Orijinalini görmek için tıklayınız : Biri size laf attığında ki düşünceleriniz nelerdir ?
Ne düşünüyorsunuz o anlarda kızlar :halter:
aklıma ilk gelen şey bunnarın bayan yakını hiç mi yok acaba diyorum...:mad:
Allah'ım sen bana güç ver, şunun ağzını, burnunu kırayım!
süpersin ya deseler sizin hoşunuza gitmezmi biranlık da olsa yemeyin yani bizi burda:D
aslanım kızlar laf attırmayın kendinize :halter:
o anda iki tane çakasım gelio :D bi kere yapıodum ama kuruldu elimden :@
aslanım kızlar laf attırmayın kendinize :halter:
Cesaret eden varsa atsinda görim :oke: :oke: :oke: :oke: :oke:
Allah'ım sen bana güç ver, şunun ağzını, burnunu kırayım! içimden ne geçiosa sölüyorum valla bazende öldüresim geliyo :D
+1 aynısını düşünüyorum
o anda iki tane çakasım gelio :D bi kere yapıodum ama kuruldu elimden :@
ya bazen insanı çileden çıkarıolar ses çıkarmiyim muhattap olmiyim diosun ama olmuyo ben çocugun birini arabaya yapıştırmıştım :D
aynen ablacım genelde muhattap olmaya çalışırım ama çok ağır laflar oldumu sesimi çıkarttığım olmuştum hemde öle böle dgl bayğı benzetmiştim bir sefer haketmişti yane:D
hiçbişi demiorum tınlamıorum bile sanki bana bişey diyen yokmuş gibi yoluma devam ediorum:D
yalnız kıslar size bişi söliim eğer size laf atan kişiye ağzının payını verirseniz o size daha çok laf atmaya devam edecektir:)
bence hiç tınlamayın en iisi o;)
Hiç dönüp arkama bile bakmam öle geçer giderim :) bikeresinde küçük dağlarıda o yaratmış die sölenmişti salağın teki
cok assalayıcı bakıorum ben sole bı suzuorum saten utanıo hemen bakıslarım malum :p
valla bana hayatımda bi kere laf atıldığı için pek bişibilemiyorum ama okonuda da şunu düşündüm manyak birine benziyo muhattap olma zehra bas git :)
cok assalayıcı bakıorum ben sole bı suzuorum saten utanıo hemen bakıslarım malum :p
bence sen ona dönünce korkuyo o:Dbakışlardan değil :Dannadın sen:D:D korkmamak elde deilki yaw.
yok çarparım da,vay arabaya yapıştırırım da,efendim bi keresinde tam dövüyomuş da,:Dbırakın lam bu ayakları:D ya size laf atmamışlar yada siz iyi atıyosunuz:D çocuk tutup size argo bişe sölerse yada gayri ahlaki bişe sölerse kızarsınız o tamam.ama iltifat niteliğinde gurur okşayıcı laf atınca öle döveceğinizi yada bozulacağını sanmıyorum.belki adettendir diye tersleyebilirsiniz ama yoluna döndüğünüzde aldığınız iltifatı düşünüp tebessüm ettiğinize eminim. çocuk yok karşınızda yemeyin beni:D adam gibi itiraf edin.sırıtıyo musunuz? sırıtmıyomusunuz? size kaç leşiniz olduunu sormadık:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.