PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk erkekleri TERLİ!

SimLa
20-01-09, 19:23
Türk erkekleri TERLİ!

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Türk erkekleri 'terli' Yunan erkekleri 'pis kokulu' Rus erkekleri de 'kıllı' çıktı.

50 ülkeden kadınların katılımıyla yapılan araştırmada ilginç sonuçlar çıktı.

İngiliz sosyalleşme sitesi "wayn.com" tarafından 50 ülkeden kadınların katılımıyla yapılan araştırmada, en iyi aşıkların İtalyan, en kötülerin Alman erkekleri olduğu sonucu alındı.

Web sitesinin araştırmasına katılan 10 bin seyahat sever kadının yanıtlarına göre, en iyi aşıklar olarak İtalyan erkekleri birinci sırayı alırken, bu ülkeyi Fransa, İrlanda, Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Danimarka, Yeni Zelanda, Brezilya ve Kanada'dan erkekler izledi.

Alman erkekleri "bencil, kötü giyim zevki ve garip mizah duygularına" sahip olmaları nedeniyle en kötü aşıklar sıralamasında birinci olurken, "çok hızlı" aşk yapmaları nedeniyle İsveçli erkekler ikinci sırada yer aldı.

"Çok kaba" olmaları nedeniyle Hollanda erkekleri 3., "çok baskın" olmaları yüzünden Amerikan erkekleri 4., "sulu göz" Gal erkekleri 5. ve "çok gürültücü" İskoç erkekleri de 6. sıraya oturdu. İngiliz erkekleri "tombul", Türk erkekleri "terli", Yunan erkekleri "pis kokulu" ve Rus erkekleri "göze batmayan ve kıllı" olarak tarif edildi.

Juliet
20-01-09, 19:57
en azından çok kaba ve kıllı değilmişler :)

feH2R
20-01-09, 20:10
terletiyolar bizleri (:

El_Lobo
20-01-09, 20:11
en azından çok kaba ve kıllı değilmişler :)

tabii ki de değiliz... (Enes hariç... kıllılık bakımından... yoksa kendileri çok centilmen ve kibardır... o konuşunca sanırsınız ki Zeki Müren konuşuyo... :D) doğallıktan yanayız... terleriz... ter kokarız... :D

deckboy
27-01-09, 23:43
ıtalyan erkeklerının nerdeyse yarısı ipne
ruslarda nası kıllı cıktı anlamadım onlarda aynı kadın gıbı tüğ biile yok
turk ekkeklerıde terlıde calısan adam terler halıyle

DarkS
28-01-09, 00:32
ya böle türk erkeği şöle türk erkeği böle derler. Türk erkekleriyle yatmak için yapmadıkları kalmaz:D:

VforVendetta
28-01-09, 08:39
ya böle türk erkeği şöle türk erkeği böle derler. Türk erkekleriyle yatmak için yapmadıkları kalmaz:D

Evet.İyi tespit.Ben şahsen bi tane Fransızla konuşuyordum kız arkadaşımı bir Türk erkeğiyle paylaşmak istiyorum dedi.Nası yani dedim.Abi onlar sevişcek ben izlicem dedi. (oha be ne diyorsun kardeşim diyene kadar bir de baktım çıplaam! ne ara soyundum bende bilmiyorum bilinçaltı işte :)) Bende hristiyanlıktan girdim müslümanlıktan çıktım,çocuğu hop oturttum hop kaldırdım(mecazi).Çocuk evet ben bir sapığım seni şaşırtmadım umarım dedi.Ben siz Avrupalıları tanıyorum dedim.Ondan sonra çocukla arkadaş olduk.Manitasında gözüm yok valla :)(bkz.iğrençte olsa ilişki ilişkidir)

Ali Munzur
28-01-09, 08:47
yav arkadaş araştırmanın kime ne faydası olmuş.

ayrıca vendetta seni gidi seni:D

Darkness
28-01-09, 10:41
Hem terliyim hem kıllıyım ne olcak
Terleyene değil terletene bak :)
Kıllılıkta Allah (c.c.) vergisi