Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce en korkunç ölüm şekli hangisi?
En korkunç ölüm şekli sizce hangisi?
hastalıktan bence misal bi kanser hastası en az 1-2 ay acı çekiyor hastane hastane gezio rezillik içinde ölüo ama bunlarda en fazla (donrak hariç) 5dk ile yarım saat te gidion öbür tarafa :(
Maniacdevil
19-01-07, 20:28
bence yanarak arkadaşlar ufacık bir yeriniz yanıyor ve onun acısını aylarca çekiyorsunuz düşünsenize yanarak öldüğünüzü ne kdr acı vericidir zaten dinimizdeki en büyük günahlardan biri de canlı bir şeyi yakmaktır bu hayvan olsun bitki olsun ne olursa olsun canlı bir şeyi yakmak dinimizin büyük günahlarından biridir
ben bunu bilir bunu söylerim
en korkuncu ezilerek ölmek bence. bi böcek misali..
ama en güzeli de donarak olurdu herhalde
çok güzel bir uykuya dalıyorsun ve ölüyorsun..
KRONİK öğRENci
19-01-07, 20:49
ama en güzeli de donarak olurdu herhalde
çok güzel bir uykuya dalıyorsun ve ölüyorsun.
ne kadar pisikopatca bi düşünce yaaaaa
olm öleceksem donarak öleyim.tabi nasıl ölürüm orası da meçhul.bi kaç tahminim var ama neyse :F :D
Yanarak ölmek die düşünüyorum..çok kötü bişey yaw bugün elimi yaktım çok feci sancılar ve berbat şekilde acı çektim :(:agla:
Darkblue&blue
19-01-07, 21:17
hepsi birbirinden kötü :(( seçemedim
Allah kimseyi byle bir ölümle karşılastırmasın..
diğerlerinden donarak ölmeyi tercih ederim düşünmesi bile adamı kötü yapıyor :nargile:
bu şıkların hepsi çok kötü :( yanarak daha kötü bence
bencede yanarak ölmek :(
şıklar çok ürkütücü....seçemedim bi türlü yanarak desem zaten öbür tarafta yanıcaz...en iyisi donarak ölmek...
yanarak ölmek en kötüsü bence
Allah ölümünde hayırlısını versin inşallah
boğulmakta felaket bişey....
En kötüsü yanarak bence.. :agla:
valla ibrahim aleyhisselam da ateşe atıldı ama yanmadı.kişinin ölürken çekeceği azap ölüm şekline bağlı değil ki.en kötüsü imansız ölmektir bence.onun dışında günahın ne kadar az ise azabın da o kadar hafif olur.
illa irini seçmek gerekirse,yanarak ölmek daha ürkütücü geliyo.aslında öle ölen birini görmek bizi ürküten çünkü yanarak ölmedi hiçbirimiz.sadece gördük ve içlerinde en acısı o gibi geliyo....
en zor öLüm bogularak dinimize göre...ama ölüm bu..can veriyorsun..allah bilir ne cirpiniyor bedenin..
rabbim cümlemize hayirLi öLümler nasb etsin
hepsi birbirinden kötü :(( seçemedim
Allah kimseyi byle bir ölümle karşılastırmasın..
hepsi kötü ya bende secemedim..
Yanarak ölmek,en çok acı yanarak çekilir bence.
SiYaHgİy3n4dAm_®
14-08-07, 08:09
bence boğulmak ....
yapılan anketlerden de en kötü seçimin boğulmak olduğu saptanmış... ama yine de herkesin kendine göre düşüncesi ayrıdır... bende boğulmak dedim...
bencede yanarak ölmek en korkunç olanıdır herhalde:(
hepsi birbirinden kötü ama yanarak ölmek çok zor olsa gerek en ufak bi yanığın acısına bile dayanamıyoruz çünkü
yanarak tabıkıde..acı çeke çeke o acıyı bütün bedenınde hissede hisseede.Allah korusun.....
yanarak sanirim ama olmeden bilecem icin kolay bise olmasini tememni ederim hepimiz icin:D
Diger..dedim cunkun butun ölümler fecidir bence...
Ölüm ölümdür. ölüm yeni bi başlangıçtır.
•[уаŁиız мєŁєκ]•
10-09-07, 15:35
yanarak
En kötü ölüm Sevdiğinin gözleri önünde aniden ölmesidir. Çünkü onunla beraber sende ölürsün...
benim öldüğüm gibi:(
Yanarak ama boğulmaktan da çok korkuyorum
By_MotoBike
16-09-07, 23:42
ya aslında ölümün bütün çeşitleri bizler için ama en kötüsü bence yanarak ölmek Allah'ım herkese ölümün bile hayırlısını versin inş.
hepSi Korkunç sonuÇTA hepsiNDe Can Veriosun aYnı şey.....
LimonLu ChiLek <3
06-12-07, 17:58
yanarak taßykii :(
hiç böle bi deneyimim olmadı :S
hiç böle bi deneyimim olmadı :S
NE gibi Bi deneyimler atlattin NoeX :D:D boyle bir deneyimin olmamis :kopar::kopar:
black_woman
06-12-07, 18:19
yanarak ölmek istemezdim kesinlikle:(
yusuf_misali
06-12-07, 18:26
Rabbimden herşeyin hayırlısını istediğim gibide ölümünde hayırlısını isterim tabiki ölüm şeklinin kötü yada iyiliğiğni düşünmedim ama yatakta rahat nefes vermek harici diğerleri iyi bir ölüm şekli olmasa gerek
sonuçta öleceğiz.. farketmez.. her türlüsüne varım.. favorim yanarak :D
sonuçta öleceğiz.. farketmez.. her türlüsüne varım.. favorim yanarak :D
kene ısırmasından ölmek ise zoruma gider :D:D
acı cekerek ölmeyi hic istemem Allah ins. acı cekmeden ölmeyi nasip eder
amin canım amin
acı çekmeden ölümü hissetmeden ölmek isterim
karpuzla ölmek de çok korkunç ya...
karpuzla ölmek de çok korkunç ya...
karpuzla nasıl ölünür ya merak ettim
Diğer diyorum.
İmansız ölmek... En kötüsü bu bence :) Allah hepimizi korusun...
boğulmak en zor ölüm diye duymuştum allah korusun
Maalesefki Hepsi Kötü.
Allah bizi böle ölümlerden korusun...
Acısız ölümler yaşatsın :(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.