Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıskançlık Sevgiden Mi Doğar?Güvensizlikten Mi?
Yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar?Bence kesinlikle sevgiden olur seven insan kıskanır..
seven insan kıskanır tabi ama, aşırısı güvensizliktendir bence, tadında bırakmak gerekir kıskançlığı, ilişkiyi zedelemesine izin vermemeliyiz.
evet ilişkiyi zedeliyor bu kesin bunu yaşadım biliyorum aşırısı çok saçmalık ama kıskanmak ve kıskanılmak kadarda insanı hareketlendiren bişiy yok :)
kıskanclık cok sahiplenmekten dogar bir kişiye ne kadar bağlanırsan o kadar kıskanırsın (aşırısı hariç) karşındakini sıkmayacaksın tabi ben kıskanırım bence sevdiğimden:kiss:
gelir gelmes güsel bi konu açtın :D bence sevgiden doğar..
sevdiğinden kıskanır insan, aşırısıda güvensizlikten olur..
[QUOTE=usta44;48549]kıskanclık cok sahiplenmekten dogar bir kişiye ne kadar bağlanırsan o kadar kıskanırsın (aşırısı hariç) karşındakini sıkmayacaksın[QUOTE]
bencede aşırısı iyi olmuyo ama benim hoşuma gidiyo kıskanılmak :ponpon: tabi aşırısı olmadığı sürece :)
Bencede seven insan kıskanır tabiki ama Haylaz'ında dediği gibi aşırısı güvensizlikten kaynaklanır..Hiçbişeyi abartmamak gerekir..Abartırsanız kıskanacağınız kişiyide kaybedersiniz...
Güvensizlikten başka birşey değil....
sevgiden die düşünüorum...ben sevdiklerimi ve sadece sevgilimi kıskanırım..güvenmediiğim bi insanla zaten bi ilişki yaşamam artı kıskanmamda:D
Seven insan kıskanır ama aşırısı güvensizliktendir.. Zaten güvenmediğim insanla benimde işim olmaz....
Maniacdevil
20-01-07, 17:09
seven insan kıskanır tabi ama, aşırısı güvensizliktendir bence, tadında bırakmak gerekir kıskançlığı, ilişkiyi zedelemesine izin vermemeliyiz.
Seven insan kıskanır ama aşırısı güvensizliktendir.. Zaten güvenmediğim insanla benimde işim olmaz....
evet aynen öyle azı karar çoğu zarar misali
bence güvensizlikten doğar sen karşındaki kişiye güvenmessen gerçekten aşık değil sahip olma arzusundan öteye geçemez ilişkiniz.
kıskanclık sevgıden kaybetme korkusundandır bence....
kıskanclık sevgıden kaybetme korkusundandır bence....
bencede
tabi sevgiden,güvenmediğim insanla niye birlikte olayımki?zaten kıskanmamın tek sebebi vaktini sadece bana ayırsın istemem:kiss: :kiss: :kiss:
yaw allaasen kaçıncı bu konu ya,kıskanana da kıskandırana da bişe dicem şimdi:)
şimdi kıskançlık sahip olduğu birşeyi başkasının almasına yada kullanmasına izin vermemektir. tanım bu olunca ortaya şu çıkıyo "sahiplenmek" insan eşine yada yada manitasına severek sahipleniyo,ama işin özünde sahiplenme var ve kaybetme korkusu.güvensizlik bence başka birşey,yani o kıskançlık değil.
MaKfAlİcEtAğErİ
28-06-07, 20:24
güzel bie soru hep merak duyarım.bence güvenen insan da kıskanır.kıskanmayan biri bence sevmiyordur.birine biri bana sevgilin çok güzel dese dalarım.dalarım abiii kıskanırım
Seven insan kıskanır ama aşırısı güvensizliktir bencede .
tabiki de sevgidendir. insan sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez o yüzden kıskanır. bir ilişkide güven yoksa aşk da yoktur bence
SiYaHgİy3n4dAm_®
06-08-07, 13:22
kıskançlık kimse itiraf etmek istemesede güvensizlikden kaynaklanır...
eğer sevgine sonuna kadar guvenırsen;ondan şüphelenmezsen kıskanman için bir sebep kalmaz...
o yuzden ilişkiler güven üzerine kurulmalıdır --bence tabi...
By_MotoBike
09-08-07, 15:57
abi tamamen sevgiden olan bişey ben çoğu sevdiğim insanı kıskançlığımdan kısıtlarım :D:D
Kıskançlık son derece karşamşık bir duygudur... yeri geldiği zaman güvensizlikten yeri geldiği zaman sakınmaktan...
yaw allaasen kaçıncı bu konu ya,kıskanana da kıskandırana da bişe dicem şimdi:)
şimdi kıskançlık sahip olduğu birşeyi başkasının almasına yada kullanmasına izin vermemektir. tanım bu olunca ortaya şu çıkıyo "sahiplenmek" insan eşine yada yada manitasına severek sahipleniyo,ama işin özünde sahiplenme var ve kaybetme korkusu.güvensizlik bence başka birşey,yani o kıskançlık değil.
:claps:
dozunda kıskançlık sevgiden aşırı kıskançlık güvensizlikten kaynaklanır ki oda bir süre sonra ilişkiyi yıkar
Kıskanclıgın aşırısı boguyoooo ki nefes bıle alamıyorsun sevgidende olabilir aslan yawrusunu severek dıyerekden guvensizlikden de olrabılır kısaca her ikisindende olabılır
Fazlası güvensizlikten bence :)))
black_woman
30-10-07, 10:53
küçük kıskançlıklar sevgiden doğar bence..abartısı güvensizlikten..bide şey vardıır:" sana güveniyorum çevrendekilere güvenmiyorum" buna hiçbi zaman inanmadım işte :D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
05-11-07, 11:37
güvenizlikten doğar benceeee
küçük kıskançlıklar sevgiden doğar bence..abartısı güvensizlikten..bide şey vardıır:" sana güveniyorum çevrendekilere güvenmiyorum" buna hiçbi zaman inanmadım işte :D
Vallah cok güzel yazmisin ellerine saglik herzaman sana güveniyorum ama cevrendekilere güvenmiyom ya bu sözü her erkek söylemisdir :kopar:
Bende katılıyorum genele. Azı sevgi çoğu güvensinlikten. Kıskançlık olmasada olmaz ama. Eğer kıskanılmıyorsan karşındakinden şüphe etmelisin.
MaKfAlİcEtAğErİ
05-11-07, 12:56
tek kelime sevgi kardeşim
kişiden kişiye değişen bi olay sevende kıskanır... güvenmeyende kıskanır... ama kıskanmak güzeldir :D
siesta_laila
06-11-07, 10:14
seven kıskanır tabiki. ama bu saplantı olmamalı. saplantı olanlarda hem kendine güvensizlikten hemde karşındakine güvensizliğinden doğduğuna inanıyorum. :)
Saplantı olmadığı ve abartılmadığı sürece sevgiden doğar küçük kıskançlıklar :)
sewdiğin için kıskanırsın
Katılıyorum=)
Ama sadece katılabiliyorum:(
Kıskançlığın normali tatlıdır,insanın hoşuna gider;
ama boyut her geçen gün artıyorsa,kesinlikle güvensizliğe işarettir.
tabi ki de güvensizlikten güvenmiosa kıskanırr
sevgi ve güvensizlik %50 , %50
Kıskançlık bence doğamız gereği :D
Aşırısı iyi değil seviyosanız kıskanırsınır bu bir gerçek
Kıskançlığı tehlikeli boyutlarda yapan insanlar güven duymaz
aslında onlar kendilerine güvenmiyordur Çünkü bir insanın fikri neyse zikride odur derim ben demekki kendi yanlışa meğillidir bu konuda
catlaq_bebeq
14-12-07, 20:04
vallah insan sevgidende kiskanir, ama güvensizliktende... Tabi dozunu kaciramak lazim!!!
yaw,kıskançlık ve güvensizlik ayrı şeyler bence.sevdiğin birşeyi -insan olması şart değil- kıskanabilirsin.ama bir insana güvenmiyorsan bu zaten kıskançlık değil güvensizliktir.insan sevdiğini ya kıskanır ya kıskanmaz.bu o kişinin fikriyatıyla alakalıdır bence.
kıskançlık derken hangi boyutta bi şey ki bu???
''onla konuşma'' bunla bunu etme'' ''şuraya gitme'' denen tarzdaki kıskançlık ne sevgiden ne güvensizlikten doğar; onlar salaklıktan başka bi şeyden doğmaz...
ama sevdiğim kişinin bi başkasıyla fazla samimi olma durumunu istemem; sevgiden doğan bi kıskançlık olur bu...
kıskançlık derken hangi boyutta bi şey ki bu???
''onla konuşma'' bunla bunu etme'' ''şuraya gitme'' denen tarzdaki kıskançlık ne sevgiden ne güvensizlikten doğar; onlar salaklıktan başka bi şeyden doğmaz...
ama sevdiğim kişinin bi başkasıyla fazla samimi olma durumunu istemem sevgiden doğan bi kıskançlık olur...
katılıyorum sana sevdıgım ınsanı baska bırısıyle samımı gormek hos bı durum degıl aradakı sevgıyıde zedeler bı andan
dengesiz_rocker
31-03-08, 14:34
bence tamamen GUWESİZLİKten dogar qıqanclıq ayrıca ne geregı war hıc anlamadım bugunedeq
_ScHmArIq TaYfA_
31-03-08, 14:45
bence kıskançlk sahiplenme duygusndn çkar..şahsen bende öle oluo:melek::gulver:
seven insan kıskanır paylaşamaz..güvensizlik demiyelimde..ilgisizse bir taraf diger tarafta hep kıskanclık olur..ben cok kıskanctırım mesela..hastalık halinde..
saskın bakkal
02-06-08, 00:21
abınız kıskandıgınız olmus mudur hıc bır sey basardıgında veya kardesınızı ablanızı?
kopegınız bırısıne kendını oyle guzel sevdırttıgınde kıskandıgınız oldu mu?
pekı bunlar guvensızlıkten mı yoksa sevgıden mı?
diSheKartaL
02-06-08, 00:23
Sevgidendir.. Ben Normal Bir Arkadaşımı Yada Annemi Babamı Bile Kıskanan Biriyim. (=
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.