Orijinalini görmek için tıklayınız : En yakın arkadaşınız size?
En yakın arkadasınız sıze sızde onun en yakın arkadasına asıksınız dıelım napardınız? Hadi bakalım cevapları gorelım :)
ilk cvp benden ben bıraz bencılım kendımı dusunurum ama en yakın arkadasım olduu ıcın ona kardes gıbı oldumuzu anlatmaya calısırdım:utan:
valla kötü durum canım yaa napardım bilmiorum :S sanırım sessiz kalırdım..
Çok zor bir durum.. En yakın arkadaşıma durumu anlatır ve böyle bişi olamayacağını söylerdim.. Onun en yakın arkadaşıyla da böyle bir durum olmazdı zaten baştan kapatırdım konuyu...
bkz: binbir gece dizisi karakterleri arasındaki durum
Net bi şekilde kararımı söylerim aramızda arkadaşlıktan ileri bişiy olamaz derim ve bunu ona kabullendirmeye, sevdigim insana da açılmaya çalışırdım..
ben açık sözlüyüm durumu anlatırım ve platonik aşk tutkunu olduğumdan sessiz sedasız ortadan kaybolurum?
bence çok doğal bişi kalbe söz geçmes sonuçta nerde ne zaman kime aşık olabileceimiz hiç belli olmas bana aşık olmasını doğal karşılardım ama ona böle bişey olamıycaanı sölerdim onun en yakın arkadaşından da ümidimi keserdim heralde:) ne biliim ya da hala sevmeye dwm ederdim dallas gibi bişi bu yaa karar bile veremedim:D çok karışık bi durum:D
Bende en yakın arkadaşıma böyle bişey olamıycağnı uygun bir dille anlatmaya çalışırdım..Onun en yakın arkadaşına olan aşkımıda sineye çekerdim..Bunu yapmazsam ikisinide kaybetme ihtimalim var.Bunu göze almak istemem...
Bende en yakın arkadaşıma böyle bişey olamıycağnı uygun bir dille anlatmaya çalışırdım..Onun en yakın arkadaşına olan aşkımıda sineye çekerdim..Bunu yapmazsam ikisinide kaybetme ihtimalim var.Bunu göze almak istemem...
doğru demişsin
ben en yakın arkadasıma onun arkadası bana sora herkes hakana :haha: :haha: bı konu bolemı yoldan cıkarılır yahuuuuuuuuuuu :haha:
maşallah sende iki yakın arkadaşı hemen kendine :D ikisi anca keser zaten seni:D:Dbal yedir bide bal:D
evlenme teklif ederdim..
bu yaşta nişan takar beş yıl sonra evlenirdik ; sonrada iki çoçuk,biri erkek öbürü kız ....
kesinlikle senn yaptıgın gibi yapardım.ne demişler önce can sonra canan...
ban en uygun olan ile yola dewam ederdim :kopar:
•[уаŁиız мєŁєκ]•
28-12-07, 18:49
:kopar::kopar:
öldum yaa özkannn nası bı yorumm buu:kopar::kopar:
nasıl okuduysan öle :kopar:
:kopar::kopar: alemsin yaaaa:gulkiz:
sahte_prenses
28-12-07, 20:07
arkadasımda onun seviyorsa cok kötü yha ben vazgecerdim herhalde onun önünde bunu yapmak bana yakışmaz:(
En yakın arkadaşımsa bu sınır koyarım.Artık en olmaz, son olur :D Hatta konuşamam yavaşça uzaklaştırırım kendimden
Ben ise bu sevdadan vazgeçer yoluma bakardım
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.