Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat...Düşük Bel Kalçaları Yakıyor
Genç kızların rağbet ettiği düşük belli kot pantolonlar sağlık açısından çok zararlı.
Genç kızların yaygın şekilde giydikleri düşük belli ve göbeği açıkta bırakan kotlar, belkemiğinin altındaki sinirlere baskı yaparak kalçalarda ''paresthesia'' adı verilen bir yanma hissine neden oluyor.
Gazetedeki habere göre, Kanada'da yayınlanan Canadian Medical Association Journal isimli tıp dergisine bir makale sunan Dr. Malvinder Parmar, göbeği açıkta bırakan kot giyen genç kızları uyararak, eski moda yüksek belli pantolonlara yönelmeleri çağrısında bulundu.
Düşük belli kotların sinirlere baskı yaparak ağrıya neden olduğunu, kalçalarda yanma hissi yarattığını ve belkemiğinde hassasiyete yol açtığını belirten Kanadalı doktor, özellikle arka cepte taşınan kalın cüzdanın bu ağrıyı daha da arttırdığını kaydetti.
Dr. Parmar, kısa süre önce kendisine kalçalarda yanma ve ağrı hissiyle başvuran hafif kilolu 3 genç kadının da 6 ila 8 ay süreyle düşük belli kot giydiklerine dikkat çekerek, bu hastaların 4 ila 8 hafta bol kesimli pantolon giydikten sonra hiçbir şikayetleri kalmadığını belirtti.
Tüm dünyanın yanı sıra New York'ta da son derece moda olan düşük belli kotları satan mağazalar ise Kanadalı doktorun uyarısını fazla ciddiye almadılar. New York'un Broadway caddesindeki Jean Outlet mağazasının yöneticisi Michelle Hachey, ''Genç kızlar belki biraz acı çekiyorlar ama bu kotlarla çok da güzel oluyorlar'' diye konuştu.
ilginç ben zaten giymiyorum çok.. eski moda yüksek bel pantolonlarda çok kötü yaaa:D
artık günümüzde yüksel bel pantol kaldımı ? kalsa bile hiç hoş durmuyorki :) hem ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım..
ama hakikaten pantol giyerken çok dikkat etmek lazım
pantol :) kızlar düşük bel giysin, akıllarını bulandırmayın, hayret bişe yaa :D
kızlar inanmayın asparagas bunlar sizler düşük bel giyin bence :D:D:D
kızlar siz bunnara uymayın...elinizden geldiğince düşük bel giymemeye çalışın :kopar:
düşük bel giyin ama sakın ha sakın frikik vermeyin :D sinir oluyorum o zaman :D
bencede düşük bel giyin frikiğidi boş verin onu yanlışlıkla sölemiş şirine:D
ne yanlışlığı fatih kız olsun erkek olsun hiç hoş durmuyo ki frikik verince yane :) hani erkeklerde bizden farklı değil bakıyorum da çevreme düşük bel giyen çokk erkek var :)
düşük bel giyin ama sakın ha sakın frikik vermeyin :D sinir oluyorum o zaman :D
kıs alttan cıtcıtlı body ler var onnardan gı :D
kıs alttan cıtcıtlı body ler var onnardan gı :D
efet efet şeymaya katılıyorum...onnar ii oluyo...hiç firikik vermiyonuz...bunnarda bide düşük bel giyen erkekler kullansa ii olur.. :kopar:
düşük bel giyen erkekler kullansa ii olur.. :kopar:
:kopar: :kopar: :kopar: eet bizi koruyan çıtçıtlılar var erkekleri ne korusun :kopar: :kopar:
evet zıbınlar çok rahat:) valla kendi adıma konuşıyım yüksek bel pantolonlardan eser yoq kim giyiyoki şimdi ben çevremde hiç görmüorum:) ben seviorum düşük bel pantolonu zararlı olduu dooru ama hep öle giyiyorum çok ta hoş duruo;) Allahıma bin şükürler olsun:D :kopar:
pantol :) kızlar düşük bel giysin, akıllarını bulandırmayın, hayret bişe yaa :D
+15000 Bence de rahat bırakın giysinler :D :D
kıs alttan cıtcıtlı body ler var onnardan gı -1000
kizlarin akjlini bulandirmayin (haylaz)+10000:kopar: :kopar:
arkdaşlar boş verin cı cıt fln çocukmusunuz bi 5 yaşıdnayken cıtcıtlı ayakkabılar giyerdik boş verin cıtcıt işlerini hadin düşük bel giyin:D
arkdaşlar boş verin cı cıt fln çocukmusunuz bi 5 yaşıdnayken cıtcıtlı ayakkabılar giyerdik boş verin cıtcıt işlerini hadin düşük bel giyin:D
sapık mısın nesin sen yaaa:D şüphelenmeye başladım he:D
KIZLAR ZIBINLARINIZI ÇIKARMAYIN...: :muju:
sss belli etme resil edicen cocugu:kopar:
valla bence bütün kızlar çıtçıtlı giymeli hem frikik açısından hemde sağlık açısından yanii..:)
valla bence bütün kızlar çıtçıtlı giymeli hem frikik açısından hemde sağlık açısından yanii..:)
+100000 :) erkekler sızde dusuk gıonuz donlarınız toplayın be :gul:
şeima ya sonuna kadar katılıorum önce siz donlarınızı toplayında öle konuşun:kopar:
en azından bis kendimizi koruoruz zıbınlarla:D siz onu da yapmıonus ayıp dene bişi var yaws:D
sapık mısın nesin sen yaaa:D şüphelenmeye başladım he:D
KIZLAR ZIBINLARINIZI ÇIKARMAYIN...: :muju:
sss belli etme resil edicen cocugu:kopar:
açtırtmayın bana düşük bel funı ha :kopar::kopar::kopar:
Giymeyin milletin aklınıda bulandırmayın bakın hem sağlığada zaralıymış .
KIZLAR ZIBINLARINIZI ÇIKARMAYIN...:düşük bele devammm:muju:
bu düşük bel pantolanları kim icad etti :)
böyle kötü bilgiler vermeyin bayan arkadaşlara, zıbın neymiş öyle, bebek misiniz siz ? Düşük bel giyiyorsan içine birşey giymeyeceksin :D Kuralı budur :playboy:
zıbınsız düşük bel pantolon giyilmezzzzzzz :vergaz: kıslar siz siz olun sakın zıbınsız pantolon giymeyin :)
hATTA bIRAKIN dÜŞÜK bELİ HiÇ panTOl (:)) giymeyin :D
Corpsefire
13-04-07, 10:18
ya bunnar dusuk bel karsıtlarının yabtıhı muhabbet siz inanmayın dusuk belle daha bı gusel gosukuyo kalcalar ben onay verıyorum :D
evt bende duymuştum bu konuyu....ama ne yapcaksın kı düşük belden vazgeçemıyoruz...hakiketten kenarlardan yağmanmalar yapıo....aman kızlar dikkat
aynen düşük bele devam bende sana katılıyorum eğer
zararlıysa kaldırsınlar piyasadan kardeşim giyin giyebildiğiniz kada zıbınlı tabii haa bi de bu arada allah rızası için kızlar şu erkeklere zıbın dağıtımı yapalım da onlar da frikik vermesin şaka şaka kızmayın tamam :sefkat: ama naapalım toplayın o zaman kendinizi beyler ;) :melek: :gul:
MaKfAlİcEtAğErİ
17-08-07, 20:04
tartışmayın frikik vermek isteyen kısa etek giysin
frikik görmek isteyen tv ye baksın
erkekler kizlari gecti ya:D erkekler icinde zibin icad edilmeli..:)
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.