PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadın Kadını Neden Kıskanır?

No_Noa
20-01-07, 22:09
Neden kadın kadını kıskanır?Neden hemcinslerimize karşı böyle bir duygu oluşur içlerinde kadınların ?Yorumlarınızı bekliyorum bayanlar?

halaluya
20-01-07, 22:26
ben erkekim benim yorumum bu amanin kocamı kapcak bu zilli :D gibi bi düşünce içinde olurlar:D

CinGeNe
20-01-07, 22:47
kendi cinsi olması yeterli bence...bazı bayanlar çok şeytan oluyo birazda bundan kaynaklı..

ebruli
21-01-07, 16:16
çingeneye katılıorum bazı kadınlar çok şeytan oluo
ama senacım bence kadın ne kadar kur yaparsa yapsın erkek elindekinin kıymetini bilmeli:)
bence kendimizi eşit görüoruz onun bizden büyük bişey yapmasını kaldıramıoruz hayır yani kıskanmaya ne gerek var çalış sende yap kıskanan kadınlara oldum olası sinir olurum:)
bugünde sinir olma günüm heralde:D

zuzush
21-01-07, 16:57
kadının yapamıcaa sey yok bırını gozune kestırdımı vay halıne baskasının kocasına bıle yan gosle bakar (bazıları)

KaRDeLeN
22-01-07, 17:20
genlerinde var kadınların birbirini kıskanmak...:gul:

Geniouss
22-01-07, 19:06
Kadın milleti değilmi hem kendi cinslerini hemde karşı cinslerini kıskanırlar :D :D

CinGeNe
22-01-07, 21:00
kadının yapamıcaa sey yok bırını gozune kestırdımı vay halıne baskasının kocasına bıle yan gosle bakar (bazıları)

bencede öle valla (bazıları tabi bunlar ama işte ya bise denk gelirse) :hiho: :hiho:

zuzush
23-01-07, 08:19
:hiho: :hiho:

Simsiyah
02-08-07, 12:29
Kadın kadının neyini kıskanırki yaf :D kıskançlık deilde ben daha çok sinirlenirim :D kıskanmam

CinGeNe
02-08-07, 13:24
Kadın kadının neyini kıskanırki yaf :D kıskançlık deilde ben daha çok sinirlenirim :D kıskanmam

sus kıs yalanççııı :D

öslem
02-08-07, 14:05
kadın kadını kıskanmazda kadın erkeğini başka kadınlardan kıskana bilir

MaI\IYaK
02-08-07, 14:33
yapılan yorumlara bakılırsa her halukarda kadın kadını kıskanıyor demek...

MaKfAlİcEtAğErİ
02-08-07, 20:09
kısmanmadıkları tek birşey gösterin olmayan bıyıklarımı kesecem vallah

zuzush
02-08-07, 20:22
kadın kıskanc bı varlıqtır

By_MotoBike
10-08-07, 22:10
kadınlar benim izlenimlerime göre kadınlar güzelliklerini kıskanıyolar ben nerde güzel bi kadın görsem onu parçalıycakmışcasına bakan başka bir kadın görüyorum :kopar: :kopar: :kopar: :kopar:

alicim
10-08-07, 22:29
Merhaba, ben bu konuda fikrimi yazmak istiyorum.
Kadin kadini niye kiskanir? Ben cok sacma buluyorum. Kadin kadini kiskanmasi hastalik bence. Hayal dünyasinda yasiyordur kendisinde bulamiyordur, baska bir kadinda veya arkadasinda gördügü güzelligi kiskanir. Sacma. Her güzelligi yaratmak kendi elinde. Tembel tembel oturmayip güzel seyler yapin mutlu olun. Hayal dünyasinda yasamasinlar. Hani derler ya, ne ekersen onu bicersin. Üretken ve yaratici olun. Kiskanmak yerine insanlari sevin ve halinize sükredin. Selam Isvicreden.

ZynP
13-08-07, 01:40
bi kadinin diger bi kadini kiskanmasi kendisinde bastirdigi noksanLiklardan iLeri geliyor bence..kendine özgüveni oLmayan..devamLi acabaLar icinde kaLan..benciL huyLardan iLeri geliyor..
büyük konusmiyayim ama bu tür kiskanclikLar yüzünden de iste kadinlarda gercekten seytanci bi huy ortaya cikiyor...
Zaten iLLa "en iyi ben olayim" diye bi yaris sanki söz konusu ki..cok sacma buLuyorum....

SultaN_
14-08-07, 02:20
zeynep'e katiliyorum ....

özgem
17-08-07, 14:27
kadın kadını kıskanmazda kadın erkeğini başka kadınlardan kıskana bilir

Aynen katılıyorum tıpkı ben gibi
Yani sevdiğini kıskanır bideee karşısındaki çok güzel biriyse...

zehracan
17-08-07, 14:28
zeynep öpüyorumm:)afferin kız:)

GöKYüZü
17-08-07, 14:41
Konu beni pek ilgilendirmiyor ama yinede yorum yazim dedim.Bence bir kadın başka bir kadını kendinden daha üstün gördüğü için kıskanabilir.Güzel olduğu için kıskanabilir.vs.vs.diye uzar gider bu.

böcük
17-08-07, 15:26
bence 1 bayan 1 bayanın erkeklerin gözünü döndürmesini kısakanır...
aslında buna çok şey ekleyebiliriz de hep aynı yere çıkar..güzellıkde olabilir...giyinişi fln filn..
zaten o kızalr bellı..:)

Kalpsiz Güzel
26-10-09, 21:51
asla kıskanmam..hata fıstık gibi güzel hoşd erm..güzel güzeldirr

günes
26-10-09, 21:57
kadınların yapısında kıskançlık vardır

miss california
27-10-09, 01:09
boğmamak şartıyla kıskançlık iyidir tabi.. bazen kız arkadaşlarımı onların diğer arkadaşlarından bilem kıskanırım:slk:

Adige_kızı
19-04-10, 19:49
kadınlar kadınların ne kadar şeytan oldunu bildiği için kıskanırlar tabi hemcinslerini :slk: özelliklede senin sevdiğine bakarsa vay o kadının haline :kopar: çok kıskancımdır :slk: yazık öyle bi durumda o kadına acırım işte başına gelceklerden habersizdir :kopar:

irem
19-04-10, 19:53
Bende zerre kadar kıskançlık yoktur ...Arkadaşlarımın güzel ve başarılı olması beni gururlandırır ...Sadece kendini birşey sanan tepeden bakan kadınlara asla tahammül edemiyorum ...Hele birde atıp tutmalara gelmişse olay çıldırırım ve ondan fazla atmaya başlarım ...

mersindelikanlısı
19-04-10, 20:03
abla ben senin sölediğin kadınlara değilde direk o dediğin şeyleri yapan kişilere çıldırırım:D
neyse kadın kıskanç olur ör:kayınvalide-gelin ilişkisi göze alırsak kayınvalide gelini hep aşağılıyor bunlardan en güzel örnek semra kaynanamızdır:D:F:
bir de kadın sevdiği kişiler için kıskanır işte size bi video:D
876968
çok fena ya ahh şu kızlar:D:kopar::kopar:

Gunusu
19-04-10, 20:13
aşkımdan başka kimseyi kıskanmam :melek:öyle (hemcinslerin )kıskananları da anlamam genelde kıskanılırım ama anlam bile veremiyorum :) sadece kalbinizi guzel tutun inanin o yuzunuze mutlaka yansir :melek: