Orijinalini görmek için tıklayınız : soyadı isteği
evet haylaz info baynları hadi sizlere bir soru yorumlarınızı bekliyom
Evlendiğinde eşinizin soyadınımı taşımak istersiniz yoksa kendi soyadınızla mı devam etmek istersiniz yada her ikisimi.nedenleri ile cvplarınızı alayım bayan arkadşlar :p
ayy bu çok acımasız oldu sırf bayanlar olmasın:D hadi haylaz info erkekleri sizde barim kendinizce hangisi doğru onu yazın hadi bakalımmm
tabi ki kendi soyadımın olmasını isterim ama iki tane de olabilir...hem kocamın hem benim yani...ama kocamın soyadının sadece baş harfi olacak benim soyadım komple yazılacak....ehuheeuhhuuhhuhu :D:D:D tabi böle bi koca bulursam ne mutlu bana :D fark etmez koca bulayımda soyası önemli değil :kopar: :kopar:
Olurmu öyle şey ya.. Kadın evlendimi erkeğin soyadını almalı.. Madem kendi soyadını kullanacak ne diye evleniyor...
Olurmu öyle şey ya.. Kadın evlendimi erkeğin soyadını almalı.. Madem kendi soyadını kullanacak ne diye evleniyor...
soyadı içinmi evlenio alala
ben hem kendiminkini hemde eşiminkini kullanmak isterim :)
ala ala evlenmek sadece soyadı değiştirmek mi? bende kendi soyadımı kullanıcam
Evlendikten sora kiz erkegin soyadini tasir , bu böyledir ve böyle kalacakdir bence istediginiz kadar yirtin kendinizi :)
valla tansu çiller bile kocasına kendi soyadını verdiyse her an herşey olabilir yane....:D
Evlendikten sora kiz erkegin soyadini tasir , bu böyledir ve böyle kalacakdir bence istediginiz kadar yirtin kendinizi :)
canım biz isteriz dioruz illa kendi soyadımızı kullanıcaz demioruz :oke:
Kocamin Soyadini TaŞirim....bu Kadar:)
kocamın soyadını alırım kendiminkini değil..
adetlerimizi uygulamak en iyisidir hanımlar, avrupalılaşmaya bu konuda gerek yok :) kocanızın soyadı kabzımal, kalafat vs.. değilse kullanın gitsin :)
adetlerimizi uygulamak en iyisidir hanımlar, avrupalılaşmaya bu konuda gerek yok :) kocanızın soyadı kabzımal, kalafat vs.. değilse kullanın gitsin :)
:kopar: sabah sabah ii güldüm sayende
ala ala evlenmek sadece soyadı değiştirmek mi? bende kendi soyadımı kullanıcam
Ben bu dediğine sadece gülerim :kopar: :kopar:
nie gülüyon canım sadece kendi soyadımı kullanmam bende kocacımın soydınıda alırım...hehehehe
aynen kocamın soyadın alırım :halter: :utan:
valla tansu çiller bile kocasına kendi soyadını verdiyse her an herşey olabilir yane....:D
ben o adamın annesı olsam redderdım dırek :D
vildan bu kimseye benzemes kesin tansu çiller gibi yapar :D:D kocanın soyadını almıycaksan evlenme daha...
Ben kullanırım yav ne olcakki artıkın o evin kızı olcas sonuçta :p :D ama heran herşey olabilir :D:D
eşimin soyadını kullanırım....zaten oyakışır bence....
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.