Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm
slm herkese güzel paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle..
hoşgeldin aramısa no noa .. dileğinin gerçekleşmesi dileğiyle :D
Darkblue&blue
19-01-07, 23:04
hoşgeldin imge ii paylasımlar:))
hoşgeldin. iyi eğlenceler, mutlu yarınlar :D
teşekkürler ne kadar sıcak bir karşılama bilseydim daha önce üye olurdum arkadaşlar..Bu arada evet cihatın dedigi gibi imge ben..
hoşgeldin imge. cihatla tanışıklık nereden ?
hasgeldin no noa sen nerelerdeydin bugune kadar:danss:
hoşgeldin ii eğlenceler :D
Hoş geldin İmge.. İmge diye bir isim daha önce duymamıştım.. Biraz tuhaf geldi bana ama neyse!!! İyi eğlenceler...
KRONİK öğRENci
20-01-07, 11:45
ojjjjggeeeldinnnn
Dün akşamki toplantıdan sonra bende üye olmaya karar verdim.Gerçi eskidende (ruhsuz) nickiyle üyeydim ama bu sitenin adresinin değişmesi falan derken silinmişti.Yeniden sizlerleyim.Çiçekler evime gelsin please :):)
Hoş geldin Armağan, iyi vakit geçirmen dileğiyle....
hos geldin ama cicek yok walla armi ama uyelik aidatini odedinmi sen:uctum:
2 gün girmedim nete kimler gelmiş bee hoşgeldiniz cümleten..:D
Darkblue&blue
20-01-07, 18:38
hojjgeldin:))
Hakan dostum adım arman..Lütfen yanlış telafuz etmeyelim :) Asparuh ben aidatı şeymaya verdim.Siz ondan alırsınız artıkın..Tabi gidipte kendine yeni bir çizme almadıysa :):):)
merhabalar dostum ii vakit geçirrirsin inş..
Maniacdevil
21-01-07, 11:09
e alayınız hoşgelmişsiniz anca msj yazabiliom buraya:)
Dün akşamki toplantıdan sonra bende üye olmaya karar verdim.Gerçi eskidende (ruhsuz) nickiyle üyeydim ama bu sitenin adresinin değişmesi falan derken silinmişti.Yeniden sizlerleyim.Çiçekler evime gelsin please :):)
dostum hosgeldın yahuuuuu :oke: aıdat bendedı o aksam alısverıs yaptıkya terbıesız nıe soluosun :D
Özür dilerim dostum ağzımdan pırtladı işte..Kusura bakma artıkın.Ben sana bilare yeniden veririm istediğin kadar aidat :D::D
hoşgeldin diyeyim bari ayıp olmasın.;)..bu konuyu görmemişim :)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.