PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : soyadı isteği

HaYaL
16-01-07, 20:24
evet haylaz info baynları hadi sizlere bir soru yorumlarınızı bekliyom
Evlendiğinde eşinizin soyadınımı taşımak istersiniz yoksa kendi soyadınızla mı devam etmek istersiniz yada her ikisimi.nedenleri ile cvplarınızı alayım bayan arkadşlar :p

ayy bu çok acımasız oldu sırf bayanlar olmasın:D hadi haylaz info erkekleri sizde barim kendinizce hangisi doğru onu yazın hadi bakalımmm

KaRDeLeN
16-01-07, 21:01
tabi ki kendi soyadımın olmasını isterim ama iki tane de olabilir...hem kocamın hem benim yani...ama kocamın soyadının sadece baş harfi olacak benim soyadım komple yazılacak....ehuheeuhhuuhhuhu :D:D:D tabi böle bi koca bulursam ne mutlu bana :D fark etmez koca bulayımda soyası önemli değil :kopar: :kopar:

Geniouss
16-01-07, 21:47
Olurmu öyle şey ya.. Kadın evlendimi erkeğin soyadını almalı.. Madem kendi soyadını kullanacak ne diye evleniyor...

CinGeNe
16-01-07, 21:50
Olurmu öyle şey ya.. Kadın evlendimi erkeğin soyadını almalı.. Madem kendi soyadını kullanacak ne diye evleniyor...

soyadı içinmi evlenio alala

ben hem kendiminkini hemde eşiminkini kullanmak isterim :)

incitanem
16-01-07, 21:50
ala ala evlenmek sadece soyadı değiştirmek mi? bende kendi soyadımı kullanıcam

budevran
16-01-07, 22:20
Evlendikten sora kiz erkegin soyadini tasir , bu böyledir ve böyle kalacakdir bence istediginiz kadar yirtin kendinizi :)

KaRDeLeN
16-01-07, 22:21
valla tansu çiller bile kocasına kendi soyadını verdiyse her an herşey olabilir yane....:D

CinGeNe
16-01-07, 22:25
Evlendikten sora kiz erkegin soyadini tasir , bu böyledir ve böyle kalacakdir bence istediginiz kadar yirtin kendinizi :)

canım biz isteriz dioruz illa kendi soyadımızı kullanıcaz demioruz :oke:

ebruli
16-01-07, 23:42
Kocamin Soyadini TaŞirim....bu Kadar:)

Şirine
17-01-07, 09:25
kocamın soyadını alırım kendiminkini değil..

Haylaz
17-01-07, 09:54
adetlerimizi uygulamak en iyisidir hanımlar, avrupalılaşmaya bu konuda gerek yok :) kocanızın soyadı kabzımal, kalafat vs.. değilse kullanın gitsin :)

KaRDeLeN
17-01-07, 09:58
adetlerimizi uygulamak en iyisidir hanımlar, avrupalılaşmaya bu konuda gerek yok :) kocanızın soyadı kabzımal, kalafat vs.. değilse kullanın gitsin :)

:kopar: sabah sabah ii güldüm sayende

Geniouss
17-01-07, 10:13
ala ala evlenmek sadece soyadı değiştirmek mi? bende kendi soyadımı kullanıcam

Ben bu dediğine sadece gülerim :kopar: :kopar:

nie gülüyon canım sadece kendi soyadımı kullanmam bende kocacımın soydınıda alırım...hehehehe

zuzush
17-01-07, 15:14
aynen kocamın soyadın alırım :halter: :utan:

zuzush
17-01-07, 15:15
valla tansu çiller bile kocasına kendi soyadını verdiyse her an herşey olabilir yane....:D
ben o adamın annesı olsam redderdım dırek :D

oguz
17-01-07, 15:33
vildan bu kimseye benzemes kesin tansu çiller gibi yapar :D:D kocanın soyadını almıycaksan evlenme daha...

Simsiyah
29-06-07, 10:51
Ben kullanırım yav ne olcakki artıkın o evin kızı olcas sonuçta :p :D ama heran herşey olabilir :D:D

böcük
02-08-07, 11:15
eşimin soyadını kullanırım....zaten oyakışır bence....