Hiçkimseye:oke:
hee iyi.yine aşk meşk mevzularına girince:)bi daha bağlarsan şiire ayvayı yeriz kesin ölümler olur forumda.mesleğe cinayetle başlamak hayra alamet değildir:D
:kopar::kopar: hey allam bu çocuk beni öldürecek
mersinli melih abin çok asıldığı için kızlara herkesi kendi gibi sanıyor :D
mersinlicim cnm zamanla olur bunlar bekle sabret sen eminim kı snn qibi biri mutlaka çıkacaktır...
mersindelikanlısı
27-01-09, 19:51
mersinlicim cnm zamanla olur bunlar bekle sabret sen eminim kı snn qibi biri mutlaka çıkacaktır...
inş. faakt napmam lzmm önemli olan o:oke:
Ali Munzur
27-01-09, 19:52
mersinli şiirden anlayan bir kız arıyosan çok zor senin şiirleri anlayacak bir kız arıyosan o daha da zor seni anlıyorum ben...:oke:
Senin reçeteni yazıyorum... iyi oku iyi belle bunları :)
1- ilk önce şiir yazmayı bırakacaksın.
2- facebook taki nickini değiştereceksin, ne playboyu :D
3- senle her konuşan kızı (samimi olarak), sana aşık sanmıyacaksın.
4- bırak bir kız sana aşık olsun, sen beklemede kal, elbet birisi çıkacak karşına. bir şeyi çok istersen olmaz diye düşünürüm ben, bende böyle oluyorda :D akışına bırak olayları sende :D
sen bişi yapmana gerek yok aşk seni bulur ....
mesala kızlara tklifte bulunuyor sun ne tür bir tepki alıyorsun bizimle paylaşır mısın :) mümkünse
mersinli yapacağın şu koçum,başka da bi yol gözükmüyo zaten.
gözüne kestirdiğin bi kızla tanışacaksın,rol yap biraz fazla abartmadan,havadan sudan konuşun,hobilerinizden bahsedin konu edebiyata gelirse sakın şiir falan okuma,okuyacaksan da senin şiirlerden biri olmasın:Dböyle birkaç randevudan sonra güven kazanman gerekli,sonra eve davet edeceksin kola gazoz ne içersin? diye soracaksın sonra daya ilacı gitsin.ertesi sabah o yatakta oturmuş ağlıyor sen de onu "nnüzülme yavrum istiiciim seni babandan" diye teselli ediyor olacaksın.sonra da istersin kızı babasından evlenirsiniz.:D
morkelebek
27-01-09, 19:56
Haylaz abi Neden Tüm Kızlarr Anlaşılmıyor Neden Bişey Desen Yanlış Anlıyorlar Neden Bu Kelimeyi Duyunca(Aşk)Direk Kaçıveriolarr Off Yalnızlıktan Sıkıldım Ne Yapmam Lzm :(:(:(:s::s::s::s::s::dede::dede::s20::s20::s20::s 20:
bunlar dert edilcek şeylermi be ablacım sağlın yerinde ailen yanında üstelik yaşın daha kaçki yalnızım diyosun :)
zamanı gelince seni seven biri mutlaka olcaktır hem aşık olmak okadar özenilcek bişey değil şimdiden dertsiz başına dert alma bence :)
mersindelikanlısı
27-01-09, 19:57
ilk teklifim(ismini bende saklı)önce bunalımdan çıktım abla sonra hrhlde 1 aya kdr konuşulmadı yha kısaca reddedildimm ama kız haklıydı şimdi ona hak veriorum ne kadar olduğu konusunda
mersindelikanlısı
27-01-09, 19:59
mersinli yapacağın şu koçum,başka da bi yol gözükmüyo zaten.
gözüne kestirdiğin bi kızla tanışacaksın,rol yap biraz fazla abartmadan,havadan sudan konuşun,hobilerinizden bahsedin konu edebiyata gelirse sakın şiir falan okuma,okuyacaksan da senin şiirlerden biri olmasın:Dböyle birkaç randevudan sonra güven kazanman gerekli,sonra eve davet edeceksin kola gazoz ne içersin? diye soracaksın sonra daya ilacı gitsin.ertesi sabah o yatakta oturmuş ağlıyor sen de onu "nnüzülme yavrum istiiciim seni babandan" diye teselli ediyor olacaksın.sonra da istersin kızı babasından evlenirsiniz.:D
Kelebek abi benim nuri alçoya benzer ne tyarafım var ALLAH aşkına:D:D:D
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:00
4- bırak bir kız sana aşık olsun, sen beklemede kal, elbet birisi çıkacak karşına. bir şeyi çok istersen olmaz diye düşünürüm ben, bende böyle oluyorda :D akışına bırak olayları sende :D
Haylaz abi ne zaman yhaa herşeyi denedik bişey olmadı yalnızlık beni boğmaya başladı artık:oke:
potansiyelin var olm:)sendeki cevheri görüyorum ben:D sen de içindeki playboyu biliyosun;)
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:01
bunlar dert edilcek şeylermi be ablacım sağlın yerinde ailen yanında üstelik yaşın daha kaçki yalnızım diyosun :)
zamanı gelince seni seven biri mutlaka olcaktır hem aşık olmak okadar özenilcek bişey değil şimdiden dertsiz başına dert alma bence :)
yaşım 19 inş.o derdi çekmeye razıyım be abla:oke:
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:04
potansiyelin var olm:)sendeki cevheri görüyorum ben:D sen de içindeki playboyu biliyosun;)
iyide abi vallahi Haylaza dicem nickim deiştir romantikdelikanlı yap anamm bu ne yhaa nuri alço ile ortalığı karıştırma abi:D:D:D:oke:
VforVendetta
27-01-09, 20:07
Bende diyorum bu içli şiirleri neden yazıyor vay hayırsız vayyyy.Ben de diyorum bu içimizi dağlayan şiirler ne böyle!Hacı ilk iş abdest alıp iki rekat namaz kılıyorsun.Ondan sonra üç kulhuvella bi elham senin iş tamam.kız anında kapıda.zilzurna aşık.
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:08
Bende diyorum bu içli şiirleri neden yazıyor vay hayırsız vayyyy.Ben de diyorum bu içimizi dağlayan şiirler ne böyle!Hacı ilk iş abdest alıp iki rekat namaz kılıyorsun.Ondan sonra üç kulhuvella bi elham senin iş tamam.kız anında kapıda.zilzurna aşık.
ne dion abi ben bişey anlamadım:oke::D:D:D:D:D:D:D:D
ablacım sen bence kelebek abinin peşini bırakma :D nede olsa o artık
bu konuda uzman birisi kimse eline su dökemez diyorum :kopar:
bunlar işin cilvesi :) bence fazla üstüne gitme bir kızın bunaltma
bişeyi 1 defa söyle anlar kimse aptal değil nihayetinde
çok fazla cümle kurma hiç haz etmem bence hiç bir kızda çok konuşan erkeği sevmez
yerli yerinde espiriler yap böö dedirtecek cinsten olmasın :D
hakaret asla etme şakada olsa aptal,rağsız vs gibi çok basit cümleler sarf etme
kız olsun erkek olsun kimseye yakışmıyor.
Çiçek filan alma sakınn ilk tanıştığın kıza çiçek alınmaz kız senden etkilenmeye başlasın hoşlansın öyle al.Çünkü benim böyle yapan erkeklerin o çiçekleri kafasında paralayasım geliyor:D
ve son olarak başkası olma kendin ol :) doğal davranmak her zmn iyidir
üfürükçülüğe başlamış vendetta hoca:Dbi okiyim kısmetin açılsın diyo:D
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:12
ablacım sen bence kelebek abinin peşini bırakma :D nede olsa o artık
bu konuda uzman birisi kimse eline su dökemez diyorum :kopar:
bunlar işin cilvesi :) bence fazla üstüne gitme bir kızın bunaltma
bişeyi 1 defa söyle anlar kimse aptal değil nihayetinde
çok fazla cümle kurma hiç haz etmem bence hiç bir kızda çok konuşan erkeği sevmez
yerli yerinde espiriler yap böö dedirtecek cinsten olmasın :D
hakaret asla etme şakada olsa aptal,rağsız vs gibi çok basit cümleler sarf etme
kız olsun erkek olsun kimseye yakışmıyor.
Çiçek filan alma sakınn ilk tanıştığın kıza çiçek alınmaz kız senden etkilenmeye başlasın hoşlansın öyle al.Çünkü benim böyle yapan erkeklerin o çiçekleri kafasında paralayasım geliyor:D
ve son olarak başkası olma kendin ol :) doğal davranmak her zmn iyidir
bu arada teşeekkür ederim yardımlarınıss için şu an dostlarımı görüyorum bana yardım eden:oke:saol ablaa ama demek istediğim şu karşındaki insanın dielim kendine nsl aşık oldunu anlarsın(anlatabildiysem ne mutlu bana):oke:
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:13
üfürükçülüğe başlamış vendetta hoca:Dbi okiyim kısmetin açılsın diyo:D
yok abi konu üfürükçüyle olsaydı şimdi ben tüm sınavlarımı kazanmışdım:D:D:D
üfürükçülere fazla inanmam k.bakma:oke:
VforVendetta
27-01-09, 20:15
falcı olsa kucağına atlarsınız.üfürükçü olunca inanmam.ulan adamlar hiç değilse gelecek hakkında sallamıyor.neyse konuyu dağıtmayalım.zaten özünde dağınık bir konu.
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:33
falcı olsa kucağına atlarsınız.üfürükçü olunca inanmam.ulan adamlar hiç değilse gelecek hakkında sallamıyor.neyse konuyu dağıtmayalım.zaten özünde dağınık bir konu.
Haklısın Konu Çok Dağınık
mersindelikanlısı
27-01-09, 20:47
mesala kızlara tklifte bulunuyor sun ne tür bir tepki alıyorsun bizimle paylaşır mısın :) mümkünse
abla paylaştım fakat yardımınızı beklemekteim:oke::):):)
arkadaşılarının arkadaşlarıyla tanış yeni ortama gir mutlaka biri çıkar emin ol
kafana takma bu dunyada elbetde herkese uygun kısıler vardır merak etme sen
aşık olmak güzeldirde doğru kişiyi bulmak çok zor..
ama bence yanma derim bırak aşk seni bulsun bırak kızlar seni anlamay çalışsın onlar senn peşinde koşsun daha güzel değilmi?
zaten hayllerdeki gibi bir aşk göremiyorum
hepsinin sonu var bence hiç üzülmeye değmez..
ailen yanındaysa sevdiklerin yanındaysa tıkırında da bir hayatın varsa aşk en son arayacağın şey olsun..
artık insanlar sadece kendi menfaatleri için yaşar oldular.
karşımdakini kırmışım üzmüşüm die düşünen yok..
geç olsun güç olmasın bence
gereksiz bir arayışa girme..
haylazında sölediği gibi sana yakın davrananları hemen sana aşıklar sanma..
sonra tersi çıkınca vay ben yanlızımda vay ben aşksızımda die kıvranıyosun..
yok öyle birşey üzme kendini
ne demişler kaderde olanı yaşarsın
sende bekle bakalım nasibinde kimler var
Allah iyileiyle karşılaştırsın inş
ne diyeyim gönlüne göre olanı en kısa zamanda versinde
gör sende aşk neymiş
sonra vay ben istemiyorum ayrılıcam acı çekiyorum ne berbat bişemiş yardım edin die gelme:)
hadi ALLAH'a emanet
ne ii günümdeyim bugün ben yaw :D
aman ahmet yaaa ne aşkı git ALLAHINI seversen yaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
şirin herkeş konuşsun sen konuşma,felek vurmuş bi de sen vurdun şimdi de gelmiş öğüt veriyosun ayıp yaw ayıp:):D
kelebeğimcim canım :D
kanatlarını tek tek koparmak istiyorum şu an:kac::kac:
mersindelikanlısı
28-01-09, 10:16
aman ahmet yaaa ne aşkı git ALLAHINI seversen yaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
sana bişey demiorum çünkü seni tanıorum:oke:
mersindelikanlısı
28-01-09, 10:17
arkadaşılarının arkadaşlarıyla tanış yeni ortama gir mutlaka biri çıkar emin ol
kafana takma bu dunyada elbetde herkese uygun kısıler vardır merak etme sen
aşık olmak güzeldirde doğru kişiyi bulmak çok zor..
ama bence yanma derim bırak aşk seni bulsun bırak kızlar seni anlamay çalışsın onlar senn peşinde koşsun daha güzel değilmi?
zaten hayllerdeki gibi bir aşk göremiyorum
hepsinin sonu var bence hiç üzülmeye değmez..
ailen yanındaysa sevdiklerin yanındaysa tıkırında da bir hayatın varsa aşk en son arayacağın şey olsun..
artık insanlar sadece kendi menfaatleri için yaşar oldular.
karşımdakini kırmışım üzmüşüm die düşünen yok..
geç olsun güç olmasın bence
gereksiz bir arayışa girme..
haylazında sölediği gibi sana yakın davrananları hemen sana aşıklar sanma..
sonra tersi çıkınca vay ben yanlızımda vay ben aşksızımda die kıvranıyosun..
yok öyle birşey üzme kendini
ne demişler kaderde olanı yaşarsın
sende bekle bakalım nasibinde kimler var
Allah iyileiyle karşılaştırsın inş
ne diyeyim gönlüne göre olanı en kısa zamanda versinde
gör sende aşk neymiş
sonra vay ben istemiyorum ayrılıcam acı çekiyorum ne berbat bişemiş yardım edin die gelme:)
hadi ALLAH'a emanet
ne ii günümdeyim bugün ben yaw :D
şirin zaten şu an acı çekiorum ve içimde bi boşluk var zaten yalnızlıktan sıkıldım hemşeeri bee:oke:
VforVendetta
28-01-09, 10:26
Sen yalnızlığın ne olduğunu biliyor musun ki? Ben bildiğinden şüpheliyim.
mersindelikanlısı
28-01-09, 10:31
Sen yalnızlığın ne olduğunu biliyor musun ki? Ben bildiğinden şüpheliyim.
abi beni tanımadan yorum yapamazsınki sen daha beni tanımıosun o yüzden Hakkımda yorum yapmaya katılmıorum:oke:
çakma nuri, çapkın erkek, playboy, yağız delikanlı
:kopar:
ne ask meraklısı bir milletmisiz , gelen gecen askım yok diye konu acıyor :D
yalnız takıl Ahmet daha guccüksün :D
bu arada imzanda cuk oturmus , sevgilin olana kadar onu kullan :D
mersindelikanlısı
28-01-09, 10:44
:kopar:
ne ask meraklısı bir milletmisiz , gelen gecen askım yok diye konu acıyor :D
yalnız takıl Ahmet daha guccüksün :D
bu arada imzanda cuk oturmus , sevgilin olana kadar onu kullan :D
Hemşo öncelikle yardım etsen daha iyi olurdu:oke:Hemşo Büyüdük artık yalnızlıkta bi yere Kadar sıkıyor insanı:oke:
Sükût-u Hayâl
28-01-09, 11:17
Hemşo Büyüdük artık yalnızlıkta bi yere Kadar sıkıyor insanı
Senin aşk arama sebebin maddi mi,manevi mi Ahmet? Yani fiziken mi,ruhen mi? Nasıl anlatayım bilemiyorum ki:)
mersindelikanlısı
28-01-09, 11:22
Senin aşk arama sebebin maddi mi,manevi mi Ahmet? Yani fiziken mi,ruhen mi? Nasıl anlatayım bilemiyorum ki:)
maddi değill kesinlikle bn ciddi yani manevi olarak gerçek aşk peşindeyim:oke:yani yalnızllıktan sıkıldım:oke:kısaca
gönüller bir olsun mersinli,delikanlı adam kız kız diye bu kadar dert yanmaz.bi kere racona ters:Dbütün bunlar mematinin manken hatunla fingirdemesinden kaynaklanıyo,o zaman kadar karı kız lafı olmazdı forumda beh:D
mersindelikanlısı
28-01-09, 11:51
gönüller bir olsun mersinli,delikanlı adam kız kız diye bu kadar dert yanmaz.bi kere racona ters:Dbütün bunlar mematinin manken hatunla fingirdemesinden kaynaklanıyo,o zaman kadar karı kız lafı olmazdı forumda beh:D
Abi alemsin heeeeeee:D:D:D:DDelikanlı Adam sevdiği için Herşeyi Yapar o zamn nsl Racona Ters Oluyorr sorarım sana:D:D:D:oke:
sevdiği için yapar,sevdiği yok diye ağlamaz:)ayrıca sevdiği için donla sokak ortasında göbek at deseler kaç tane delikanlı bunu yapar?:D
mersindelikanlısı
28-01-09, 11:55
sevdiği için yapar,sevdiği yok diye ağlamaz:)ayrıca sevdiği için donla sokak ortasında göbek at deseler kaç tane delikanlı bunu yapar?:D
abi ağlamıorumki yha ayrıca örnek çok abartılı olmadımı sence:oke:
işine gelmedi demi:Dçakaaaal:D
mersindelikanlısı
28-01-09, 12:15
işine gelmedi demi:Dçakaaaal:D
abi anla artık yha karşında RECEP İVEDİK veya NURİ ALÇO durmuo Türk sinemsından örnek verirsek Bunların en iyisi DAMAT FERİT:D:D:D:D
Sükût-u Hayâl
28-01-09, 12:17
Bir de tarihte var Damat Ferit hatırlatayım :D
bunları kim yazdı ya,kim yaptı bu masum yavrucağa bunu :haha:
ben yaptım,pişman değilim,yine olsa yine yaparım:D
mersindelikanlısı
29-01-09, 08:37
ben yaptım,pişman değilim,yine olsa yine yaparım:D
Kelebek abi için fesat seninde yani:D:D:D:D
sana bişey demiorum çünkü seni tanıorum:oke:
neden tanıyorsun diye yorum yapamaz mısın :) yok bu hayat tek geçmez zaten umarım aradığını bulursun kardeşim:)
Bi Kere kzLara Şaaap Die yakLşmaa LaFa hmn qiRme ßirasCık duyqusaL DawRann aŞık oLduqunu beLLi et :D:D
mersindelikanlısı
10-02-09, 19:48
Bi Kere kzLara Şaaap Die yakLşmaa LaFa hmn qiRme ßirasCık duyqusaL DawRann aŞık oLduqunu beLLi et :D:D
ben sence şap gibimi yapışıorum arkadasdamı olmicazz yudumsu:D:D:Do zaman
duygusal olmak klay iş hatta şiir bölümündeki şiirlerimi görmüşsündür ama olmuyor şimdi bende zamanını bekliorum elbet bigün olur ama çabuk olsaa ii olur:oke:
Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. :) Aşkı Aramak Vardır Aşkı Arıyorum Diye Daldan Dala Atlamak Vardır..İkinci İle Hareket Edıyorsanız Gerçek Aşkı Bulmanız Biraz Zor Bence..
İlk Defa Birini Sevdiğimde Gerçek Aşk Bu Ömür Boyu Sürer Diye Düşünmüştüm..Şimdi İseee O günler Burnumdan GElıyor :/
Bence Aşkı Aramaya Devam Edın Ama Deneyerek Değil =) Buluncada Mücadele Etmeyi Bilin..Aşk Emek İster Çaba Bekler. Ve de Kızlar Bir Noktada SAbır Zorlar.. Hayır Deseler Bile O Hayır Aslında Evettir..Yanı Kızların Dilini İyi Kötü Biraz Bilmenizde Gerekir =)
Yani;
Geç Olsun Güç Olmasın Bence..
mersindelikanlısı
21-02-09, 13:10
Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir. :) Aşkı Aramak Vardır Aşkı Arıyorum Diye Daldan Dala Atlamak Vardır..İkinci İle Hareket Edıyorsanız Gerçek Aşkı Bulmanız Biraz Zor Bence..
İlk Defa Birini Sevdiğimde Gerçek Aşk Bu Ömür Boyu Sürer Diye Düşünmüştüm..Şimdi İseee O günler Burnumdan GElıyor :/
Bence Aşkı Aramaya Devam Edın Ama Deneyerek Değil =) Buluncada Mücadele Etmeyi Bilin..Aşk Emek İster Çaba Bekler. Ve de Kızlar Bir Noktada SAbır Zorlar.. Hayır Deseler Bile O Hayır Aslında Evettir..Yanı Kızların Dilini İyi Kötü Biraz Bilmenizde Gerekir =)
Yani;
Geç Olsun Güç Olmasın Bence..
:claps::claps::claps::claps:
ewT muhakkak zamanı qeLiCekTirr (=
ağla yüreğim
18-06-09, 17:51
bu tarz seyler kızların en büyük özelliğidir
insanı dahada o yöne iter.
kovalayan oluyorsun ama olsun :)
sabırlı olacaksın. kafana takmayacaksın
yani tersini yapacaksın.
mersindelikanlısı
24-06-09, 10:47
abiler ablalar halen yalnıızm 20 yaşıma bastım:D(eeeeeeeeee ben ne anldım bu işten:D)
öncelikle saol ablacım ama işte olmoyor bu Dünyada Dengine göre birini bulmak Çok zor be Abla:oke::agla::agla::agla:özellikle yalnızlık canımı sıkıyor:agla::agla::agla:
abi o ne söz ya biz ne işe yarıyoruz yalnızlık .. Allaha mahsustur
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:21
abi o ne söz ya biz ne işe yarıyoruz yalnızlık .. Allaha mahsustur
yok evliyya şimdi o zmn küçüktük biilorum biras damar olmuş ama:D
forumda geçirdiğim tüm günlerin anısı aslında bu konuda:D
bu forumda şair olarak anılıırız ama başımızdan çok şey geçti şimdi 20 yaşındayız biliorum ama yalnızlık ALLAHA MAHSUS fakat macera yaşamak kimseye nasip olmass:oke:
Senin reçeteni yazıyorum... iyi oku iyi belle bunları
2- facebook taki nickini değiştereceksin, ne playboyu
4- bırak bir kız sana aşık olsun, sen beklemede kal, elbet birisi çıkacak karşına. bir şeyi çok istersen olmaz diye düşünürüm ben, bende böyle oluyorda akışına bırak olayları sende
sen bu reçeteyi uyguladınmı mersinli?
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:43
sen bu reçeteyi uyguladınmı mersinli?
biçoğunu ama eksik yazmış emir işe yaramıyor:D
şiir yazmayı bıraktın mı mesela?
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:48
şiir yazmayı bıraktın mı mesela?
o doğamda var:D(onu asla deiştiremem:D)
o zaman işin zor be mersinli:D
mersindelikanlısı
24-06-09, 11:57
o zaman işin zor be mersinli:D
hiç öyle deme emir beğenen var ama:D:D
-çok fazla üstlerine düşme boğma onları bırak nefes alsınlar ;)
-son derece rahat ol sakin davran
-hiç bi zaman senden üstün olduklarını onların seni beğenmesi gerektiğini düşünme bu durum karşılıklıdır
-kıza kendini fark ettirebilmek için saçma sapan davranışlardan uzakdur
-olmadığın biri gibi görünmeye çalışma ve davranma
-ve son olarak bunun için çok fazla çaba harcama o zaten senin beklemediğin anda gelip seni bulur ;)
vala guzel cevapmış ne dıyım tebrkler :gulkiz:
hiç biri olmadıysa bide buna bak :kopar::kopar::kopar:
1a4xsQNJnuw
çok güldüm bu konuya ve yorumlara ya :D
mersinli bence en iyisi yaşın tutuyo ise evlilik programlarına katıl hem türkiyece ünlü olur hemde aşkı bulursun :D
mersindelikanlısı
05-07-09, 15:57
ben öyle şeylere inanmıorum filiz:D8bulup ayrılıyordır onlar kesin:D)çok güzel reytingler hesabı:D
bu konuyu daha forumhaylaza ilk girdiiğmde açmıştım en çok bu konu tuttu bea:D(ve daha bn halen sevgili bulmamadım:D)
hehe sabreden derviş muradına ermiş :D
*Kimbilirbelki*
05-07-09, 18:10
ben öyle şeylere inanmıorum filiz:D8bulup ayrılıyordır onlar kesin:D)çok güzel reytingler hesabı:D
bu konuyu daha forumhaylaza ilk girdiiğmde açmıştım en çok bu konu tuttu bea:D(ve daha bn halen sevgili bulmamadım:D)
:kopar::kopar::kopar:
öncelikle bekle sabret elbet hayatta karşına istediğin seni anlayan biri çıkar elbet bulursun ayrıca yanlız olduğunu düşünme ailen arkadaşların yokmu yanında onlarla vakit geçir allah gönlüne göre versin:):)
mersindelikanlısı
09-02-10, 15:21
öncelikle bekle sabret elbet hayatta karşına istediğin seni anlayan biri çıkar elbet bulursun ayrıca yanlız olduğunu düşünme ailen arkadaşların yokmu yanında onlarla vakit geçir allah gönlüne göre versin:):)
aile arkadaş ortamı beni sıkıyoe beren 26:)
ben o yüzden sadece kendi bulunduğum ortamı severim:)
ama bu yalnızlıkta sıkıyor harbiden:D
ShyzOpHrEniC
09-02-10, 21:45
Elanora Doğdun Elizaßeth Gidiceksin Lan üzülüom senin haline Ahmetim :gulll::gulll::kopar::kopar:
mersindelikanlısı
09-02-10, 21:51
Elanora Doğdun Elizaßeth Gidiceksin Lan üzülüom senin haline Ahmetim :gulll::gulll::kopar::kopar:
burdaki benim konuları kitlesek iyi olur aslında:D
bn himan doğdum romeo yaşıorum şizo:F:
aile arkadaş ortamı beni sıkıyoe beren 26:)
ben o yüzden sadece kendi bulunduğum ortamı severim:)
ama bu yalnızlıkta sıkıyor harbiden:D
sen yanlızlığınla mutlu olmaya çalış o zaman ne diğim ki sana:D:D
ŞiZoFreNiK AtAK !
12-02-10, 02:43
Harbi reçete :D ))
Haylaz abi ne zaman yhaa herşeyi denedik bişey olmadı yalnızlık beni boğmaya başladı artık:oke:
bu kafayla gidersen çok yalnız kalırsın, sabret biraz, denedim ama olmadı olmamalı :oke:
kızlara karşı sempatik ol ama aşkı arama başka işlere sar atını sev saatini sev yurdunu sev ve sabret haline de şükret seni sevmeselerde fikrini zikrini severler :D )
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.